New York je bankrotirao

  Eric Adams, gradonačelnik New Yorka je najavio rezanje svih stavki gradskog proračuna za 15 %. Ta odluka je donesena povodom bankrota najvećeg američkog grada koji se više nije u stanju nositi s migrantskim troškovima.

  New York City je jedan od mnogih gradova utočišta za ilegalne migrante u SAD. Riječ je konkretno o gradovima u kojima se ne provode državni zakoni o migrantima u kojima se znači ponaša protuzakonito. U praktički svim tim gradovima se na vlasti nalaze članovi Demokratske stranke tako da je riječ o službenoj politici ove stranke.

  Ta politika je stvorila trošak gradovima koji su se proglasili utočištima za migrante, ali to se prikrivalo raznim mjerama. Za razliku od drugih gradova New York city na čijem području živi 8.8 milijuna ljudi je još početkom godine prekršio zavjeru šutnje. On ju je prekršio nadajući se financijskoj pomoći Bidenove vlade koja ignorira migrantske probleme.

  U skladu s tom svojom strategijom Eric Adams (slika), gradonačelnik New Yorka iz Demokratske stranke je ovo proljeće počeo vikati protiv primanja ilegalnih migranata. On je tako početkom svibnja izjavio da se New York ne može nositi s ilegalnim migrantima pa da će ih slati u druga mjesta na području ove savezne države. Kako su se gradonačelnici tih mjesta pobunili Adams je bio prisiljen odustati od „briljantnog” plana.

  Nakon ljetne pauze gradonačelnik Adams ponovno stupa i govori o financiranju ilegalnih migranata:

Nikada u svom životu nisam vidio problem kojemu ne vidim kraj. Ja ne vidim kraj ovog problema”.

  Time je možemo reći sve kazano, ali su potom navedeni i konkretni podaci. Ove godine se New York city brine za 110 000 ilegalnih migranata na koje će potrošiti 4 milijarde dolara. Kada tu cifru od 4 milijarde dolara podjelimo s brojem migranata dobijemo da 1 ilegalnih migrant košta New York 36 363 dolara godišnje !?

  Priznati ćemo ovdje da je i nas koji se protivimo primanju migranata ova cifra šokirala. Ona nas je šokirali pošto su vladini i paravladini europski izvori govorili o puno manjim brojevima. Oni su govorili da ih ilegalni migrant košta 123 000 eura,a prije 10 godina da ih je koštao 79 100 eura. Mi spominjemo europske cifre koje govori o cijelom životu ilegalnog migranta, a ne o jednoj ili dvije godine.

  Samo dva dana nakon što je gradonačelnik New York-a govorio o ilegalnim migrantima on proglašava „bankrot” grada. Tehnički New York nije bankrotirao nego zbog migranata biva prisiljen smanjiti gradski proračun za 15 %. Ta njegova najava proračunske štednje je došla s pozivom za pomoć usmjerenom prema saveznoj državi New York i Bidenovoj administraciji.

  Eric Adams je konkretno izjavio da neće smanjiti proračun grada ako SAD ili savezna država New York odluče financirati ilegalne migrante. Ukratko New York je na kraju ipak upao u vlastitu klopku.

  Prvo se proglasio utočištem za ilegalne migrante u kojima oni neće biti uhićeni nego će dobiti krov nad glavom. Nakon što su oni navalili grad New York je počeo tražiti nekoga da financira život tih ilegalnih migranata. Strogo pojednostavljeno između grada New Yorka i promigrantskih „nevladinih” organizacija nema nikakve razlike. Između njih nema nikakve razlike pošto i prvi i drugi žele primati ilegalne migrante koje će netko drugi financirati !?

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina