Sigurnosne snage

  Sigurnosne snage Europskih država zajedno s analitičarima se neupitno slažu s pozicijom francuskih generala tako da ona ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

  Na kraju krajeva čak se i Aristotel s tim pitanjem slaže. On je općenito govoreći o razlozima stvaranja multikulturalnih društava izjavio „Tirani preferiraju strance nad vlastitim stanovnicima pošto svoje sugrađane smatraju neprijateljima”. Pri tome on nije stao nego je još naveo da sva multinacionalna društva okončaju u građanskom ratu između lokalnog stanovništva i migranata. Nekada migranti pobjede i istrijebe lokalno stanovništvo, a nekada lokalno stanovništvo pobjedi i istrijebi migrante. Kako god da gledamo po njegovom mišljenju kraj priče je uvijek isti,a zove se genocid i entičko čišćenje.

  To nam je Aristotel rekao još prije rođenja Isusa,a u određenom smislu isto su rekli i francuski generali u mirovini. Problem je što su kao dan objave pisma izabrali godišnjicu pokušaja puča protiv De Gaulle-a čime su upropastili sve što im je namjera bila učiniti.

  Danas ovi generali nisu jedine osobe koje tako razmišljaju nego imaju podršku praktički svih drugih europskih sigurnosnih službi dok je u samoj Francuskoj to jedna iznimno stara priča. Još 2018 godine je bivši ministar obrane Francuske Charles Millon zajedno s 10 generala i admiralom optužio predsjednika Macrona za izdaju jer je potpisao UN Global Compact for Migration. On ga je konkretno optužio za ukidanje demokracije i nacionalnu izdaju.

  Slično se dogodilo i 2020 godine kada je bivši šef Francuska vojske general Pierre de Villiers kojeg bi mnogi htjeli vidjeti kao predsjednika upozorio na prijetnju građanskog rata. To se na kraju krajeva samo bilo nadovezalo na službeni i tajni policijski izvještaj kojeg je neki pripadnik sigurnosnih službi početkom 2020 pustio u javnost. U njemu se tvrdilo da 150 gradskih kvartova u Francuskoj kontroliraju Islamisti !?

 Situacija u Francuskoj se inače ne razlikuje od one u drugim europskim državama, a jedino je pitanje koliko se dopušta pripadnicima sigurnosnih službi da istupaju u javnosti po ovom pitanju ? Kao primjer za to ćemo uzeti švedskog policijskog časnika Petera Springarea s 47 godina radnog staža. On je vjerojatno nakon napornog radnog dana svoju frustraciju bio izrazio na Facebooku 2017 godine pišući da praktički sve zločine počine osobe migrantskog porjekla. Državna reakcija je bila praktički automatska pa je protiv njega bio pokrenut pravni postupak zbog poticanja na rasnu mržnju. Na kraju postupak je bio obustavljen pošto se ipak ne može osuditi osobu zbog pisanja istine !?

  Ako sada iz Švedske i Francuske skočimo do Nizozemske tamo će nam upasti u oči izjava sadašnjeg ministra vanjskih poslova Stef Blok-a (slika) koji izjavljuje da su sve multikulturne i multinacionalne države neuspješne. Nužno nam je ovdje naglasiti da je Stef Blok ranije bio ministar unutrašnjih poslova Nizozemske pa sigurno zna što govori. U Njemačkoj smo tako imali čuvenu knjigu Thila Sarrazina 2010 godine koja govori o islamizaciji društva i da će u njoj za 100 godina živjeti samo 25 milijuna autohtonih stanovnika.

  Time Njemačka priča nije niti približno završena pošto nikada ne smijemo zaboraviti izjavu Angele Merkel iz 2010 godina da je multikulturalizam propao samo da bi 5 godina kasnije ona otvorila vrata milijunima migranata. U pravom smislu te riječi sigurnosne službe Njemačke su osudile pozicije vlade kada su napisale službeni izvještaj koji govori: „mi uvozimo Islamski ekstremizam, nacionalne i etničke sukobe”.

  Jednostavno govoreći postoji jasan konsenzus između sigurnosnih služba europskih država, a potpuno druga stvar je što političari žive u svom svijetu potpuno odvojenom od stvarnosti. Njihova pozicija je ne talasaj dok sam na vlasti, a ako i dođe do građanskog rata ja i obitelj ćemo biti dovoljno bogati da se preselimo na sigurnije mjesto.

  Pri pisanju teksta su korišteni dijelovi knjige 25 godina Europske unije.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Izabrali smo Surinam pošto je siva eminencija Nizozemskih vlada izjavio da ne postoje uspješna multikulturalna društva, a kao primjer je naveo Surinam. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina