Sretna Nova 2022

  Sretna Nova 2022 godina u koju bi trebali ući radosno s vjerom u bolju budućnost. Kako smo neprekidno bombardirani lošim vijestima često zaboravljamo naše uspjehe kojima se trebamo ponositi.

  Hrvatska je država s manje od 4 milijuna stanovnika, a bez obzira na to viceprvaci smo svijeta u nogometu i tenisu. To bi nas trebalo činiti ponosnima pošto bi veliki dio puno većih država dao Bog zna što za takve uspjehe.

  Na žalost mi nismo ponosni na ove događaje koja superbrzo zaboravljamo kako bi „uživali” u svojoj depresiji. Mi na Hladna istina ne smatramo da Hrvati stvarno uživaju u depresiji nego da su nam mediji negativnim tekstovima, emisijama oprali mozak.

  Mnogi će odbiti naš komentar da trebamo biti ponosni s sportskim uspjesima riječima: „oni nas ne hrane”. U toj svojoj negativnosti mi prečesto zaboravljamo da djeca predstavljaju budućnost, a po tome smo među najboljima.

  Naša djeca su po svojoj sposobnostima, fizičkom i psihičkom stanju ispred djece u drugim europskim državama. Po tom pitanju naša djeca su bolja od djece u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Velikoj Britaniji i slično. Gledajući fizičko i psihičko stanje naše djece mi smo svjetska velesila i time se moramo ponositi.

  Situacija je još bolja kada samu djecu pitamo koliko su zadovoljna svojim životom. Tada se Hrvatska nalazi na 4 mjestu u svijetu, a iz Europe su od nas bolji samo Nizozemska i Finska. Ukratko naša djeca žive od najsigurnijih, najsretnijih, najspokojnih djetinjstva na svijetu. S tim bi se mi isto morali ponositi iako to na žalost nikada ne radimo.

  Gledajući dalje stanje u Hrvatskoj i ostatku svijeta red nam je spomenuti i pandemiju koja sada potresa društva. Dok je cijeli tucet europskih država krenuo u direktno ili indirektno prisilno cijepljenje stanovnika Hrvatska to nije učinila.

Iako se naša vlada našla pod pritiskom Europske unije da učini nešto slično ona to do sada nije izvela. Ona nije poduzela mjere niti za indirektno prisilno cijepljenje putem korona potvrda niti direktno prisilno cijepljenje. Razlog to nalazimo u njenom strahu od reakcije stanovnika i kasnijih političkih posljedica.

  Zbog toga vlada povlači samo poteze oko kojih postoji manji otpor. Jedan od tih kontroverznijih poteza biva uvoženje desetaka tisuća, možemo reći 100 tisuća migranata. Danas ih uvozimo, a sutra kada postanemo multikulturalna država pričat ćemo o tome kako povratiti izgubljenu socijalnu koheziju. Tim ćoravim poslom se danas bave zapadne države koje su uvezle milijune migranata.

  Mi na portalu, blogu Hladna istina vjerujemo da će u budućnosti biti moguće naći odgovarajuće riješenje ovog problema. Glavni uvjet za to nam je da naše kvazi ili stvarno domoljubne stranke počnu razmišljati o onome što rade.

  U skladu s svim ovdje navedenim red pozvati sve naše čitatelje da s zadovoljstvom i optimizmom uđu u Novu 2022 godinu. Viceprvaci smo svijeta u nekoliko sportova, naša djeca žive jedno od najmirnijih, najsigurnijih djetinjstva na svijetu, a ujedno imamo i očuvanu socijalnu koheziju. To bi nam svima trebalo biti više nego dovoljno da budućnost naše domovine promatramo s optimizmom.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Ovaj naš tekst predstavlja maleni primjer borbe protiv negative koja vlada medijima u Hrvatskoj. Drugi takav primjer je bio novogodišnji tekst. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina