Izborna cenzura

  Na internet stranicama Zastupničkog doma Američkog Kongresa je postavljen izvještaj o protuzakonitoj cenzuri provođenoj 2020 godine. Ta izborna cenzura je neupitno utjecala na rezultat izbora 2020 godine, ali pojeo vuk magare.

  Izvještaj imena „The Weaponization of Disinformation” otkriva kako su Homeland Security, CISA i Ministarstvo vanjskih poslova koordinirali s Stanford University i drugi stvorili EIP. EIP ili punim imenom Election Integrity Project biva stvoren u ljeto 2020. godine u svrhu zaobilaženja prvog amandmana i cenzuriranja Amerikanaca.

  Njegovo formiranje je iz perspektive državnih institucija bilo nužno jer prvi amandman Američkog ustava zabranjuje cenzuru. Kako ju on zabranjuje državne institucije nisu mogle cenzurirati Amerikance pa je zbog toga stvoren EIP koji „nije državni organ”.

  U središtu ove afere ove cenzure su se inače našli Stanford University i CISA. CISA je inače odjel Homeland Security kojemu je dužnost boriti se protiv internet prijetnji. Služba pravna definicija tog odjela glasi: „CISA zadatak je gradnja otpornosti na strani internetski utjecaj, operacija i dezinformacija u bliskoj suradnji s državnim agencijama, privatnim sektorima, akademijama i stranim dužnosnicima”

  Na samom početku ove istrage Stanford University je odbio surađivati s istragom. Do promjene njegove pozicije dolazi tek pod prijetnjom tužbe zbog nepoštivanja Kongresa. Njegova prisilna suradnja na otkriva kako su tijekom 2020 godine bili cenzurirani obični Amerikanci i političari.

  Do te cenzure dolazi nakon izborne histerije 2016 godine kada Demokrati istovremeno priznaju i nepriznaju izborni poraz. Oni ga priznaju tvrdeći da je Donald Trump izabran za predsjednika i ne priznaju navodeći da je izabran samo zbog ruskog uplitanja u izborni proces. Raniji predsjednik SAD-a iz Demokratske stranke Obama zna da je riječ o laži njegovih stranačkih kolega, ali ništa ne govori.

  Sve u svemu Demokrati su stvorili mit da je Donald Trump izabran za predsjednika uz stranu pomoć pa mu zagorčavaju život. Tehnički gledajući oni su uz pomoć internet korporacija onemogućili izabranog predsjednika u upravljanju državom,a onda su se dodatno potrudili za izbore 2020 godine.

  Glavni primjer tih njihovih napora bivaju Election Integrity Project (EIP) i suradnja s tehnološkim kompanijama 2020 godine. Formalno oni to rade kako bi se blokirali strani utjecaji na izbore dok su u stvarnosti protuzakonito blokirali, cenzurirali konzervativne Amerikance. Oni su cenzurirali stvarne informacije proglašavajući ih dezinformacijama, šale, karikature i politička mišljenja.

  Najcenzuriranija osoba je bio predsjednik SAD-a Donald Trump nakon čega tu nalazimo senatore, kongresmene i javne ličnosti (James o’Keefe, Candace Owens…). Red je na ovom popisu spomenuti i portale Newsmax i The Babilon Bee koji su bivali blokirani.

  Konkretna analiza dokumenata po pitanju cenzure koju je provodio EIP otkriva neugodnu istinu. Ona biva da u 58 % cenzuriranih slučajeva Election Integrity Project nije imao nikakav dokaz da je vijest koju su proglasili lažnom to i bila !? U konkretnom EIP slučaju broj 418 djelatnik je napisao: „Mi nismo našli laž u ovoj vijesti, ali ona kritizira glasovanjem poštom pa…”

  U drugom primjeru, slučaju EIP-596 se cenzuriralo kandidatkinju za Kongres Nicole Malliotakis. Konkretno se bila cenzurirala njena izjava kojom je na Facebooku pozvala Republikance da izađu na izbore.

  Po završetku izbora u SAD Stanford University i CISA osnivaju Virality Project koji cenzira „laži” o koroni. Kao primjer kasnije cenzure se navodi cenzura kongresmena Thomasa Massie-a koji 19.05.2021. citira izraelsku studiju koja tvrdi: „Nema razlike imunosti na koronu između onih koji su je prebolili i koji su se cjepili”.

  Ovaj kongresmen kasnije biva ponovno cenzuriran zbog izjave: „ako podaci ukazuju da cjepivo nanosi veće štete djeci od koronavirusa tada cjepiti djecu da se spase starije odrasle osobe predstavlja nemoralnu odluku”.

  Nakon završetka korona pandemija Stanford University polaku ispada iz poslova cenzure koju na sebe otvoreno preuzimaju državni organi. To je dovelo 2022 godine do stvaranja ministarstva istine koje nakon reakcija u SAD biva formalno ukinuto. Ono je službeno ukinuto dok je u stvarnosti transformirano u tim koji se treba boriti protiv lažnih vijesti.

  U određenom smislu ovaj izvještaj, ovaj dokument Zastupničkog doma Američkog Kongresa predstavlja samo još jedan dokaz da se 2020. godine dogodio prevrat. Cinik bi rekao da se ti i drugi podaci puštaju u javnost pošto elita smatra da su oni nevažni. Drugi potencijalni razlog za njihovo puštanje u javnost biva poruka „stoki sitnog zuba” mi vladamo+demokracija ne postoji.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina