Iskorištavanje Ukrajinaca

  Patnje Ukrajinaca i njihov bijeg u države članice Europske unije je po očekivano odlučila iskoristiti Europska komisija.To iskorištavanje Ukrajinaca će rezultirati otvaranjem granica milijunima, desecima milijuna stanovnika sjevernoafričkih država.

  Do prije desetak godina neto broj primljenih migranata u Europsku uniju je bio niži od milijuna. Potom je on skočio na gotovo 1.9 milijuna pa se smanjio na 1.5 nakon čega je po tko zna koji put Europska unija promjenila demografsku statistiku.Ukratko između 01.01.2012 i 31.12.2018 Europska unija je primila gotovo 9 neto milijuna migranata, dok je stvarni broj bio veći od 10 milijuna.

  Ovo masivno primanje migranata se događa uz protivljenje lokalnog stanovništvo što je potpuno normalno. Dokaz da je to normalno,a ne rasizam vidimo u puno svjetskih država. To možemo vidjeti u Južnoj Africi čiji crni stanovnici demontriraju protiv primanja crnih migranata iz drugih država. Istu situaciju imamo u Kolumbiji i Brazilu čiji hispanski stanovnici se protive primanju hispanaca iz Venecuele.

  Iako mi živimo u navodno demokratskim državama njihovi režimi se protive praktički referendumskoj želji građana da se smanji ili zabrani primanje migranata. Najbolji dokaz za to nam postaje činjenica da je Velika Britanija napustila Europsku uniju zbog velikog broja migranata.

  Nakon Brexit referenduma Europska komisija je odlučila pokazati stoki sitnog zuba koju smatra „nacistima i fašistima”. To im je pokazala povećavajući broj primljenih migranata na 2.5 milijuna u 2019 godini. Zbog pandemije dolazi do smanjenja broj primljenih migranata, ali ne i do promjene politike pretvaranja Europske unije u Babilonsku kulu.

  U skladu s ovom europskom politikom i iskorištavajući situaciju u Ukrajini, Europska komisija izlazi s prijedlogom migrantske reforme. Ylva Johansson je najavljujući ovaj prijedlog izjavila da svake godine u Europsku uniju legalno ulazi između 2 i 3 milijuna migranata, a ilegalno njih manje od 200 tisuća. Potom je govorila kako su našem gospodarstvu potrebni ti legalni migranti za ekonomski oporavak. U skladu s tim potrebno im je olakšati dolazak kao što je olakšan dolazak migranata iz Ukrajine i njihovo uključivanje u tržište rada.

  Ono što u objavi za medije nije navela Europska komisija, ono čime se ne hvali je da njen plan cilja na Sjevernu Afriku. Konkretno namjera Europske komisije će potpisati sporazume s Marokom, Alžirom i Egiptom do kraja 2022 godine. Tim sporazumima će biti olakšan ulazak Marokanaca, Alžiraca i Egipćana u Europsku uniju i na njeno tržište rada.

  Sada je red da usporedimo te brojeve o kojima govori Europska unija s onima od prije desetak godina. Do 2014 godine neto broj primljenih migranata je bio manji od milijuna, a od nje je bruto broj bio veći. Danas po riječima komesarke za migracije mi primamo između 2.2 i 3 milijuna migranata godišnje, ali to nije dovoljno. Našoj ekonomiji je po mišljenju Europske unije potrebno puno više migranata.

  IFO institut nam je sada već prije puno godina dokazao da je riječ o najobičnijoj laži. Riječ je o laži pošto po njemu svaki migrant u prosjeku godišnje košta Njemačku 1800 eura više nego što ona skupi iz poreza i doprinosa koje on plaća. Znači Europska unija ne provodi ovu politiku zbog gospodarstva/financija nego zbog ideologije čiji cilj biva stvaranje Babilonske kule u Europi. Pri tome nam je nužno naglasiti samo u Europskoj uniji, a ne i ostatku svijeta !?

  Sada su u cilju nastavka provođenja svog ideološkog programa po nama očekivano odlučili iskoristiti Ukrajince.

5 9 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] učiniti je olakšati odlazak svojih stanovnika na Zapad. U tome im je na kraju krajeva odlučila pomoći Europska unija […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina