Francuska demografija

 Prije nego što pročitate ovaj tekst morate biti svjesni da po mišljenju zapadnih režima zamjena stanovništva predstavlja neonacističku teoriju zavjere. U tekstu se navode samo činjenice, a zaključke treba svatko od nas sam donijeti.

  Politički analitičar Jerome Fourquet (na slici) koji vrši dužnost predsjednika Instituta za francusko javno mijenje je 2019 godine napisao knjigu L’archipel Francais koja je osvojila nagradu za političku knjigu godine.

  U njoj on govori o promjenama u Francuskom društvu počevši još od 1945 godine pa sve do danas. Prva drastična promjena po njemu je katastrofalni propast katoličanstva u Francuskoj što je još 1950 godine bilo potpuno nezamislivo. U knjizi nam se pored ostalog govori kako je 1961 godine 92 % svih Francuza bilo kršteno dok je sada to njih čak 80 %.

  Ono što taj podatak prikriva je generacijska razlika u krštenjima. Konkretno u brojevima to nam znači da je 79 % Francuza starih između 35 i 49 godina kršteno dok je 2015 godine samo 30 % djece stare između 0 i 7 godina bilo kršteno. Nastavljajući istim putem ovdje ćemo još samo dodati da je 1961 godine 38 % krštenih svake nedjelje išlo na misu dok je taj postotak 2012 godine iznosio samo 7 %.

  Razlog za ovaj kolaps on vidi u Drugom vatikanskom saboru koji je promjenio crkvena pravila i zagadio crkvu velikom broju osoba koje su htjele postati svećenici. U skladu s tim on navodi kako je 1950 godine u Francuskoj bilo 170 tisuća svećenika, a sada ih ima samo 51.500 od kojih su velika većina starije životne dobi. To je na kraju dovelo do zatvaranja crkvi i onemogućavanja odlaska vjernika na mise čak i kada oni to žele.

  Govoreći dalje o odnosu crkve i države on navodi kako je do Drugog vatikanskog sabora crkva igrala ulogu u stabilizaciji države i zaštiti konzervativnih vrijednosti. Njeno povlačenje iz javnog života je rezultiralo drastičnim porastom slobodnog seksa, vanbračne djece, jačanjem LGBT zajednica i padom nataliteta.

  Fourquet nam potom u knjizi navodi kako je bez obzira na pad nataliteta on u Francuskoj ostao viši od onog u Velikoj Britaniji ili Njemačka, ali da se razlog za to nalazi u prisustvu velike muslimanske migrantske zajednice. Nakon toga on nam navodi da Francuska država laže kada govori da muslimani čine samo 6-8 % stanovnika iako on direktno ne koristi pojam laž. On tvrdi da su demografske projekcije muslimana u Francuskoj nerealistično niske i da su one takve već desetljećima.

  Kako Francuska najstrože zabranjuje vođenje evidencije o nacionalnosti svojih stanovnika on je došao do puno realističnijih podataka o broju muslimana koristeći imena koja roditelji daju svojoj djeci. Tim načinom on otkriva da 18.8 % sve djece rođene u Francuskoj 2016 godine spada u muslimanske obitelji. To je inače podatak za cijelu Francusku dok ako gledamo samo podatke za Pariz, Lyon i Marseille mi otkrivamo da je tamo između 25 i 40 % djece rođeno u muslimanskim obiteljima.

  Drugi podatak koji nam prikazuje stvarne nacionalne podatke o rođenima u Francuskoj je onaj o bolesti koja se zove anemija srpastih stanica. Riječ je o inače nasljednjoj bolesti koju s časnim izuzetkom južnih Talijana zbog tamošnje duge arapske vlasti drugi Europljani nemaju. Po posljednjim podacima kod 39.4 % rođenih u Francuskoj su dijagnosticirane stanice ove bolesti. Red nam je ovdje isto naglasiti da postoji stroga korelacija između pokrajina gdje se djeci najčešće davaju muslimanska imena i gdje se dijagnosticira ova bolest. Kada je otkriveno da nacionalisti koriste ove podatke kako bi ih iskoristili za dokazivanje teorije zavjere o zamjeni stanovništva Francuska je zabranila njihovu daljnju objavu.

  Nužno nam je ovdje naglasiti kako ovaj posljednji podatak o anemiji srpastih stanica Jerome Fourquetne ne navodi u svojoj knjizi.

  Za kraj ovog teksta ponovno ćemo navesti neupitnu činjenicu da je demokracija 2000 godina bila prljava riječ i da će nakon ukidanja zapadne demokracije ona to ponovno postati.

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Realniji način procjene demografskih podataka Francuske je putem imena koje roditelji davaju svojoj djeci. Po tom podatku 19 % djece u Francuskoj je rođeno u muslimanskim obiteljima. Tako smo došli do druge procjene broja muslimana, dok se treća temelji na nasljednoj bolesti koju s časnim izuzetkom južnih Talijana zbog tamošnje duge arapske vlasti drugi Europljani nemaju. Stanice ove bolesti su dijagnosticirani kod 39.4 % rođenih u Francuskoj. […]

trackback

[…]   Najefikasnija po prikrivanju stvarnog stanja biva Francuska koja baš sve podatke skriva kao zmija noge. Tamo je zabranjeno skupljati i publicirati podatke o vjeri stanovnika, a od prije koje godine i postotku beba koji imaju gen za anemiju srpastih stanica. Francuska bebe odmah po rođenju testira na ovu bolest i posljednji dostupni podaci govore da 39.4 % njih ima ovaj gen. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina