Imena djece

  U današnje vrijeme sve je postalo izvor kulturoloških i dezinformacijskih ratova. Ništa to bolje ne ukazuje od činjenice da su to postala čak i imena djece.

  Imena djece su to postala s razlogom pošto ona bolje od svega ukazuje kako nas migracija obogaćuje. Ona ukazuje na budućnost našeg kontinenta koja budimo iskreni užasava dobar dio njegovih sadašnjih stanovnika.

  U ožujku 2023 godine Euronews izlazi s dobro napisanim tekstom o najpopularnijim imenima beba u Europi. Taj tekst 6 mjeseci kasnije biva nadograđen (update) nakon čega završava na raznim portalima i u Hrvatskoj.

  Kod nas je ovaj tekst prenio index u dva različita teksta. Prvi se bavio najpopularnijim ženskim, a drugi najpopularnijim muškim imenima u Europi. Mi ovdje stavljamo link na samo ovaj drugi tekst pošto je tu situacija puno razumljivija.

  Sve u svemu najpopularnije ime u Europi je Noah. To govorimo pošto je ono najpopularnije u 6 država. Ako gledamo države u kojima to nije najpopularnije ime otkrivamo da ovu titulu u Italiji drži Leonardo, Francuskoj Gabriel, Španjolskoj Martin, Portugalu Francisco, Austriji Paul, Hrvatskoj Luka..

  Mogli bismo reći da je riječ o više manje tradicionalnim europskim imenima. To ujedno predstavlja glavni dokaz da govorimo o dezinformaciji čiji cilj je uspavati europske domoroce.

  Najefikasnija po prikrivanju stvarnog stanja biva Francuska koja baš sve podatke skriva kao zmija noge. Tamo je zabranjeno skupljati i publicirati podatke o vjeri stanovnika, a od prije koje godine i postotku beba koji imaju gen za anemiju srpastih stanica. Francuska bebe odmah po rođenju testira na ovu bolest i posljednji dostupni podaci govore da 39.4 % njih ima ovaj gen.

  Riječ je znači o raširenom poremećaju, ali nove epidemiološke podatke o njemu je u Francuskoj praktički nemoguće naći. Nemoguće ih je naći pošto su ih „naci-fašisti” počeli koristiti kao dokaz zamjene stanovništva jer taj gen nemaju Europljani. Zbog toga je vlada zabranila objavu podataka o ovoj bolesti.

  To je jedan dokaz manipulacije podataka koji nije povezan s imenom, ali koji ukazuje na državne smjernice. Sada ćemo se baviti državnim podacima o imenima novorođene djece.

  Velika Britanija sada već godinama tvrdi da su tradicionalna britanska imena kod nje najpopularnija. Drugim riječima ona već godinama na primjer tvrdi da je ranije ime Oliver, a sada Noah najpopularnije.

  Britanci s druge strane ne vjeruju u te podatke smatrajući da je najpopularnije ime beba u Velikoj Britaniji Muhammad. Odgovarajući na kritike i optužbe o falsificiranju podataka BBC je 2018 godine izašao s tekstom koji tvrdi da je Oliver najpopularnije ime. Po njima to ime je najpopularnije dok je ime Muhammad tek deseto po popularnosti.

  Objašnjavajući situaciju BBC tvrdi da je ime Oliver bilo dobilo 6 259 beba, dok je ime Muhammad dobilo njih 3 691. Potom se dalje navodi da ako stavimo sve nacionalne verzije imena Muhammad (Muhammed, Mahammad,…) zajedno dolazi do 7 307 beba koje su dobile ovo ime. To znači da je više beba dobili ime Muhammad nego Oliver, ali tako se ne mogu gledati imena djece.

  Sličnu situaciju imamo i u prijestolnici Europske unije, Briselu. Od 2006 godine većina tamo rođene djece se zove Muhamed (knjiga Reflections on the Revolution in Europe),a Belgija situaciji pristupa na identični način kao Velika Britanija. Ona je u državnim statistikama podjelila ime Muhamed na dvije osnovne varijante. Prva biva Mohamed, a druga Mohammed pa je tako neko vrijeme prikrivala podatke. Danas kada 43 % djece rođene u Briselu nosi ovo ime pitanje je trajno riješeno.

  Za kraj ćemo još spomenuti samo Nizozemsku gdje je drugo najpopularnije ime Muhamed. Normalno kao i u drugim slučajevima postoje marokanske, alžirske, „jugoslavenske” i druge verzije imena Muhamed pa u službenim statistikama se ovo ime ne nalazi tako visoko.

  Smatramo da je daljnji komentar ove tematike nepotreban. Dovoljno je samo spomenuti da su možda strogo statistički državni podaci u pravu iako svi znamo da u realnosti lažu.

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina