Zeleni radikalizam

  Zeleni radikalizam je najlakše uočiti usporedbom njihovih zahtjeva u posljednjih 25 godina. Svaki put kada bi se neki od zelenih zahtjeva prihvati ili riješio uvijek bi se pojavio novi. Ti neprekidni novi zahtjevi neupitno ukazuju da govorimo o radikalizmu !?

  Između 1993 i 2001 godine predsjednik SAD je bio Bill Clinton,a njegov zamjenik Al Gore (slika). Tijekom svoje političke karijere Al Gore je uvijek bio predstavnik zelenog pokreta,a 2006 godine će snimiti dokumentarni film „Neugodna istina”. Ovaj dokumentarni film koji govori o globalnom zatopljenju će 2006 godine dobiti i nagradu Oscar !?

  Pet godina prije nastanka ovog dokumentarnog filma pojaviti će se prva procjena o globalnom zagrijavanju do 2100 godine. Ta procjena nam je govorila da će se planeta ugrijati za 2 stupnja ako ništa ne poduzmemo po pitanju stakleničkih plinova. Tako je glasila službena procjena američke vlade u kojoj je ekolog bio potpredsjednik !?

  Danas 20 godina kasnije smo “svi” prihvatili zelenu teoriju o utjecaju stakleničkih plinova na temperaturu naše planete. Sada kada je to postala opće prihvaćena istina 2 stupnja celzija više nije bilo dovoljno „radikalno”. U skladu s tim danas se govori da će temperatura porasti 5 stupnjeva celzija ako ne prestanemo koristiti fosilna goriva.

  Ukratko procjene o globalnom zatopljenju su zeleni povećali za 250 posto bez da je itko trepnuo ili protestirao. Što reći osim da su prve i druge procjene napravili „stručnjaci”,a njima svi “pismeni” vjeruju.

  Nakon što je stvoren konsenzus da moramo nešto poduzeti kako bi se spriječilo povećanje temperature na udaru se našao ugljen. Preciznije za sve su proglašene krivim termoelektrane na ugljen pa su se one našle na udaru. Nakon što je postignut zapadni konsenzus oko nužnosti njihovog zatvaranja na udaru su se našli automobili.

  Prije kratkog vremena je u Europi postignut konsenzus i o automobilima koji koriste fosilna goriva. Oni će se prestati proizvoditi do 2030 ili 2035 godine. Zbog toga ćemo svi u budućnosti treba vozit električne automobile čije cijene Europska unija umjetno održava visokim. Kada je na kraju oko automobila postignu konsenzus onda se na udaru našao beton !?

  Ako nakon svega navedenog ne vjerujete u radikalizaciju zahtjeva pogledajte što se događa po pitanju avionskih letova. Europska unija se pokrenula u smjeru zabrane letova od kraćih od 500 kilometara s ciljem ispunjavanja zelenih zahtjeva. Nakon što je to izašlo u javnost zeleni su se osjetili pozvanima izmisliti nove zahtjeve. Taj novi zahtjev koji su izmislili je da se zabrane letovi kraći od 1500 kilometara.

  Mi smo se ovdje bavili prije svega radikalizacijom zelenih zahtjeva i projekcija, ali ovo pravilo vrijedi za sve. Nema pa baš nikakve veze o čemu govorimo jer „profesionalni” radikal živi od toga da postavlja nove zahtjeve. Nema nikakve veze koliko zahtjeva da mi ispunimo pošto će on uvijek izmisliti nove. Jedini ispravni odgovor bi mu trebao biti NE !? Na žalost mi živimo u doba političkih patuljaka pa stoga…

5 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ? Praktički ništa. Te korporacijske licemjerne zelene politike nam samo govore da oni podržavaju zeleni radikalizam dok žive u stvarnom svijetu. Ništa više ništa […]

trackback

[…] do 2100 porasti 2.6-2.8 stupnjeva ako se nešto radikalnog ne promjeni. Mi im ne vjerujemo iz opravdanih razloga, ali to nije tematika današnjeg […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina