Skandal u New Yorku

  Gradonačelnik New York-a Eric Adams sada već godinu dana viče da je, da će grad bankrotirati zbog migrantskih troškova. On to viče iako je kao i Biden iz Demokratske stranke, pa će cinici reći da je sada dobio odgovor.

  Grad New York predstavlja svjetski primjer multikulturalnog, liberalnog grada. 36 posto stanovnika grada nije rođeno u SAD-u nego prije svega u Latinskoj americi, Kini ili Rusiji. Zbog toga je New York multikulturalni centar, a liberalni je pošto 70 % njegovih stanovnika ne živi u vlastitim domovima. Riječ je o ekstremno visokom postotku stanovništva koji plaćaju najam doma u kojem žive.

  New York je u osnovi protiv volje svojih građana i gradske administracije postao multikulturalni centar. On to postaje na osnovu sudske presude iz 1979 godine po kojoj je grad dužan svima bez doma pružiti krov nad glavom.

  Kako je sve veći broj migranata znajući za tu sudsku odluku dolazio u New York tako se povećavao pritisak na gradski proračun. Bidenova administracija s svojim izjavama u izborne vrijeme i nakon osvajanja vlasti je taj migrantski pritisak dodatno pojačala.

  On je pojačan prije svega zbog isto tako stare odluke grada da bude jedan od gradova utočišta za migrante. To znači da New York kao i drugi gradovi kojima vladaju Demokrati ne provodi državne zakone protiv ilegalnih migranata.

  U osnovi sada već godinama ilegalni migrant dođe u New York i tamo na osnovu sudske odluke iz 1979 godine dobije pravo smještaja. Istovremeno policija ima zabranu uhićavanja ilegalnih migranata pa trenutačni rezultat predstavlja 110 000 ilegalnih migranta. Riječ je o 110 000 tisuća ljudi kojima New York bez potrebe dava krov nad glavom i hranu u vrijednosti od 4 milijarde dolara.

  Protiv toga se javno pobunio gradonačelnik New York-a Eric Adams. On sada već godinu dana protestira i traži od Bidenove administracije ili savezne države New York da financiraju ilegalne migrante. Oni to odbijaju ne navodeći razloge za to iako ih svi znamo. Taj razlog biva da se niti SAD niti savezna država New York ne usude financirati ilegalne migrante jer je to protuzakonito.

  Grad New York se proglasio gradom utočištem za ilegalne migrante pa stoga iz pozicije vlade on ih mora financirati. Riječ je o poziciji zbog koje Eric Adams bijesni iako smo uvjereni da ju gradonačelnik razumije. Zbog toga jedino što Adams može raditi je putem medija vikati o financijskoj situaciju grada i protiv ilegalnih migranata.

  Kako je s tim vikanjem sada već dosadio Demokratskoj stranki i nevladinim organizacijama nešto se trebalo poduzeti. Nešto se trebalo poduzeti pa se to i poduzelo pokrečući korupcionu aferu protiv njega.

  Službena policijska priča nam govori da je izborna kampanja Erica Adamsa bila financirana preko američke tvrtke od strane Erdogana. Takvo financiranje izborne kampanje je protuzakonito i u skladu s tom sumnjam FBI je pokrenuo tu istragu kao i o korupciji.

  Pretres kuće izbornog savjetnika je bio pokrenut kada se Eric Adams nalazio u Washington DC putujući na sastanak o migrantskoj krizi tako da je sve bilo dobro isplanirano. Nitko još nije uhićen, ali poruka je poslana. Promigrantske „nevladine” organizacije su proslavile ovu istragu što nikoga ne iznenađuje, ali ona ipak otvara ozbiljnija pitanja.

  Svi bez razmišljanja znamo da financiranje političkih stranaka i političara predstavlja jednu vrstu korupcije. Time želimo konstatirati financiranje Adamsove kampanje nije predstavljalo neko iznenađenje. Iznenađenje bi predstavljalo da je KSK Construction financirao samo Adamsovu izbornu kampanju,a ne i onu Bidena i drugih demokrata.

  Pitanje svih pitanje biva da li Bidenova administracija razumije sve posljedice istraživanja KSK-a ? Isto pitanje vrijedi za promigrantski nastrojene osobe i „nevladine” organizacije !?

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina