Zapadni neovisni mediji

  Zapadni neovisni mediji postaju sve manje neovisni,a sve više oruđe unutarpolitičkih unutrašnjih borbi. Ništa nam to bolje ne ukazuje od onoga što se dogodilo u borbi protiv Trumpa koristeći samo neupitno istinite podatke.

  Za početak imamo onu prastaru priču da je Donald Trump bio ruski čovjek. Tu priču je bila stvorila Hilary Clinton 2016 pokušavajući tako da na izborima pobjedi Trumpa. Svi su znali da je riječ o najobičnijoj laži, ali mediji su je ponavljali stvarno bezbroj puta.

  Neki od američkih medija su na kraju nakon 4 godine ponavljanja lažnih optužbi priznali da je riječ o laži. Oni to priznaju na jesen 2020 godine kada izlaze s službenim FBI dokumentima da je riječ o laži Hilary Clinton. U FBI dokumentu napisanom za demokratskog predsjednika Obamu to se tvrdilo još 2016 !?

  To je bio prvi primjer lažne vijesti koje su „neovisni” mediji koristili u borbi protiv neželjenog predsjednika. Drugi primjer te vijesti nam je onaj o sinu sadašnjeg predsjednika Josepha Bidena.

  Mjesec dana prije predsjedničkih izbora New York Post izlazi s tekstom koji govori da je Bidenov sin kriminalac. Socijalne mreže su automatski blokirale ovaj tekst kao i američke državne institucije koje su ga podjelile.

  Istovremeno su se „neovisni” mediji počeli natjecati koji će bolje napisati da je ta vijest lažna. NBC je na kraju otišao najdalje u pokušaju objašnjavanja zašto mediji ne pišu o skandalu. Dio objašnjenja koji navode je da ne postoje dokazi, dok je drugi dio puno veći i nevažniji.

  Nakon što je Joseph Biden izabran za predsjednik „neovisni” mediji su promjenili ploču. Malo više od mjesec dana nakon izbora mediji su počeli pisati da je Bidenov sin pod istragom zbog utaje poreza. Nekoliko mjeseci kasnije biva potvrđeno da je New York Post bio pisao istinu.

  To su potvrdili svi „neovisni” mediji koji su prije izbora u SAD tvrdili potpuno obratno. Zanimljivo je da su oni to prenijeli tek nakon što su Joseph i Hunter Biden potvrdili istinitost optužbi. Ukratko „neovisni” mediji nisu prenosili vijesti nego pisali što im Biden govori.

  Sada krajem ljeta 2021 godine znači 9 mjeseci nakon izbora je pala i posljednja laž. To je bila laž da republikanske države zbog Trumpa i drugih imaju više smrtnih slučajeva od demokratskih.

  Mediji su to ponavljali i ponavljali kao Goebels dok to nije pretvoreno u istinu. Jedna zakašnjela studija po tom pitanju nam govori da je broj umrlih od korone po stanovniku bio 80% veća u republikanskim državama. Sada u kolovozu 2021 je izašla vijest da to pa baš i nije istina !?

  Ukratko vijest koju su prenijeli i domaći mediji govori da je New York lažirao broj svojih umrlih. Ta vijest govori da je država New York imala 55 tisuća, a ne 43 tisuće smrtnih slučajeva od korone. Statistički gledajući ta razlika je važna i nevažna. Ona je nevažna pošto je New York i dalje drugi po broju umrlih od korone po stanovniku u SAD. Na prvom mjestu se i dalje nalazi demokratsko nastrojeni New Jersey.

  Ovo što smo naveli predstavlja su samo 3 primjera kako su „neovisni” mediji srušili Trumpa. Mi se zbog toga trebamo zamisliti oko smisla postojanja takvih „neovisnih” medija koji šire lažne vijesti.

4.3 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Priču o proBiden cenzuri u medijima započinjemo još 2016 godine. Tada FBI provodi istragu o tome da li predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa pomaže Rusija. Po završetku istrage FBI će obavijesti predsjednika Obamu da Rusi nemaju veze s tim. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina