Talijanske demonstracije

  Talijanske demonstracije održane koje su počele ovog vikenda predstavlja bitku za slobodu nasuprot diktature. Ta bitka se na kraju krajeva tiče svih nas jer od nje ovisi i naša budućnost.

  Tijekom siječnja 2021 talijanski umišljeni Napoleon Matteo Renzi je bio srušio vladu. Naše očekivanje je bilo da će nakon ovog događaja Conte uspjeti formirati svoju treću vladu, ali to se nije dogodilo.

  Da li je Renzi samostalno donio odluku o rušenju vlade ili u dogovoru s eurokratima ćemo znati za 5-10 godina. Bez obzira na to znamo što se kasnije dogodilo. Za novog premijera je instaliran bivši guverner ECB-a Mario Draghi.

  On je instaliran uz opće oduševljenje, koordiniranu kampanju medija i podršku praktički svih stranaka. To što nije sudjelovao u parlamentarnim izborima i što neće sudjelovati na sljedećim je smatrano nevažnim. U realnosti to je smatrano idealnim pošto se neće obazirati na razmišljanja glasača, na želje Talijana !?

  Drugi dio naše priče započinje u Kini koja ima jednopartijski režim. Tamošnja vlada se odlučila protiv korone boriti totalnom kontrolom stanovništva. Svaku večer stanovnici Kine dobiju takozvani „kod zdravlja” koji govori da li su zdravi, bolesni ili trebaju u izolaciju. To po mišljenju zapadnih medija i stručnjaka predstavlja totalitarnu kontrolu stanovništva.

  Nužno nam je naglasiti kako je bez cjepiva i bez ičega drugoga zahvaljujući totalitarnoj kontroli Kina bila zaustavila širenje korone. Zahvaljujući tome 782 milijuna Kineza je tijekom prošlogodišnjeg Zlatnog tjedna bilo putovalo. Tada smo se bili pitali da li su Kinezi preskupo platili taj svoj normalni život ?

  Kinesku priču je sada u Italiji odlučio ponoviti tamošnji premijer (ili EU guverner ?) Mario Draghi. On je donio odluku da svi koji rade moraju biti cijepljeni ili imati potvrdu koja vrijedi 48 sati da nemaju kovid ili potvrdu da su ga preboljeli.

  Osoba koja nema niti jedno, niti drugo niti treće ne može raditi,a tko ne radi niti ne jede. U slučaju ako spomenete da Italija prisilno cijepi sve stanovnike oni će reći da je to laž ? Isto tako ako ustvrdite da je riječ o totalitarnoj kontroli stanovništva isto će Vam vlada i mediji reći da je to laž.

  Činjenica da Talijani isto kao i Kinezi moraju imati mobitel s korona kodom ne znači da su oba sistema identična. Slično tome da prije ulaska u restoran, na radno mjesto u Kini i Italiji trebaš pokazati mobitel s kodom kojeg rade državni organi ne znači da je riječ o istom totalitarnom režimu. Italijom vlada demokratski režim koji “poštuje” ljudska prava, za razliku od Kine.

  To je inače službena priča,a sada je pitanje da li Vi osobno u nju vjerujete ili ne ? Mi smo mišljenja da moć korumpira, a apsolutna moć apsolutno korumpira čime je sve rečeno. Imati takvu kontrolu nad stanovništvom je apsolutno opasno i zbog toga mi podržavamo talijanske demonstracije.

  Italija je po očekivanju javila da demonstracije protiv prisilnog cijepljenja na kraju nisu uspjele. Iz podataka koje javljaju državni organi se govori da je demonstriralo manje od 100 tisuća ljudi, možda čak manje od 50 tisuća. Ti podaci su nespretno napisani pa se vidi nepoklapanje brojeva na istim portalima. ANSA tako u 19:27 piše da je u Trstu demonstriralo 5 tisuća ljudi, a potom u 20:09 govori o 6 tisuća. Riječ je inače samo o radnicima luke koja je na slici.

  Time možemo konstantirati da je ova bitka izgubljena. Talijanski slučaj prisilnog cijepljenja i kontrola stanovništva kodovi bi mogao lako postati primjer drugim umišljenim Napoleonima u Europskoj uniji !?

  Nužno nam je ujedno navesti da je relativno govoreći Kina pobjedila koronu, ali da ju EU članice ne mogu pobjediti. One je ne mogu pobjediti zbog ideologije otvorenih granica dok je Kina u koja je zatvorila granice lako porazi. Dnevno u Kini se otkriva 27 novih oboljelih od korone dok u Italiji s sličnim postotkom cjepljenih dnevno ima po 2500 oboljelih.

  Još je Dubrovačka republika znala da se trebaju zatvoriti granice u doba epidemija, ali…

  Ukratko glavna razlika danas između „totalitarne” Kine i „demokratske” Italije nije kontrola stanovništva. Glavnu razliku predstavljaju pitanja zatvorenih ili otvorenih granica i brzina reakcije kada se negdje otkriju oboljeli. To predstavlja svu razliku i ne čini nam se da po njoj „demokratski” režim ispadne bolji od totalitarnog !?

4 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
2 godine prije

[…] Glavni mogući problem za ovo okupljanje mogu biti demonstracije protiv korona cijepljenja u Italiji. Iako one do sada nisu izvukli na ulice iznimno veliki broj demonstranata to se može promjeniti. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina