Francuska sutra

  Jedan od najzanimljivih zakona na snazi u Francuskoj je onaj o zabrani podataka o nacionalnoj i/ili vjerskoj pripadnosti. Tim zakonom se skrivaju podaci gdje će Francuska sutra biti.

  Francuska je prva moderna država koju je priznala crkva zbog toga ju se nazivalo najstarijom kćerkom crkve. U doba monarhije njeni kraljevi su nosili titulu najkršćanskijih kraljeva dok su na primjer Španjolski nosili titulu katoličkog kralja. Razlike između tih titula nema potrebe objašnjavati nego ćemo samo dodati da su u Bartolomeskoj noći francuski kraljevi potvrdili svoju titulu.

  Današnja Francuska je puno toga, ali nikako nije niti katolička niti kršćanska. Službena pozicija Francuske je da u njoj živi samo oko 6 milijuna muslimana. Glavni problem ove „procjene”, ovog laganja je da država upotrebljava ovaj broj već desetljećima što ukazuje da laže.

  Realniji način procjene demografskih podataka Francuske je putem imena koje roditelji davaju svojoj djeci. Po tom podatku 19 % djece u Francuskoj je rođeno u muslimanskim obiteljima. Tako smo došli do druge procjene broja muslimana, dok se treća temelji na nasljednoj bolesti koju s časnim izuzetkom južnih Talijana zbog tamošnje duge arapske vlasti drugi Europljani nemaju. Stanice ove bolesti su dijagnosticirani kod 39.4 % rođenih u Francuskoj.

  Nakon što je ovaj podatak o bolesti izašao u javnost Francuska je zabranila sve podatke o broju oboljelih. Naša poanta s svime rečenim je samo bila dokazati da Francuska vlada laže o svojim demografskim podacima !?

  Čak i kada bi ignorirali ove stvarne podatke i uzeli službene ispalo bi da danas Francuska više nije katolička država. To je prije više od 10 godina učinio Vatikanski radio došavši do nezgodnog zaključka da u Francuskoj živi više muslimana nego katolika koji prakticiraju religiju.

  O daljnjem razvoju situacije nam 2021 govori Katolička novinska agencija koja citira Edouarda de Lamazea zaduženog za povjesne vjerske objekte. On je izjavio da u Francuskoj svaka dva tjedna nestane jedan religiozni objekt. Taj objekt „nestane” ciljanim rušenjem, „transformacijom”, požarom ili urušavanjem s time da je naglasio kako požari nisu slučajni nego u 2/3 slučajeva podmetnuti.

  Kako će izgledati sutrašnja Francuska nam u određenom smislu pokazuje grad Grenoble (slika). Riječ je o gradu kojim vlada stranka Zelenih i koji u svibnju 2022 godine dopušta nošenje burkinija u gradskim bazenima. Za one koji ne znaju burkini je muslimanska ženske odjeća za bazen, more koja pokriva cijelo tijelo.

  Tu svoju odluku je gradonačelnik Grenoblea objasnio riječima: „Vrijeme je da ukinemo apsurdne zabrane. U to računamo dopuštenje golih grudi na bazenima kao i odjeće koja pokriva cijelo tijelo davajući bolju zaštitu od sunca ili iz vjerskih razloga.

  Ovu odluku gradonačelnika će na kraju poništiti sudovi na čije se presude grad žalio do najviše sudske instance. Kako je i ona poništila odluku gradonačelnika burkini su ostali zabranjeni u Grenobleu.

  Za razliku od ovih možemo reći prepucavanja sekularnih osoba koje ne razumiju religiju i Bliski istok stručnjaci su pozvali na uzbunu. Najpoznatiji stručnjak koji se pobunio je bila Annie Laurent koja je sudjelovala u Sinodu (??) o Bliskom istoku 2010 godine. Nju nije šokirala odluka o burkiniju nego dopuštenje o „golim sisama” na bazenima.

  Ona je to dopuštenje izjednačila s specijalnim dopuštenjima koje nevjernici imaju u muslimanskim državama. Tu se pozvala na Kuran 9:29 gdje se govori da muslimani traže od kršćana i židova da plaćaju nevjernički danak dok se istovremeno osjećaju poniženo. Ta odluka Grenoblea po njoj predstavlja samo dugoročni trend u Francuskoj koji ukazuje kako će ona sutra izgledati.

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina