Pitoma lisica

  Pitoma lisica je čuveni eksperiment proveden od strane sovjetskog znanstvenika Dmitrija Beljaeva u 60tim godinama dvadesetog stoljeća. Taj eksperiment u protekloj godini korone i cijepljenja ima za nas pouke koje zapadna službena dogma ciljano ignorira.

  Tijekom Staljinovog razdoblja vladavine Sovjetskim Savezom genetika je bila proglašena fašističkom znanošću i u skladu s tim zabranjena. Beljaev je krajem četrdesetih zbog svojih genetičkih istraživanja bio kažnjen zabranom rada. Nakon smrti Staljina on se vratio genetici i 1959 godine počeo provoditi svoj eksperiment na lisicama.

  Cilj eksperimenta je bio selektivnim načinom uzgojiti vrstu pitome lisice. Tijekom 40 generacija samo 20 % najpitomijih lisica je imalo mlade. Riječ je bila o lisicama koje su se u svojoj generaciji najmanje bojale čovjeka i koje su se najviše htjele maziti. Rezultat eksperimenta je pojava lisica koje nisu imale samo drugačiji pristup prema čovjeku nego se njihova anatomija promjenila.

  Te sada pitome lisice su imale drugačiji oblik ušiju, repa, a na kraju i boje svog krzna. To nas sada vraća u 2021 godinu i provođenje drugog najvećeg svjetskog eksperimenta na ljudima.

  U ovu godinu smo ušli očekujući spas od korona pandemije. Očekivali smo da će biti nađeno cjepivo koje će dovesti do pobjede nad pandemijom. Na žalost to se nije dogodilo, a mogući razlog za to je prisilna evolucija, kao što se prije dogodilo s lisicama.

  Od početka godina bili smo bombardirani vijestima o nužnošću cijepljenja. Priča je govorila da smo svi sigurni nakon primanja druge doze cjepiva. Ono što oni nisu otvoreni rekli bi bilo da čemo svi biti sigurni ako primimo dvije doze Pfizer ili Moderna cjepiva.

  Europski i američki mediji su tako pisali o niskoj kvaliteti britanskog jeftinog AstraZeneca cjepiva. Isto tako oni nam govore da kineska cjepiva stvorena deaktiviranim virusom ne vrijede dok su kineski mediji tako pričali o zapadnim supermodernim cjepivima.

  Činjenica da je većina cjepiva iskorištenih u svijetu bila stvorena staromodnom metodom deaktiviranog virusa nije utjecala na zapadnu dogmu. Ova zapadna dogma je na kraju postala opasnost za cijeli svijet.

  Osnovni problem s zapadnim cjepivima bila ona temeljena na glasničkom RNK ili viralnom sektoru predstavlja ciljani napad na dijelove virusa. Kao što je Beljaev u svojim eksperimentima dokazao to dovodi do prisilne evolucije organizma. Tom prisilnom evolucijom organizam počinje mijenjati svoje osobine kako ne bi bio izložen napadu.

  Konkretno Pfizer i Moderna cjepiva napadaju šiljke virusa i tako ga ubijaju. Normalna reakcija, evolucija virusa je da on prestane ovisiti o šiljcima koje zapadna cjepivo napadaju. To se i dogodilo pa tako omicron ima čak 32 mutacije na proteinu šiljka koji napadaju zapadna cjepiva. Zbog te evolucije virusa drastično se bila smanjila učinkovitost cjepiva.

  Ako imate slično razmišljanje o farmaceutskoj industriji kao i mi tada ćete reći da ovaj razvoj događaja ne predstavlja iznenađenje. Jedina druga opcija je da zapadni proizvođači cjepiva ne znaju što rade, a mi u to ne vjerujemo.

  Dok se u većem dijelu ove godine pozivalo na cijepljenje s dvije doze cjepiva sada dolazimo u fazu poziva na primanje trećeg cjepiva. Time kao što svi znamo ova priča neće završiti pošto je Izrael već počeo cjepljenje četvrtim cjepivom. Iz toga možemo samo zaključiti da će biti nužno uzeti peti cjepivo, možda šesto i tako dalje dok sistem ne pukne.

  Za kraj nužno nam je pohvaliti Plenkovićevu vladu jer se nije povela primjerom čuvenog humaniste Emomali Rahmona. Naša vlada nije uvela prisilno cijepljenje za veliku većinu stanovnika ili išta sličnog tome. To je stvarno za pohvalu kada gledamo događaje u Austriji, Italiji i najave iz Njemačke !?

5 6 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina