Laž i mržnja

  Kao što svi znate mi nismo internet portal koji je oduševljen cjepljenjem protiv korona virusa. Naš razlog za to je farmaceutske pohlepa i činjenica da oni prije svega gledaju svoj bankovni račun dok je zdravlje postalo iz njihove perspektive poželjna ili nepoželjna nuspojava.

  Bez obzira na naš pogled sada ćemo cijelu situaciju promatrati iz druge perspektive pošto su režimski mediji napravili histeriju po pitanju cjepljenja protiv korona virusa. Nakon dugoročnog medijskog pressinga danas sigurno 2/3 današnjih građana zapadnog svijeta smatra da će ih cjepivo spasiti i traže da ga što prije dobiju.

  U skladu s novostvorenom situacijom danas pojedinci i organizacije viču kako Europljani i Amerikanci trebaju učiniti moralno ispravnu stvar i dati, podijeliti vlastita korona cjepiva državama u problemima. To je po njima jedino moralno ispravno dok dužnost vlade da prije svih misli na vlastite državljane je za njih nemoralna !?

  Prvi primjer tih povika o nužnosti poklanjanja korona cjepiva smo imali na njemačkoj državnoj medijskoj kući Deutsche Welle. Ona je u veljači 2021 pustila tekst Južnoafrikanca Cai Nebe-a koji je tvrdio da će privilegija cjepljenja skupo koštati zapadne države. U tekstu on navodi kako su ministar zdravstva Kenije i bivši ministar zdravstva Ruande osudili Europsku uniju riječima „budite iskreni i recite:„Moji ljudi ispred svih”. Nemojte nas lagati i tvrditi da smo jednaki”. Oni u Africi očito ne razumiju da prvu dužnost vlade predstavljaju „njihovi ljudi”, a ne stranci.

  Izraelsko-venecuelanski ekonomist Dany Bahar je u isto doba kritizirao zapadni nacionalizam cjepljenja pošto su razvijene države kupile više cjepiva nego što im je potrebno. On u zaključku svog teksta govori „moralni razlozi traže da se spase životi i zaustave negativni trendovi. To bi trebalo pokrenuti zapadne bogate države da mobiliziraju svaki resurs kako bi se cjepiva dala državama u razvoju”.

  Za kraj spomenuti ćemo tekst Indijke Sanke Chandima Abayawardena koja se bori protiv rasizma, dekolonizaciju i svih drugih woke stvari. U svom tekst objavljenom 30 travnja ona govori „Indija gori. Cijeli svijet gori, ali ljudski život na globalnom jugu nema nikakve vrijednosti za države koje imaju monopol na korona virus cjepivo”.

  Dalje ona nastavlja „rasizam se ne manifestira samo putem odnosu prema osobama druge boje kože koji žive u Europskoj uniji ili SAD… Pandemija koronavirusa je ojačala podjele prema po regionalnim i rasnim linijama u skladu s kolonijalnim svjetskim poretkom”. Na kraju Sanke tekst završava riječima da je sadašnja situacija rasistička i nehumana.

  Istoga dana kada biva objavljen tekst Sanke Chandima Abayawardena kojim se osuđuje europski rasizam i kolonijalizam Europska unija je izašla s svojim službenim podacima o cjepivima protiv korona virusa. Po tim podacima Europska unija je iskoristila 163 milijuna doza korona virus cjepiva dok je istovremeno izvezla 144 milijuna doza u 44 različite države. Pojednostavljeno govoreći Europska unija dijeli proizvedeno cjepivo za korona virus po principu 1:1 ili konkretno istovremeno se proizvede jedna doza cjepiva za građane Europske unije i jedna doza cjepiva za građane drugih država.

  Po ovdje navednim kritičarima i bezbrojnim drugima ta politika podjela doza cjepiva je duboko rasistička pošto bi pretpostavljamo po njima sve doze proizvedene u Europi trebale biti poslane u Afriku, Indiju i slično. Te njihove kritike više govore o njima, o njihovom nacionalizmu,a ne nikakvom multikulturalizmu i globalizmu nego o vladama Europe. One po nama prije svega ukazuje na mržnju prema svemu zapadnom što po njima treba biti uništeno kako bi poslije napokon uspjele procvjetati siromašne države.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina