Nova nabava cjepiva

  Europska komisija je ponovno pokrenula nabavu cjepiva protiv korone. Ta nova nabava cjepiva je iznenadila, šokirala čak i zagovnornike cjepljenja pošto smatraju da ona nema nikakvog smisla.

  Prije nego što se osvrnemo na našu kritike ove najnovije nabave red je spomenuti „tradicionalnu” kritiku. Ona nam govori da nabava novih cjepiva protiv korone nema nikakvog smisla pošto Europska unija pliva u njima.

  Korona krizu je Europska unija iskoristila za stvaranje, oživljavanje zajedničke nabava lijekova. Ona se bila promovirala porukama da će tako lijekovi pojeftiniti, a oni su u skladu s našim očekivanjima poskupili. Kada govorimo o tome red je spomenuti i nabavu korona cjepiva koju je na ne baš zakoniti način dogovorila Ursula von der Leyen i potom „slučajno” uništila dokumente što predstavlja njen modus operandi.

  Ursula von der Leyen je prvo bila potpisala taj više nego sumnjiv ugovor nakon čega su slijedili aneksi ugovora. Sve u svemu Europska komisija je potpisala 4 aneksa ugovora kojima je povećavala broj naručenih doza,a 2023 je potpisan i aneks broj 5. Tim aneksom protiv kojeg su se pobunile istočne članice biva regulirano da će EU kupiti 1.1 milijardu doza Pfizer korona cjepiva do 2027 godine.

  Sada bez obzira na taj postojeći ugovor Europska komisija je raspisala natječaj za novi kojeg zagovornici cjepljenja smatraju nepotrebnim. Jednostavno Europa pliva u korona cjepivima koje nitko ne želi koristiti,a EU namjerava kupiti nova cjepiva.

  To je kritika zagovornika cijepljenja, a naša se tiče fundamentalizma Europske komisije. Riječ je o fundamentalizmu pošto ona nije raspisala natječaj za nove doze cjepiva protiv korone, nego za nove doze „RNK” cjepiva protiv korone. To predstavlja fundamentalizam pošto Europska komisija ne traži „zaštitu” stanovništva od bolesti nego točno određeni tip „zaštite”.

  Trenutačno u svijetu postoji cijeli tucet cjepiva protiv korone. U doba kada je korona pandemija bila na vrhuncu cijeli svijet se otvoreno podjelio u dva bloka. Prvi blok je predvodila Kina kao proizvođač cjepiva protiv korone koje se temelji na tradicionalnoj tehnologiji. Drugi blok su predstavljali SAD i EU koji su krizu odlučili iskoristiti za popularizaciju RNK tehnologije i one virusnog vektora. Prva od tih tehnologija se nikad nije koristila protiv bolesti, a druga se prvi put koristila 2019 godine !?

  Sve u svemu prvu rundu borbe su bila dobila tradicionalne vrste cjepiva. Od sveukupnog broja cjepljenih njih 51 % je bio cjepljen njima (listopad 2021), a 49 % modernim varijantama.

  Svi oni koji su se pitali zašto su SAD i Europska unija krenuli putem tih tehnologija dobivaju odgovor prošle godine. Tada su istraživački novinari časopisa Politico u SAD i Welt u Njemačkoj izašli s tekstom po ovom pitanju. Oni otkrivaju kako je Bill Gates korumpirao zdravstvena istraživanja, organizacije i vlade kako bi ih usmjerio u „pravom smjeru”.

  Neki tu poruku nisu primili ili ju nisu htjeli primiti pa su odlučili ignorirati poruku Bill Gatesa i stvorili vlastita cjepiva. Ako preskočimo cjepiva protiv korone proizvedena tradicionalnom tehnologijom u „neprijateljskim državama” (Sinopharm BIBP, Sinopharm WIBP, CoronaVac, CoviVac, FAKHRAVAC) ostaje nam još puno njih.

  Na prvom mjestu se tu nalazi cjepivo proizvedeno u Francuskoj imena Valneva. To korona cjepivo je čak i HINA reklamirala tvrdeći: „ Riječ je o tradicionalnoj tehnologiji izrade cjepiva, koja se upotrebljava već 60-70 godina, temelji se na primjeni ustaljenih metoda i vrlo je sigurna”.

  To cjepivo se ne može prijaviti na natječaj koji je Europska komisija raspisala,a isto iz drugih razloga vrijedi za Sanofi GSK (Francuska), Janssen (SAD)…

  Što reći osim da jedino Europska komisija i Bill Gates znaju ispravni lijek, ispravno cjepivo protiv korone. Mi svi drugi smo nepismeni seljaci. 

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina