Potpuno slučajno

  Službeni zaključak kampanje koju je vodio državni aparat protiv predsjednika Trumpa govori da se sve dogodilo potpuno slučajno. Nije postojala nikakva zavjere jer se ponovno ćemo naglasiti sve dogodilo slučajno.

  Ti svi slučajni događaji koji rezultiraju nefunkcionalnom Trumpovom administracijom i potom izbora Bidena započinju 2016 godine. Tada Hillary Clinton osjećajući mogućnost poraza na izborima počinje lagati da Putin podupire Trumpa. Njen stranački kolega i predsjednika SAD-a Barack Obama je već krajem 2016 godine dobio izvještaj koji govori da ona laže, ali…

  To ali govori da ovaj podatak Demokratima nije bio važan pa oni pokreću državnu istragu protiv predsjednika Trumpa. Bez obzira na divljanje medija istraga realno govoreći tijekom dvije godine nije našla ništa. Po njenom završetku ministarstvo pravosuđa je zatražilo povratak elektroničke opreme korištene u toj istrazi. Tada su potpuno slučajno svi podaci na ovim uređajima bili uništeni. Potpuno slučajno.

  Mogli bi sada isto tako govoriti o slučaju sina tadašnjeg predsjedničkog kandidata Bidena. Jednostavno nekako nam se ne čini da to ima smisla jer svi znamo kako je režim blokirao priču o njegovim „problemima”. To se isto bilo dogodilo potpuno slučajno.

  Sada se ta priča ponovila s Durham izvještajem o FBI istrazi predsjednika Donalda Trumpa. Mediji nam javljaju kako ovaj izvještaj navodi da se nije bila dogodila zavjere duboke države protiv predsjednika Trumpa nego da je sve bilo potpuno slučajno.

  Taj izvještaj govori da su istražitelji proveli razgovore s minimalno 190 osoba i pregledali 6 milijuna stranica službenih dokumenata. Prvi zaključak do kojeg su došli istražitelji biva da FBI nije imao nikakve dokaze za pokretanje istrage protiv predsjednika Trumpa. Bez obzira na to FBI je u srpnju 2016 bio pokrenuo istragu koju stoga možemo nazvati protupravnom.

  To je inače najteža optužba koju su istražitelji postavljeni 2020 godine uputili u smjeru duboke države. Nakon njega se navodi da je FBI detaljno bio istraživao dokaze optužbi upućene prema Hilary Clinton, ali ne i one prema Donaldu Trumpu. Za optužiti Trumpa FBI-u je bilo dovoljno da netko kaže nešto lošega o njemu pa da u to vjeruju bez provjera. S druge strane FBI je provjeravao i provjeravao sve optužbe prema Clinton.

  Zbog toga istražitelji navode da je FBI u svojim istragama postupao pristrano. U skladu s tim biva navedeno da se FBI i ministarstvo pravosuđa nisu strogo pridržavali zakona. Reagirajući na te riječi FBI izjavljuje da se to dogodilo potpuno slučajno i da poduzimaju korektivne akcije da se tako nešto ne bi ponovilo. Po njihovim riječima: „Da su te reforme koje smo proveli bile aktivne 2016 godine ne bi došlo do ove pogreške”.

  Sve u svemu FBI je potpuno slučajno pogriješio optuživši Trumpa. Istražitelji Trumpa su potom potpuno slučajno pobrisali sve podatke na svojim uređajima, a mediji su potpuno slučajno pogriješili blokirajući priču o Bidenovom sinu.

  To sve se dogodilo toliko slučajno da Amerikanac koji stvarno vjeruje u demokraciju žali za 1876 godinom. Riječ je o izborima nakon kojih je američka vojska štitila inaguraciju „demokratski” izabranog predsjednika. Tada je svima bilo jasno što se dogodilo i nitko nije tvrdio da se sve dogodilo potpuno slučajno !?

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina