Internet portal Hladna istina predstavlja projekt analitičara Roberta Jurčića s ciljem predstavljanja hrvatskoj javnosti hladnih i neupitno istinih vijesti.
Prije nekoliko godina glavni urednik časopisa The Economist je za televizijski kanal Voice of America izjavio da zapadni mediji prenose dobre,a ne istinite vijesti što svima nama koji volimo istinu mora biti neprihvatljivo. S tim komentar se neupitno složila i službena analiza RAND-a koja ukazuje da je u 21 stoljeću došlo do drastičnog porasta lažnih vijesti i medijskih manipulacija u najpopularnijim medijima.
Kako je Hrvatska još ranije imala blago govoreći problem s medijskim manipulacijama vrijeme je došlo za jedan novi internet portal koji će pisati i prenositi samo nekoliko puta provjerene istinite vijesti zajedno s pratećom hladnom, neemotivnom analizom. Još ćemo ovdje samo naglasiti da je Hladna istina osobni blog koji se ne razlikuje od drugih sličnih blogova koji postoje u Europskoj uniji i SAD-u.
Ja sam bivši član odbora za gospodarstvo Domoljubne koalicije, predsjednik odbora za gospodarstvo Bloka umirovljenici zajedno i autor knjige 25 godina Europske unije koja je dobila pozitivne internacionalne kritike. Pored ostalog autor sam bezbroj što javnih tekstova što službenih analiza među kojima se ističu one o budućnosti Eurozone i stvarnom potencijalu gospodarskog rasta Hrvatske.

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina