Trumpov inat

  Jučerašnje demonstracije u SAD samo potvrđuju jednu jedinu istinu stvar. Ta stvar bi bila da milijarderi nisu humanisti nego osvetoljubive osobe, a Donald Trump je prije i poslije svega milijarder.

  Priča o predsjedniku Donaldu Trumpu počinje još 2011 godine kada ga predsjednika Barrack Obama javno ismijava na predsjedničkoj zabavi. Barrack Obama tada pred svim okupljenim političarima, tajkunima i samim Donaldom Trumpom izjavljuje:”Ja znam da je on doživio javni poraz. Nitko sada ne zahtjeva više od Donalda Trumpa da se pitanje potvrde o mom rođenju jednostavno zaboravi. Sada kada je to pitanje rješeno Donald Trump se može baviti stvarno važnim stvarima; Da li smo lažirali spuštanje na mjesec ? Što se stvarno dogodilo u Roswellu ? Gdje su Biggie i Tupac ? Mi svi znamo Donaldove kredencijale i iskustvo.”

  Donald Trump je tada u svim vidljivom bijesu tamo mirno sjedio i donio odluku da postane predsjednik SAD-a kako bi svima onima koji ga smatraju autsajderom pokazao tko i što je on. Na kraju on 2016 godine biva izabran za predsjednika SAD-a bez obzira na činjenicu da je njegova protukandidatkinja Hillary Clinton potrošila 1191 milijun dolara, a on samo 647 milijuna.

  Tom neočekivanom, ali više nego poštenom izbornom pobjedom Donald Trump se dokazao svim onim snobovima koji su ga ismijavali koji su ga smatrali najobičnijim klovnom pa je stoga smatrao da je ova priča završena. On je to smatrao, ali tako nešto nisu smatrali i snobovi koji su odmah nakon njegove izborne pobjede počeli s nedemokratskim napadima na njega u kojima je duboka država odigrala svoju ulogu.

  Sljedećih godina praktički svi tradicionalni mediji su postupali neodgovorno vodeći kampanju protiv predsjednika koja je katostrofalno podjelila američko društvo dovodeći ga u današnju situaciju. U određenom smislu najbolji dokaz tih neprijatelja demokracija i slobode medija je ona priča o Hunteru Bidenu kojega policija smatra da je počinio protuzakonite radnje. Tu priču su prije izbora tradicionalni mediji nazvali sumnjivom, ruskom zavjerom, da bi ju nakon izbora proglasili istinitom.

  Na predsjedničkim izborima 2020 godine po službenim rezultatima Joseph Biden pobjeđuje Donalda Trumpa i tako postaje predsjednika duboko podijeljenog SAD-a. Oni isti koji su 2011 godine ismijavali Trumpa su sada očekivali da će on mirno kapitulirati i predati vlast. Jednostavno oni su bili luđaci koji kao stari francuski kraljevi ništa iz povijesti nisu zaboravili i ništa iz povijesti nisu naučili.

  Tako smo došli do jučerašnjih demonstracija u Washington D.C. kada simpatizeri još uvijek vladajućeg predsjednika Donalda Trumpa provaljuju u zgradu Američkog kongresa. U borbama između policije i demonstranata na kraju će biti ubijena 4 demonstranta kao da je riječ o nekoj državi gdje su nevladine organizacije počele s događanjem naroda.

  Ona ista američka elita koja je stvorila Black Life Matter, koja je stvorila lažnu teoriju ruske zavjere, koja je stvorila ovu cjelokupnu situaciju se sada licemjerno križa nad nedemokratskim postupcima osoba koje podržavaju Trumpa.

  Gledajući ove događaje nemojmo nikada zaboraviti jednu iznimno važnu stvar koju mediji žele da Vi zaboravite. Tradicionalni mediji i Američki demokrati su odbili priznati rezultat predsjedničkih izbora 2016 navodeći nepostojeću rusku zavjeru kao razlog Trumpove pobjede. Danas Donald Trump odbija priznati rezultate predsjedničkih izbora 2020 godine navodeći izbornu krađu. Ako su Demokrati imali pravo odbiti priznati rezultat izbora tada to isto pravo ima i Donald Trump.

Za kraj možemo još samo naglasiti da ovi predsjednički izbori,a potom i inaguracija novog predsjednika nisu niti približno najkontroverzniji u povijesti SAD. Ta čast neupitno pripada inaguraciji predsjednika Hayesa koja se provela pod vojnom zaštitom.

4.3 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina