Bill Gates je u pravu

  Bill Gates je u pravu kada govorimo o njegovoj vremenskih posljednjoj kampanji. Postoji puno stvari oko kojih se s njim ne slažemo počevši s kampanjom da nas svih cijepi, ali postoji i par stvari za što možemo reći da je u pravu.

  Uspjeh Microsoft-a se temelji na programu Basic iz 1975 godine i kasnijoj poslovnoj spretnosti Gatesa kada je potpisao ugovor o prodaji programa DOS IBM-u iako on sam taj program nije imao nego ga je morao kupiti od druge kompanije. Daljnju priču nakon toga svi znamo.

  Osim što se danas Bill Gates igra filantropa i državnika koji će nas svih spasiti cjepljenjem on je ujedno i najveći farmer u SAD. Slobodno možemo reći da je istovremeno čudan i megaloman,a sigurni smo da se zbog naših riječi on neće uvrijediti.

  Normalnom čovjeku bi bilo previše da pokuša sam rješiti svjetske zdravstvene i prehrambene probleme, ali njemu to nije dovoljno pa je odlučio riješiti i problem zagrijavanja planete. Dok u svoja prva dva cilja on definitivno nije u pravu po pitanju trećeg čovjek je blizu istine, normalno pod uvjetom ako vjerujete da se naša planeta nenormalno zagrijava.

  Kao što znate mi ovdje smatramo da se Zemlja zagrijava, ali da je to zagrijavanje u skladu s njenom meteorološkom poviješću. Prije točno tisuću godina naša planeta je bila toplija nego danas pa su na primjer masline rasle u Njemačkoj što danas još uvijek nije moguće. Slična je situacija bila i u doba rođenja Isusa kada je postojao takozvani Rimski topli period, pa stoga mi na Hladna istina smatramo da početkom svakog tisućljeća dolazi do prirodnog podizanja temperature na Zemlji.

  Vrativši se natrag Bill Gates-u nužno nam je napomenuti kako je i globalno zagrijavanje problem koji on, baš on MORA rješiti. U skladu s tim podržao je projekt solarnog geoinžinjeringa ili drugim rječima stvaranja prašine i oblaka u atmosferi kako bi se smanjila količina svjetla i topline koja od sunca dolazi do tla.

  Zbog tog projekta on je istovremeno napadnut od onih koji mrze sve što radi i od zagovornika zelene industrije, zelene energije. Ovi drugi ga napadaju jer znaju da je po ovom pitanju Bill Gates u pravu i da im on može uništiti zelenu tranziciju može uništiti bilijune i bilijune eura/dolara zarade na koju računaju tijekom zelene tranzicije.

  Dokaz da je Bill Gates u pravu nam daruje erupcija vulkana Pinatubo 1991 godine. Riječ je bila o erupciji na granici 5 i 6 stupnja vulkanske ljestvice koja je u atmosferu bacila puno prašine i plinova. To je po NASA podacima dovelo do pada globalne temperature od 0.6 stupnjeva u prvoj godini s tim da je postoja efekat i u sljedeće dvije godine.

  Slično se bilo dogodilo i s Krakatoa vulkanskom erupcijom 1883 godine koja je dovela do kratkotrajnog globalnog zahlađenja, a da uopće ne spominjemo Tambora erupciju iz 1815 godine koja je izazvala globalni pad temperature od 3 stupnja celzija. Riječ je bila o vulkanskoj erupciji više od 10 puta većoj od one vulkana Pinatubo iz 1991 godine !?

  Ovi svi povijesni dokazi nam pokazuju da je Bill Gates u pravu po pitanju puštanja čestica u atmosferu kako bi se snizila temperatura našeg planeta. Ti povijesni primjeri nam isto ukazuju zašto su globalne ekološke organizacije ustale na zadnje noge u protivljenju ovom programu. Oni niti ne skrivaju zašto su protiv nego jasno govore da bi Gates plan mogao uspjeti i da mu se zbog toga protive !?

  Ekologisti javno govore da ako se prihvati njegov plan tada više neće biti potrebno ukinuti industriju fosilnih goriva i dodati ćemo ovdje zaraditi masne profite na stvaranju zelene industrije !?

To je naš završni dokaz da je po ovom pitanju Bill Gates u pravu. Svi znamo onu narodnu da i ćorava koka nađe zrna pa ga je u svim svojim različitim projektima i Gates uspio naći, uspio jednom pogoditi u centar !?

4 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina