Engleska policija

  Stope kriminala u Engleskoj i Walesu se nalaze u porastu pa pitanje postaje što engleska policija poduzima po tom pitanju ? Realni odgovor bi bio ništa ili ako želite preciznije policajci bježe iz službe.

  O motivacijskom stanju djelatnika bilo koje organizacije ništa ne govori bolje od broja dobrovoljnog napuštanja radnog mjesta. Ako iz te perspektive gledamo podatke o engleskoj policiji doći ćemo do užasnog otkrića.

  To otkriće nam govori da su u posljednjoj statističkoj godini 3433 policajca dala otkaze. Riječ je o gotovo 3 puta većem broju u usporedbi prije 10 godina. Tijekom izlaznih intervjua policajci su navodili da daju otkaz jer ih nadređeni ignoriraju i žive u svom svijetu. Drugi primjer razloga za davanje otkaza je nemogućnost napredovanja u službi pošto se policajce unaprijeđuju nepotistički. To se govori u ideološkom smislu pošto jedini koji mogu napredovati su osobe koje misle isto kao nadređeni.

  Ukratko Engleska policija je demoralizirana dok istovremeno kriminal raste. Samo u Londonu postoji 200 bandi od kojih je sjedište čak njih 7 u Tottenhamu. Tih 7 inače spada po lokalnoj policiji u grupu od 20 najopasnijih bandi Londona pa možemo reći da je Tottenham opasno područje.

  Bande i pojedinci na području Engleske počine godišnje 250 tisuća nasilnih kriminalnih dijela. Kako se kod nas vole spominjati i napadi nožem u Engleskoj red je navesti da ih je bilo 46 428 od čega se njih 11 247 dogodilo o Londonu. Zanimljivo je konstatirati da se broj napada nožem u Londonu smanjio u odnosu na stanje prije 10 godina.

  Dok se broj napada nožem smanjio broj silovanja se povećao. Svakog dana se u Londonu dogodi više od 25 silovanja koja su prijavljena policiji. Broj seksualnih napada je normalno puno veći pa ih svakodnevno biva oko 70. Reagirajući na ove podatke tamošnji Ured za državnu statistiku izjavljuje: „To ne znači da se povećao broj silovanja, nego da je naša kampanja da se silovanja prijave policiji uspješna”.

  Sve što smo naveli predstavlja strogo činjeničnu sigurnosnu situaciju u Londonu i općenito Engleskoj pa je red upitati se kako policija na nju reagira. Za početak ćemo navesti da je Engleska policija zauzeta zaštitom vlastitih internet stranica od kriminalaca iz Hrvatske (slika), a potom i ne-zločinima iz mržnje.

  Namjesto da se bori s nasilnim zločinima Engleska policija proganja ljude zbog toga što su rekli ili napisali iako nisu počinili zločin. Tijekom posljednjih 5 godina policija je vršila 120 tisuća istraga nezločina mržnje pa je to preraslo u javnu sprdnju. Zbog toga je ove godine donesena odluka kojom se obustavljaju policijske istrage nezločina.

  Nakon nezločina mržnje red je sada spomenuti da je policija registrirala i 155 841 zločina mržnje u posljednjoj godini za koje postoje podaci. 70 % tih zločina koje je policija registrirala spada na rasnu mržnju, nakon čega dolaze vjerska mržnja,…

  Ukratko Engleska policija kao i većina drugih policija imaju puno ruke posla pa ne stigne sve obaviti. Zbog toga treba prioritizirati zločine po važnosti. Normalno nakon ubojstva i pokušaja ubojstva u normalnoj državi najvažniji zločin za istraživanje ispadne onaj silovanja.

  Pazite rekli smo u normalnoj državi, a ne na woke Zapadu. Na Zapadu najvažniji zločini su oni rasne mržnje,a ne silovanja. Jednostavno silovanje je po mišljenju engleske policije sitan potpuno nevažan zločin koji nema potrebe istraživati. Rezultat toga ispadne da manje od 1 % prijavljenih silovanja završe sudskom presudom.

  Za kraj ćemo još samo navesti da kao što prioritet za tamošnju policiju nisu silovanja i „sitni” zločini tako prioritet nije niti efikasnost policije. Time želimo naglasiti da se policija Londona upravo hvali kako postiže svoje ciljeve u multikulturalnosti i zapošljavanju žena. Kada bi tako postizala svoje ciljeve u borbi protiv kriminala gdje bi joj bio kraj.

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] zastavu s prvim bijelim poljem. Može li itko ozbiljno reći da neka vlada to neće proglasiti nezločinom i onda proganjat ljude koji je kupe digitalnim eurom. Ovo predstavlja samo jedan konkretni domaći […]

nimabi
6 mjeseci prije

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina