1984 u SAD

  U SAD je 2020 godina bila godina podjela i možemo slobodno reći puča izvršenog uz pomoć moderne tehnologije. Danas kada će elektori izabrati Biden za predsjednika čak i oni koji su ranije osporavali da se išta čudnoga događa priznaju da to nije istina.

  Kao što smo ranije već pisali u SAD je od trenutka neočekivanog izbora Donalda Trumpa za predsjednika 2016 trajala zavjera duboke države protiv njega. Sigurnosne službe su od prvog dana znale da Rusija nije pomogla u izboru Trumpa dok je istražitelj kojega je izabrao Kongres „greškom” pobrisao sve podatke s svog državnog mobitela.

  Potom je u listopadu 2020 godine izbila afera s sinom tadašnjeg predsjedničkog kandidata Josepha Bidena. New York Post je objavio priču o nelegalnim ili ako ništa drugo duboko nemoralnim poslovima Huntera Bidena u vrijeme kada mu je otac vršio dužnost potpredsjednika. Kako bi se spriječilo izlaženje ove priče u javnost Twiter je bio blokirao account New York Post, potom predsjednika SAD-a i na kraju Zastupničkog doma SAD-a. S druge strane Facebook čiji glasogovornik je ranije radio za Demokratsku stranku izjavljuje da oni blokiraju tu priču dok se ne potvrdi njena istinitost.

  U isto vrijeme dok su društvene mreže blokirale priče tradicionalni američki mediji su bili u svom filmu. Tako je na primjer The Washington Times izašao s tekstom „Istina o Hunter Biden ne-skandalu”, New York Times govori kako je New York Post izašao s pričom iako novinari u nju sumnjaju, Politico piše kako agenti sigurnosnih službi tvrde da je riječ o ruskoj operaciji, a CNN govori kako se izvorima priče ne može vjerovati i da je riječ o lažnoj priči.

  To su oni govorili u listopadu 2020 kratko vremena prije izbora pa je red pogledati kako svi oni govore danas kada je jasno da će Joseph Biden biti proglašen za pobjednika izbora. Politico koji je ranije spominjao rusku operaciju za pomoć Trumpa, sada govori da je sin izabranog predsjednika kriminalac. U svom prosinačkom tekstu Politico navodi kako se Hunter Biden istražuje zbog pranja novca i neplaćanja poreza. Isto tako Politico navodi da je brat izabranog predsjednika pod kriminalnom istragom.

  CNN koji je u listopadu „ubijao” priču u Hunteru sada govori da je on pod kriminalnom istragom zbog svojih poslova s Kinezima. U svojoj prosinačkoj priči CNN je prije svega fokusiran na Kinu, ali spominje i njegove poslove u Ukrajini. CNN završava svoju priču komentar da sin izabranog predsjednika možda nije počinio zločin, ali to nema nikakve veze s javnim mijenjem koje drugačije osuđuje. Time je zaobilaznim putem CNN priznao da su u listopadu ubili priču kako bi Joseph Biden bio izabran za predsjednika.

  Treba li nam ovdje uopće navesti da se priča pojavila u javnosti nakon što su policijski istražitelji s njom izašli u javnost. Američki državni tužitelj je po vlastitim riječima bio zabranio poduzimanje bilo kakve akcije protiv osumnjičenog kriminalca Hunter Bidena kako ne bi utjecao na rezultat izbora čime je sve rečeno.

  Praktički identična situacija se dogodila s „The 1619 Project”. Riječ je projektu lažne povijesti koji tvrdi da je pravi dan osnivanja SAD dolazak prvih crnih robova u tadašnje američke kolonije. Za tu laž autor projekta je dobio Pulitzerovu nagradu, a 1619 se počela učiti u školama. Nakon svih tamo napisanih laži s ciljem podizanja rasnih tenzija u SAD i dobivanja političkih bodova protivnika Trumpa New York Times je odlučio da iz 1619 godine skoči u Orwellovu 1984 godinu izmjenivši svoju povijest. Nakon što su godinu dana vikali kako je 1619 godina stvarna godina osnivanja SAD sada su to pobrisali s svih svojih internet stranica, a glavna autorica Projekta se već mjesecima svađa preko društvenih mreža da tako nešto oni nisu nikada napisali. Tu njihovu laž je dokazao svako onaj koji je bio slikao ili skinuo stranicu New York Times vezanu s ovim projektom prije nego što su bili promjenili tekst.

  Gledajući iz današnje perspektive New York Times stvarna povijest SAD počinje 1949 godine kada George Orwell dovršava svoju knjigu 1984 godina u kojoj postoji režim koji mijenja povijesne podatke kako bi ih prilagodio sadašnjim potrebama sadašnjosti režima.

4.3 7 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
6 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
3 godine prije

[…] 1984 u SAD […]

trackback
3 godine prije

[…]   Sljedećih godina praktički svi tradicionalni mediji su postupali neodgovorno vodeći kampanju protiv predsjednika koja je katostrofalno podjelila američko društvo dovodeći ga u današnju situaciju. U određenom smislu najbolji dokaz tih neprijatelja demokracija i slobode medija je ona priča o Hunteru Bidenu kojega policija smatra da je počinio protuzakonite radnje. Tu priču su prije izbora tradicionalni mediji nazvali sumnjivom, ruskom zavjerom, da bi ju nakon izbora proglasili istinitom. […]

trackback
3 godine prije

[…]   Nužno nam je ovdje navesti za početak kako je The Washington Post u vlasništvu Bezosa, znači Amazona pa možemo reći kako je to ujedno pozicija i ove moćne korporacije. Ono što The Washington Post namjerno ne navodi bi bilo da su Twitter i drugi u izborno doba promjenili pravila pisanja na društvenim mreže kako bi pomogli Demokratima u SAD. […]

trackback

[…]   SAD je neupitno najvažnija članica NATO saveza i nosivi stup zapadnog sigurnosnog sistema. Po pitanju situacije u Ukrajini SAD je upleten još prije druge ukrajinske revolucije, a samo medijska cenzura je spriječila da tamošnja afera ne pokloni drugi mandat predsjedniku Trumpu. […]

trackback

[…] Najbolji primjer kako funkcionira ova pseudoznanost nam je dao The 1619 project koji se danas uči u školama. Taj u teoriji povijesni projekt navodi da je SAD u stvarnosti […]

trackback

[…] O slučaju Hunter Bidena danas praktički svi sve znaju i o tome kako su mediji ubili i društvene mreže ubile tu aferu u izborno vrijeme. Strogo pojednostavljeno sina sadašnjeg američkog predsjednika se istražuje zbog neplaćanja […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina