Gates i korona

  Nakon 7 mjeseci istrage američki časopis Politico i njemački časopis Welt su izašli s tekstom kojeg ćemo ovdje nazvati Gates i Korona. Riječ je o istraživačkom tekstu koji se bavio utjecajem nevladinih organizacija na borbu protiv korone.

  Za početak nužno nam je napomenuti da se autor ovog teksta nije cijepio protiv korone i da ju je 2 godine uspješno izbjegavao. To izbjegavanje je završilo početkom rujna kada je od nje obolio i potom proveo 7 dana u izolaciji.

  S druge strane kao što imamo priliku vidjeti neki se ponovno i ponovno cijepe protiv virusa samo da bi od njega ponovno i ponovno obolili. Nećemo ovdje sada spominjati imena…

   Po pitanju cijepljenja i korone reći ćemo samo da nitko ne zna što ga čeka. Odluka autora ovog teksta da se ne cijepi je vezana s osobnim zdravstvenim stanjem i nemoralom farmaceutske industrije. Realno svatko od nas treba po pitanju cijepljenja donijeti odluku za sebe i ne maltretirati druge vikanjem „cijepi se” ili „nemoj se cijepiti”.

  Nakon što smo složiti ćete se prilično jasno i glasno rekli svoju poziciju red je obratiti pažnju na izvještaj o koroni i Bill Gatesu. U izvještaju se navodi da 4 nevladine organizacije stoje iza organizacije borbe protiv korona virusa.

  Te organizacije su Bill & Melinda Gates Foundation, Gavi kojeg je osnovao Bill Gates, britanski Welcome Trust koji ima višegodišnju suradnju s Gatesom i na kraju CEPI kojeg je Gates osnovao 2017 godine !?

  Skraćena verzija svega toga bi bila da je Bill Gates organizirao zapadnu borbu protiv korone na način koji je on smatrao potrebnim. Sastavnio dio te organizacije za borbu protiv virusa je bila trošenje 2.4 milijarde dolara na razvoj i nabavu korona cjepiva (to je samo dio potrošenog novca).

  Ta njegova „ulaganja” nam možda objašnjavaju zašto je Zapad krenuo putem novih RNK cjepiva i cjepiva viralnog vektora. Riječ je o vrsti cjepiva koja se uopće nisu proizvodila do početka borbe protiv korone. Za razliku od Zapada gdje Bill Gates ima utjecaj Kina i Indija su proizveli cjepiva protiv korone tradicionalnom metodom.

  Tu svoju financijsku moć i utjecaj Bill Gates je dodatno ojačao ulaganjem 1.4 milijarde dolara u Svjetsku zdravstvenu organizaciju. Normalno on nije direktno dao taj novac nego su ga dale ove 4 nevladine organizacije provodeći njegovu politiku.

  Kako su kao što smo vidjeli organizacije uložile milijarde i milijarde dolara u dizajniranje i marketing cjepiva kao i lobiranje/korupciju državnih službenika one su ostale bez novca. Kako bi ga nadoknadili počeli su lobirati da državni novac i uspjeli u tome. Američki predsjednik Joe Biden je tako donio zakon kojim poklanja 500 milijuna dolara ranije navedenoj „nevladinoj udruzi” imena CEPI.

  Složiti ćete se da tih pola milijarde dolara nije tako puno ako uzmemo u obzir da su te nevladine organizacije potrošile sveukupno 10 milijardi dolara, ali… To ali govori da tih 500 milijuna dolara predstavlja vidljiv novac koji je vraćen Gatesovim organizacijama dok za ostalo…

  Drugi novac koji se vratio Gatesovim organizacijama Gavi i CEPI je puno problematičniji. Tu govorimo o 23 milijarde dolara za cijepljenje siromašnih država (ACT-Accelerator) koji su bez računa završili u raznim nevladinim organizacijama.

  Ovu analizu toga kako je Bill Gates koristeći novac i politički utjecaj koji se njime kupuje iskoristio za upravljanje zapadnom borbom protiv korone završavamo riječima Kate Elder, savjetnice za cijepljenje „nevladine” organizacije Doctors without borders. Ona je izjavila:

Po čemu je Bill Gates kvalificiran da daje savjete američkoj vladi po pitanju korištenja državnih resursa protiv bolesti ?”.

  To je jedno jako dobro pitanje kojima završavamo priču o Bill Gatesu i koroni !?

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
4 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Gates i korona […]

trackback

[…] Gates ocjenjivao istinitost vijesti o Bill Gatesu i korona cjepivu. Na kraje te vijesti o utjecaju Bill Gates na korona cjepivo su ispale istinite iako ih je kojim čudom PolitiFact proglasio lažnim […]

trackback

[…] Kineski odnos prema koroni je oduvijek iritirao Zapad. Dok je Zapad korumpiran od strane Bill Gatesa krenuo putem do tada ne korištenih RNK cjepiva Kina je koristila tradicionalna. Europa i SAD su vikali da se svi moraju cjepiti njihovim genetskim […]

trackback

[…]   Po izbijanju korona pandemije Jacinda Ardern održava videokonferenciju s svojim poznanikom Bill Gatesom. Službeni spis ovog susreta govori da se Novi Zeland obvezao dati 40 milijuna dolara za traženje korona cjepiva. Osim toga Bill Gates je pohvalio odnos Jacinde Ardern u borbi protiv korona pandemije,a ona je obećala pomoć Gatesu u toj borbi. Taj razgovor koji izlazi u javnost 2022 godine još jednom ukazuje na utjecaj Billa Gatesa na razvoj cjepiva i kampanje vezane s koronom. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina