Laži me

Prije 4 godine zapadni politički establišment je bio potresen rezultatom Brexit referenduma i potom američkih predsjedničkih izbora. Pokušavajući objasniti te svoje poraze zapadna elita je bila izašla s u medijima iznimno jako reklamiranom teorijom zavjere koja tvrdi da su glupi zapadni birača prevareni od prije svega Rusije.

Danas je napokon postalo jasno da to nije istina i da je bila riječ o najobičnijoj zavjeri duboke države protiv izabranog predsjednika i protiv referendumski izražene volje građana Velike Britanije. Nužno je ovdje reći da zapadni establišment jako dobro zna da su svi zapadnjaci pročitali njihove laži dok praktički nitko neće pročitati današnje službene potvrde da su oni 4 godine lagali.

Početkom listopada John Ratcliffe, direktor of National Intelligence, znači direktor svih američkih sigurnih službi je pustio u javnost dokument o navodnom ruskom uplitanju u američkih predsjedničke izbore 2016 godine. Riječ je o dokumentu kojeg je 2016 napisao CIA direktor John Brennan i potom ga tijekom rujna 2016 godine predao predsjedniku Obami.

U dijelovima dokumenta puštenih u javnost se navodi da je predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton odobrila plan koji će tvrditi da ruski hakeri pomažu predsjedničkom kandidatu Donaldu Trumpu u predsjedničkoj kampanji. Cilj tog plana je bio završiti raspravu o njenom protuzakonitom korištenju email adrese koja nije pod sigurnosnom zaštitom američkih službi. Riječ je inače o email skandalu koji je izašao u javnost kada je FBI pokrenuo istragu o njemu još 2015 godine. U predsjedničkoj izbornoj kampanji 2016 godine ovaj email skandal je bio nanio iznimnu štetu Hillary Clinton pa je njen odgovor bio izmišljanje ruske zavjere za pomoć Donaldu Trumpu. Svi znamo što se sljedećih 4 godine događalo po ovom pitanju, a sada ujedno znamo da su u ljeto 2016 godine FBI i američki predsjednika Barrack Obama sve znali o toj laži koja će po onoj Goebelsovoj sto puta ponovljena laž na kraju postati istina. Danas znamo da je to bila apsolutna, neupitna laž.

Nakon što smo ukazali na sada već neupitne laži o ruskom pomaganju Donaldu Trumpu u predsjedničkim izborima red nam je vratiti se još par mjeseci unatrag do Brexit referenduma. Službena priča nam tako govori da je tvrtka Cambridge Analytica u suradnji s ruskim sigurnosnim službama pomogla da Britanci glasuju za Brexit i da potom Amerikanci izaberu Trumpa za predsjednika. Po riječima navodnog whistlebowera Christophera Wylie-a (na slici) tvrtka Cambridge Analytica je imala vrlo bliske odnose s ruskom tajnom službom FSB (nekadašnji KGB) koja pokušava utjecati na javno mijenje zapadnih država.

Na kraju je Netflix snimio i film o tome kako je Cambridge Analytica svojim manipulacijama pomogla izlasku Velike Britanije iz Europske unije i pobjedi Trumpa, ali sada zahvaljujući britanskoj istrazi znamo da je sve to bila još jedna velika laž.

Službena britanska istraga o utjecaju ove tvrtke na rezultat referenduma je trajala 3 godine. Riječ je bilo o najvećoj istrazi ovog tipa u povijesti Velike Britanije i rezultat je bio da nisu krivi. Zaključak istrage glasi:”Nismo našli nikakve dokaze da je kontroverzna tvrtka Cambridge Analytica zloupotrebila podatke kako bi utjecala na rezultat Brexit referenduma ili kako bi pomogla ruskim sigurnosnima službama sudjelovanja u političkim (čitaj izbornim) procesima”.

Sve u svemu niti britanski niti američki građani nisu glupani koji su pod utjecajem Rusije glasovali za Brexit i Donalda Trumpa. Riječ je bila samo o lažima establišmenta koji je odbio priznati svoj poraz na izborima i na referendum, koji je odbio priznati da žive u demokratskom sustava gdje se građane pita što misle. Zbog toga su odlučili ovim stotine, tisuće, milijune puta ponovljenim lažima uništiti svoje društvo.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
6 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
3 godine prije

[…] prije par dana njegov protukandidat 2016 godine ga je lažno optužio za suradnju s Rusima što su američke sigurnosne službe znale od prvog dana. Bez obzira što su svi koji su to trebali znali da je riječ o laži sljedeće 4 godine je vođena […]

trackback
3 godine prije

[…] Laži me […]

trackback
3 godine prije

[…] na predsjedničkim izborima. Američke sigurnosne službe su još 2016 godine zaključile da je riječ o potpunoj laži pa su u skladu s tim tokom rujna predale službeni izvještaju predsjedniku …. Tri mjeseca kasnije američki odlazeći predsjednik Barack Obama je pozivajući se na taj dokument […]

trackback
2 godine prije

[…]   Neki od američkih medija su na kraju nakon 4 godine ponavljanja lažnih optužbi priznali da je riječ o laži. Oni to priznaju na jesen 2020 godine kada izlaze s službenim FBI dokumentima da je riječ o laži Hilary Clinton. U FBI dokumentu napisanom za demokratskog predsjednika Obamu to se tvrdilo još 2016 !? […]

trackback

[…] može izgubiti izbore tvrdi da ruski hakeri pomažu Donaldu Trumpu. Te optužbe je u doba izborne kampanja istražila tajna služba i obavjestila tadašnjeg predsjednika Baracka Obamu da su lažne. Bez obzira na to sljedeće 2 godine Demokrati su vikali da je Trumpa postavio Putin za […]

trackback

[…] lagati da Putin podupire Trumpa. Njen stranački kolega i predsjednika SAD-a Barack Obama je već krajem 2016 godine dobio izvještaj koji govori da ona laže, […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina