Trump

Maleni američki prevrat

  Sve više dokaza izlazi na vidjelo da se 2020 godine dogodio maleni američki prevrat. Izjava šefa Facebooka povodom izbornih događaja dodatno ukazuje na to.

  Naša priča započinje još 2016 godine kada Hillary Clinton svjesna da može izgubiti izbore tvrdi da ruski hakeri pomažu Donaldu Trumpu. Te optužbe je u doba izborne kampanja istražila tajna služba i obavjestila tadašnjeg predsjednika Baracka Obamu da su lažne. Bez obzira na to sljedeće 2 godine Demokrati su vikali da je Trumpa postavio Putin za predsjednika.

  Potom smo imali 2 godine službenog istraživanja predsjednika Trumpa kako bi se otkrila njegova potencijalna suradnja s Rusijom. Osnovu te istrage čini dosije koji je napisao bivši britanski agent Cristopher Steele. Tijekom istrage on će izjaviti da je 70-90 % onog što je napisano istinito iako ima i dijelova gdje taj postotak iznosi 50 %.

  Šlag na tortu ove istrage postaje ono što se događa na kraju. Kada je ministarstvo pravosuđa zatražilo od bivšeg direktora FBI-ja Roberta Muellera i njegove ekipe da vrate službene mobitele oni su ih uništila. Oni su kako se to službeno navodi greškom uništili podatke na 31 službenom mobitelu.

  O stvarnoj atmosferi unutar SAD-a tog doba i samoj sposobnosti predsjednika Donalda Trumpa govori navodni razgovor ministra obrane i ministra obavještajnih službi. Tijekom tog razgovora ministar obrane Jim Mattis govori ministru Danu Coatsu: „Možda će doći vrijeme kada ćemo trebati preuzeti zajedničku akciju jer je Trump opasan i nesposoban biti predsjednik”.

  Ovom razgovoru je navodno prisustvovao Robert Woodward kojemu je predsjednik Donald Trump dao slobodu hodanja po Bijeloj kući u cilju pisanja knjige. Osim što taj razgovor ako je istinit predstavlja dogovor o puču on ukazuje i na nesposobnost Donalda Trumpa. On ukazuje nesposobnost jer je Trump postavio ove osobe na položaj ministra, pa su to u teoriji njegovi ljudi !?

  Izbornu 2020 godinu u SAD su obilježili korona i Hunter Biden. Neovisni mediji su te 2020 godine pisali kako je smrtnost u republikanskim državama veća 80 % od one u demokratskim. Nakon izbora, nakon što je Biden postao predsjednik mediji su priznali grešku i napisali da se na prvom mjestu po smrtnosti nalazi demokratski nastrojen New Jersey nakon kojeg dolazi isto demokratski New York.

  Službena priča bi sada glasila „Ok pogrešili smo”. Tko radi taj i greši. To nam se više neće ponoviti i slične gluposti.

  Tobože oni su napravili poštenu pogrešku,a sličnu pogrešku su napravili i s pričom o Hunteru Bidenu. Mjesec dana prije predsjedničkih izbora New York Post je izašao s pričom da je sin predsjedničkog kandidata Josepha Bidena kriminalac. Facebook, Twitter i druge društvene mreže su blokirale ovu priču dok su se neovisni mediji raspisali da je to ruski fake news. Nekoliko mjeseci kasnije u doba sada već predsjednika Bidena mediji su „priznali pogrešku”.

  Ta priča je dobila svoj nastavak prije par dana kada Mark Zuckerberg, šef Facebooka izjavljuje da je imao posjet FBI-ja u doba te priče. FBI mu je bio poručio da „ubije” priču o Hunter Bidenu objašnjavajući da je riječ o ruskoj podvali. Sada je Zuckerbergu žao što je dopustio da mu FBI tako podvali…Tim priznanjem Zuckerberga u javnost je izašao još jedan dio slagalice o Bidenovoj izbornoj pobjedi koja je neupitna.

  Pobjeda je neupitna jer se predsjednik Trump nije snašao i organizirao protuigru iako je imao ovlasti za to. Bez obzira na to sve što se događalo ostavlja gorak okus u ustima.

  Gorak okus u ustima ostaje zbog ovoga u realnosti prevrata. Oni koji podržavaju Trumpa će koristeći ove događaje tvrditi da je on pokraden dok oni koji podržaju Bidena će reći da je sve bilo legalno. Pitanje svih pitanja je kako bi se oni koji podržavaju prvog ili drugog osjećali da je situacija obrnuta ?

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kompanija na štetu stvarno konzervativnih političara. Najpoznatiji primjeri takve druge navodne „pogreške” je priča o Hunter Bidenu, nakon čega dolaze pogreške vezani s smrću od korone u SAD,a sada i Giorgia […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina