Hvala

  Red je reći hvala Hamasu što je svojim napadom na Izrael svima pokazao da je car gol. On je ako ništa drugo svima dokazao da je Lee Kuan Yew bio u pravu kada je govorio da multikulturalna država ne može biti demokracija.

  Sada već možemo slobodno reći četvrt stoljeća Europska unija je nametala članica politiku masovnog primanja migranata. Riječ je bila o državnoj politici suzbijanja razmišljanja i govora autohtonih stanovnika europskih država, promocije multikulturalizma i migracija.

  Sigurnosne snage europskih država ili bivših država vrlo dobro znaju da multikulturalizam i migracije predstavljaju put u pakao, ali tko njih sluša. Ministri unutrašnjih poslova i obrane više europskih država su o tome javno govorili, ali mediji su brzo prikrili njihove glasove.

  Ministar unutrašnjih poslova Nizozemske je javno govorio da su sve multikulturalne države neuspješne. Bivši šefovi Francuske vojske su upozorile da njihova multikulturalna država ide prema građanskom ratu dok tamošnje sigurnosne službe tvrde da ne kontroliraju 150 kvartova. Red je navesti i njemačke sigurnosne službe koje tvrde: „mi uvozimo islamski ekstremizam, nacionalne i etničke sukobe”.

  Te sve i slične izjave su mediji zajedno s tehnološkim korporacijama sakrile, potopile u drugim vijestima. Čak i redovne nemire u Francuskoj koje pokrenu migranti i njihovi potomci tradicionalni mediji uspjevaju pokriti jer „multikulturalizam funkcionira”.

  Zapadnoeuropske države su u doba korona pandemije počele priznavati da postoje određeni problemi s multikulturalizmom. Jedan od primjera toga je prošlogodišnji britanski izvještaj o integraciji migranata u kojemu su govorili ministri i premijer. Riječ je o analizi koja govori da bi Velika Britanija trebala obnoviti socijalnu koheziju koju je izgubila masovnim migracijama.

  Riječ je inače o Velikoj Britaniji koja pati od iznimnog porasta zločina, ali kojoj su nezločini mržnje 5 godina bili glavni zločin. Inače nezločin mržnje kao i zločin mržnje u 99 % slučajeva predstavlja ono što je neki autohtoni stanovnik rekao protiv raznih manjina (migranti, seksualne manjine…). Oni su kriminalci koje treba ušutkati jer pogrešno govore i pogrešno misle.

  Protiv toga ograničavanja ili možemo reći zabrane slobode govora su se autohtoni stanovnici tiho bunili i na tome je ostalo. Dok je njima bilo ostalo da u nemoćnom bijesu ćute migranti i njihovi potomci su uživali u europskoj demokraciji i slobodi govora.

  Hamasov napad na Izrael je to djelomično promjenio. Danas muslimani u Europskoj uniji viču gdje je europska demokracija, gdje su europska univerzalna prava. Konkretno oni viču gdje je naše pravo za mirno okupljanje u podršci Hamasa i naše pravo na slobodu govora ?

  Oni sada viču da se osjećaju kao da ne pripadaju Europi dok ih činjenica da se Europljani tako osjećaju već četvrt stoljeća ne zamara. Moćni Amnesty International od kojeg u normalno vrijeme drhte zapadne vlade je osudio Francusku zabranu proPalestinskih demonstracija. On je ustvrdio da je to protivno internacionalnim zakonima, a Francuska ga je potpuno ignorirala.

  Ona ga je ignorirala i organizirala masivno okupljanje zagovornika Izraela u kojemu sudjeluju svi osim tamošnje ljevica. Jean-Luc Melenchon je iz uvjerenja ili zbog straha gubitka glasova muslimana odbio biti na tim demonstracijama.

  Općenito sve stranke ljevice su dobile jasne poruke da podrška Izraelu predstavlja gubitak glasova novih Europljana i Amerikanaca. To su muslimani SAD-a direktno poručili Bidenu upozoravajući ga da svojom politikom gubi njihove glasove. Oni ne govore da će na predsjedničkim izborima glasovati za Trumpa, nego samo da neće izaći na izbore. Tim potezom oni prijete da će omogućiti Trumpu pobjedu na sljedećim izborima ako SAD ne promjeni svoj politički kurs.

  Sve u svemu rat Gaza, Hamas Izrael traje sada već duže od mjesec dana. Riječ je o ratu koji pokazuje civilizacijski razdor između razmišljanja Europljana i Amerikanaca na jednoj i njihovih novih sugrađana na drugoj strani. Riječ je o otvorenom razdoru kojeg danas naše vlade i tehnološke korporacije niti ne pokušavaju prikriti.

  Zbog toga je red reći Hvala Hamasu koji je svojim napadom dokazao da multikulturalizam predstavlja laž.

5 7 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina