Kontrarevolucija

 Posljednjih 30 godina na Zapadu je provedena woke revolucija po kojoj je sve tradicionalno proglašeno nenormalnim. Sada u 2022 godine u SAD-u je napokon izbila kontrarevolucija. 

  Ta kap koja je prelila čašu bivaju biološki muškarci koji se natječu u ženskim sportskim disciplinama. Pobjeda Lie Thomas koja postaje prvakinja SAD-a u kategoriji ženskog plivanja na 500 metara je bila ta kap. Emma Weyant je završila na drugom mjestu s zaostatkom od 2 sekunde, a nužno je tome dodati da ona nije „nitko”. Emma Weyant je osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama prošle godine !?

  Nakon pobjede Lie Thomas javnost je rekla svoje fućkanjem na tribinama i pljeskom za Emmu Weyant. Na kraju će guverner Floride Ron deSantis Weyant proglasiti pobjednicom, ali riječ je o skupljanju političkih poena.

  Praktički istovremeno s ovim natjecanjem parlament Floride je izglasovao zakon kojeg Ron deSantis (slika) s zadovoljstvom potpisuje. Riječ je o zakonu kojim se zabranjuje u vrtićima i školama govoriti o seksualnoj orijentaciji, rodu i slično. Drugi dio zakona zabranjuje školama da skrivaju od roditelja podatke o psihičkom, emotivnom ili fizičkom stanju djece. U slučaju da škole prekrše ovaj zakon roditelji ih imaju pravo tužiti.

  U izjavi za medije guverner kasnije izjavljuje: „Mi nećemo dopustiti da se djecu u vrtićima indoktrinira s transrodnošću”. Time riječima on otkriva da je osnovni smisao ovog zakona ideološka borba. Florida inače nije jedina američka savezna država koja je krenula u sličnu kontrarevoluciju.

  Najjadnije od svega ispadne propaganda protiv ovog zakon koji zabranjuje edukaciju o seksu u vrtićima i osnovnim školama (riječi u zakonu). Ta propaganda je naziva ovaj zakon koji ponovno ćemo reći zabranjuje edukaciju o seksu naziva „Ne kaži homoseksualac”. 

  Tom izjavom Ron deSantisa i udruge koje se protiv zakonu postaje jasno da je riječ o ideologiji, a ne edukaciji. U određenom smislu ova borba Rona deSantisa predstavlja potvrdu njegovog očekivanog juriša na Bijelu kuću. Na kraju krajeva on je formalni nasljednik predsjednika Trumpa !?  Za kraj ovog dijela ćemo samo navesti da je 9 američkih saveznih država donijelo slične zakone što dovodi do reakcije revolucionara predvođenih korporativnom moći.

  Reakcija Disney korporacije na ove događaje je bila najava jačanja indoktrinacije malene djece. Karey Burke, direktorica Disney General Entertainment se pohvalila kako ima dvoje transrodne djece i da podržava stvaranje puno, puno likova koji su članovi LGBTIQIA likova. U skladu s tom politikom Disney najavljuje da će 50 % budućih likova u crtanima i filmovima dolazi iz manjinskih grupa.

  Sličnim putem ide i Apple korporacija koja se na sve „strane” bori za prava LGBT i transrodnih osoba. Želja američke savezne države Iowa da donese zakon kojim se prisiljava sportaše natjecati u svom biološkom spolu je izazvala njenu reakciju. Ono što posebno iritira tamošnje stanovnike je Apple koji je dobio od Iowe 200 milijuna dolara za otvaranje 50 radnih mjesta.

  Sada ta od Iowe sponzorirana korporacija vodi ideološku kampanju protiv njene vlade. Kampanja na kraju nije uspjela spriječiti donošenje zakona, ali sigurni smo da ona time neće biti okončana.

  Apple za razliku od Disneya radi puno tiše na promociji LGBT prava. Njegov način rada se više temelji na lobiranjima i dogovorima s političarima nego velikim izjavama i potezima. Povodom floridskog zakona šef Applea Tim Cook samo izjavljuje:

Kao ponosan član LGBT zajednice duboko sam zabrinut zbog zakona koji se donose u SAD, a posebno onih usmjerenih na osjetljivu mladež. Ja podržavam njih, njihove obitelji i stojim s njihovim saveznicima”.

  Osnovni problem za Apple predstavlja da ga LGBT zajednica prezire i smatra režimskom korporacijom. Po njihovim riječima Apple je blokirao LGBTQ aplikacije u 152 svjetske države dok istovremeno u SAD promovira LGBTQ !? Jednostavno Apple je licemjeran.

  Kako smo ovu priču započeli s sportom tako ćemo ju i početi završavati. Bez obzira na svo promoviranje roda i transrodnih osoba Amerikanci to javno odbijaju. 62 % njih tvrdi da se biološki muškarci trebaju natjecati u muškim disciplinama, a biološke žene u ženskim. Samo 34 % njih govorimo suprotno. U stvarnosti viši postotak zagovara ovo stajališta pošto mnogi kod ispitivanja javnog mijenja uvijek govore ono što režim promovira.

  Ukratko ovi sportski događaji predstavljaju kap koja je prelila čašu. Čak niti kontroverzni Apple koji zagovara nastupanje transrodnih osoba u sportu se ne usudi tvrditi da je takvo natjecanje pošteno !?

4.5 6 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
3 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   To su inače stvari koje danas u sklopu matematike uče djeca u SAD-u ili preciznije tamošnjim saveznim državama kojima vladaju Demokrati. Guverner Florida Ron deSantis se protivi tim i drugim sličnim mjerama možda zbog svog uvjerenja, a možda samo zbog Bijele kuće. […]

trackback

[…]   Nakon što smo sve ovo naveli po pitanju LGBT prava u Hrvatskoj i Europi sada bi bio red da napišemo i jednu kritika. Ova kritika je upućena općenito LGBT organizacijama i korporacijama koje ih financiraju. Naša kritika se tiče licemjerne politike koje oni provode promovirajući LGBT prava na Zapadu dok se istovremeno bore protiv tih prava u ostatku svijeta. […]

trackback

[…] čime dolazimo do modernog problema o kojemu baš svi pričaju. Riječ je o problemu woke kulture koju je Disney odlučio promovirati u svim svojim filmovima. Po riječima filmskog direktora Disneya oni ciljaju na što mlađu djecu koja imaju otvorenije […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina