Pariz-zapaljen-Citroen-C3

Nemiri u Francuskoj

  Nemiri u Francuskoj predstavljaju puno toga, ali nikada iznenađenje jer se redovno ponavljaju. Oni su se bili dogodili 2005, 2007, 2017, 2020 godine, a to su samo poznatiji primjeri pošto dosta njih mediji pomireni s sudbinom potpuno ignoriraju.

  U knjizi 25 godina Europske unije koju možete besplatno čitati smo detaljno govorili o situaciji u Francuskoj i njenoj odluci iz 1981 godine da postane multikulturalna. Socijalistički premijer je te godine promjenio francuske zakone, a već 1982 se pojavljuje „Mustafino pismo” koje poziva muslimane da dođu živjeti u Francusku gdje su postali gospodari.

  Sljedeće godine Francusku potresaju veliki migrantski prosvjedi o kojima premijer koji im je dao prava, znači Mauroy govori: „Migrantski lideri štrajka su motivirani religioznim I političkim interesima koji nemaju nikakve veze s Francuskom realnošću”. Tu ćemo još samo navesti socijalističkog predsjednika Mitteranda koji 10 prosinca 1989 godine govori da je francuski kapacitet za primanja migranata ispunjen još sedamdesetih godina XX stoljeća.

  Normalno političari su radili suprotno od rečenog pa su ih primili još milijune i milijune pa se Francuska nalazi u očekivanoj situaciji. Riječ je o očekivanoj situaciju u kojoj danas u Francuskoj imamo više pravih vjernika koji su muslimani nego katolici. Riječ je o situaciji da se svaka dva tjedna ruši jedan katolički vjerski objekt i riječ je o situaciji kada gradovi zabranjuju bikini na svojim bazenima i podržavaju burkini !?

  To inače predstavlja samo prvi, normalniji dio francuske transformacije pošto njegov drugi dio predstavlja kriminal. Po policijskim podacima 39 % zločina u Lionu, 48 % u Parizu i 52 % u Marselju počine stranci. To je za medije i političare podatak koji se treba izbjegavati, a isto vrijedi i za no-go zone. Jednostavno ako se pravimo da sve to ne postoji onda to ne postoji.

  U tom stilu politička, gospodarska i medijska elita se prave da sve normalno funkcionira,a onda se dogode nasilni prosvjedi osoba porjeklom iz Afrike i Azije. Ti prosvjedi narušavaju lažnu idilu uspješnog multikulturalnog društva što vladi predstavlja problem

  Priču o tim prosvjedima započinjemo 2005 godine kada su se dva tinejdžera arapskog porjekla odlučila od policije sakriti u trafostanici. Njihova smrt je bila dovela do velikih „migrantskih demonstracija” koje rezultiraju paljenjem 9 tisuća vozila, uništavanjem javnih zgrada, dućana i ranjavanjem 126 policajaca.

  Pored ostalog policajci od kojih su tinejdžeri bježali bivaju potom 10 godina masakrirani na sudu iako su bili nevini. U osnovni na sudu ih se masakriralo jer nisu i sami ušli u trafostanicu.

  Potom skačemo u 2007 godina kada dva tinejdžera arapskog porjekla kradu motor i na njemu bježe policiji. Sve je završilo tako da su se oni zabili u policijski automobil i poginuli što rezultira novim nasilnim „demonstracijama”. To je naravno ponovno rezultiralo istragom policijaca uključenih u incident.

  Sada skačemo u 2017 godini kada crni migrant Theo optužuje policajce za silovanje. To silovanje se nikada nije dogodilo, ali je nevažno za ovu priču pošto se migrantski kvartovi ponovno bune. Ima li smisla uopće navesti da je policija ponovno masakrirana na sudu ?

  Lipanjski nemiri u Francuskoj su ovaj put izbili jer je tinejdžer arapskog porjekla vozio automobil bez poznavanja pravila vožnje. Nakon što je s svojom vožnjom prekršio nekoliko prometnih zakona policija ga je pokušala zaustaviti. Automobil se nije zaustavio pa je policija pucala u vozilo što je rezultiralo smrću tinejdžera.

  Rezultat te smrti su svi unaprijed znali. Rezultat biva novo izbijanje nasilnih nemira koje izazivaju osobe migrantskog porjekla.

  Osnovni problem tih nemira iz perspektive elite je da oni ometaju mirnu transformaciju Francuske prvo u idiličnu multikulturalnu državu, a potom u muslimansku. U cilju te mirne transformacije Francuska već desetljećima kao zmija noge skriva podatke o broju muslimana i sve druge slične podatke.

   Jedan od takvih neobičnih primjera zabranjenih podataka je onaj o postotku djece koja boluju od anemije srpastih stanica !? On je zabranjen jer od te bolesti ne boluju europljani i njihovi potomci !

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nakon incidenta u Francuskoj koji je doveo do masovnih nereda i pljački BLM aktivisti su se ponovno pozvali na slučaja Adama Traorea. Po nama pametnije bi bilo […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina