Valneva cjepivo

  Valneva cjepivo protiv korone je odobreno u Europskoj uniji. To u određenom smislu za Europu predstavlja radikalnu promjene pošto je riječ o prvom tradicionalnom cjepivu protiv korona virusa na našem kontinentu.

  Oni koji nas prate vrlo dobro znaju da Hladna istina nije portal protiv cjepljenja nego portal koji postavlja neugodna pitanja. Ta neugodna započinjemo s potpunom nemoralnošću farmaceutskih kompanija, nakon čega idemo dalje.

  Javno smo na portalu postavljali pitanja o razlozima forsiranja cjepiva temeljenim na ultra modernim tehnologijama. Istovremeno smo privatno postavljali pitanja našoj vladi i Europskim institucijama što će biti s osobama koje se ne mogu cijepiti ? Na to pitanje nismo dobili privatni odgovor nego je ministar javno po prvi put o njima govorio. U svojoj prošlotjednoj izjavi ministar Beroš je govorio o onima koji se iz objektivnih razloga ne mogu cjepiti !?

  Vrativši se konkretno na cijepljenja nužno nam je ponoviti da Europska unija i SAD žive u vlastitoj realnosti. Ove dvije organizacije/države su do sada bile dopustile korištenje samo cjepiva pravljenih koristeći ultra moderne tehnologije. Za razliku od njih u svijetu po korištenju vode cjepiva protiv korone izgrađena na osnovu tradicionalnih tehnologija.

  U određenom smislu da je Europska unija kapitulirala donijevši odluku o kupovini Valneva cjepiva proizvedenog po tradicionalnoj tehnologiji. Govorimo ovdje u određenom smislu pošto je Europska unija naručila maksimalno 60 milijuna doza Valneva cjepiva !?

  Neki će sigurno pitati u čemu je razlika između cjepiva napravljenog tradicionalnom i modernom tehnologijom ? Konkretno moderna RNK cjepiva uče imunološki sustav da napadne jedan protein korona virusa. S druge strane cjepiva napravljena tradicionalnom tehnologijom uče imunološki sustav da je cijeli korona virus neprijatelj.

  Svi ćemo se sigurno složiti da je riječ o iznimnoj razlici. Službeno to priznaje i Europska komisija u svojoj objavi povodom potpisivanja ugovora za Valneva cjepivo.

  Ona u izjavi koju je prenesla HINA i većina naših medija navodi:

  „Riječ je o tradicionalnoj tehnologiji izrade cjepiva, koja se upotrebljava već 60-70 godina, temelji se na primjeni ustaljenih metoda i vrlo je sigurna. Ona se primjenjuje u izradi većine cjepiva protiv gripe i mnogih cjepiva za djecu.”

  Čovjek bi iz te izjave mogao doći na ideju da cjepiva proizvedena na modernim tehnologijima pa baš i nisu sigurna… Nužno nam je ovdje ponovno naglasiti da to nisu naše riječi nego riječi Europske komisije koje je prenijela HINA. Mi se inače s tim riječima 100 % slažemo !?

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina