Francuski generali

  Francuski generali u mirovini su napisali javno pismo kojim su upozorili na građanski rat koji po njihovom mišljenju prijeti Francuskoj. Tajming pisma je bio užasan pošto je objavljen na godišnjicu pokušaja vojnog puča protiv predsjednika de Gaulle-a.

  Svi smo čuli za ovo pismo, ali ga je malo tko izvan Francuske imao mogućnost pročitati zbog cenzure zapadnih medija i tehnoloških kompanija. Prije svega što smo mogli vidjeti su kritike tog pisma pa nam tako na prvo mjesto pretrage Google daruje BBC osudu pisma. U skladu s tim mi sada objavljujemo u cjelosti pismo francuskih generala:

Trenutak je ozbiljan, pošto se Francuska nalazi u smrtnoj opasnosti. U skladu s tim Mi koji, čak i u mirovini, ostajemo francuski vojnici, u trenutnim okolnostima ne možemo ostati ravnodušni prema sudbini Francuske.
Naša trobojna Francuska zastava ne predstavlja samo komad platna, ona simbolizira našu tradicijukoju su kroz vijeke vijekova osobe štitile bez obzira na boju svoju kože ili religiju. Oni su služeći Francuskoj i njenoj zastavi za to dali i svoje živote. Na tim zastavama zlatnim slovima nalazimo riječi “Čast i domovina”. Međutim, naša današnja čast leži u osudi raspada koji pogađa našu domovinu.
– Diskriminacija se, kroz određeni antirasizam, prikazuje s jednim ciljem: stvoriti na našem tlu nelagodu, čak i mržnju među zajednicama. Danas neki govore o rasizmu, lokalnom stanovništvi i dekolonijalnim teorijama, ali kroz ove pojmove fanatični zagovornici diskreminicaje žele pokrenuti rasni rat među našim građanima. Oni preziru našu zemlju, njezine tradicije, njezinu kulturu i žele vidjeti kako ona nestaje brišući joj prošlost, povijest. S tim ciljem oni napadaju i uništavaju drevne vojne i civilne spomenike naše slave analizirajući riječi napisane stoljećima ranije.
– Diskriminacija zajedno s islamizmom dovodi do odvajanja dijelova našeg teritorija kako bi njima vladale dogme suprotno našem ustavu. Međutim, svaki je Francuz, bez obzira na svoje vjerovanje ili nevjerovanje, svugdje u Francuskoj kod kuće; ne može i ne smije postojati nijedan grad ili kvart u kojima se ne primjenjuju republički zakoni.
– Diskriminacija, jer mržnja ima prednost nad bratstvom za vrijeme demonstracija na kojima vlasti koriste policiju kao posrednike i žrtvene jarce borbi s Francuzima u žutim prslucima koji samo izražavaju svoj očaj. To se događalo u doba kada su maskirane osobe u kapuljačama pljačkale dućani i prijetili tim istim državnim agencijama za provođenje zakona. Međutim, ne smije se zaboraviti da državne sigurnosne agencije samo primjenjuju ponekad proturječne smjernice, koje je vlada donijela.
Pogibelji, nasilje se iz dana u dan povećava. Tko bi prije deset godina predvidio da će jednom profesoru biti odrubljena glava kad napusti fakultet? Međutim, mi, sluge Nacije, koji smo uvijek bili spremni staviti dati život za državu – kao što je od nas i zahtjevano, ne možemo biti pasivni gledatelji pred takvim događajima.
Stoga znamo da je neophodno da oni koji vode našu zemlju pronađu hrabrosti iskorijeniti ove opasnosti. Da biste to učinili, često je dovoljno primijeniti postojeće zakone bez ikakvog muljanju. Imajte na umu da je, poput nas, velika većina naših sugrađana preplavljena bijesom i očajom zbog Vaše šutnje.
Kao što je rekao kardinal Mercier: „Kad je razboritosti posvuda, hrabrosti nema nigdje.“ Dakle, dame i gospodo, dosta odugovlačenja, trenutak je ozbiljan, posao je kolosalni; ne gubite vrijeme i znajte da smo spremni podržati politike koje će uzeti u obzir zaštitu države.
S druge strane, ako se ništa ne poduzme, problem će se i dalje neumoljivo širiti u društvu, što će u konačnici izazvati eksploziju i intervenciju naših aktivnih suboraca u pogibeljnoj misiji zaštite naših civilizacijskih vrijednosti i zaštite sunarodnjaka na nacionalnom teritoriju.
Kao što vidimo, više nema vremena za odgađanje, inače će sutra građanski rat zaustaviti ovaj sve veći kaos, a smrti, za koju ćete Vi snositi odgovornost, će se brojati u tisućama.”

  Za kraj ćemo ovdje samo dodati se pozicije Francuskih generala poklapa s službenim pozicijama raznih europskih sigurnosnih službi o čemu ćemo sutra govoriti.

Francuski original pisma je zaštićen izvan zapadnih granica na kineskom internet portalu što dosta govori i o zapadnoj slobodi medija.

 

5 8 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
3 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mihael
Mihael
1 godina prije

Zamijenite islamiste Srbima i sve, od riječi do riječi, vrijedi za Hrvatsku

trackback
1 godina prije

[…]   Sigurnosne snage Europskih država zajedno s analitičarima se neupitno slažu s pozicijom francuskih generala tako da ona ne predstavlja nikakvo iznenađenje. […]

trackback

[…]   To je inače naša interpretacija dok bi službena interpretacija bila: „Francuska vladajuća klasa je desetljećima odbijala vezu migracija i kriminala”. Taj konsenzus unutar vladajuće klase se polako počeo urušavati još prošle godine generalskom izjavom za medije. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina