Baizou u 2020

  Kinezi su promatrajući ludilo koje se događa na zapadu već prije par godina izmislili pojam Baizuo.

  Po Kinezima Baizuo su osobe koje zagovaraju otvorene granice, socijalnu državu, legalizaciju svih seksualnih orjentacija i netradicionalnih obitelji zajedno s zaštitom prirode i jačanjem prava životinja. Drugim riječima Baizuo živi u svijetu ideja, potpuno ignorirajući stvarne probleme i stvarni svijet oko sebe. Svojim postupcima baizou osobe uništavaju vlastitu civilizaciju namjesto da uništavaju suparničke.

  Bez obzira na veliku konkurenciju na prvo Baizuo mjesto ćemo ove godine postaviti Nasdaq. Ovaj burzovni indeks je 1 prosinca 2020 godine bio izašao s idejom da svih 2.500 kompanija koje su na njemu izlistane moraju imati barem jednog direktora koji sam sebe identificira kao ženu i/ili pripadnika manjine, bila ona rasna, seksualne, vjerska ili neka četvrta. Ta odluka je bila potpuno opravdano žestoko napadnuta u SAD, ali Nasdaq nije promjenio svoju poziciju i sada se samo čeka odluka države da to dopusti.

  U veljači je sve šokirao reklamni spot od Skandinavian Airlines (SAS) u kojemu se tvrdi da ništa skandinavsko u stvarno nije skandinavsko nego uvezeno. Nakon ogorčenih reakcije stanovnika reklama je odmah povučena s youtube i svih drugih mjesta gdje su je prikazivali. Reakcija je bila potpuno očekivana jer pokušajmo zamisliti što bi se dogodilo kada bi netko u Meksiku, Egiptu, Kini napravio reklamu u kojoj tvrde da ništa nije njihove nego da je sve što vrijedi, sve što stanovnici vole uvezeno ? Dovoljno nam je još samo znati da su u spotu i bezobrazno lagali ponižavajući vlastitu kulturu. Na primjer u reklami tvrde da su Švicarci izmislili porodiljni dopust za muškarce,a u stvarnosti prvi u svijetu su bili Šveđani, znači Skandinavci. Isto tako su lagali za mesne okruglice…. Ima li smisla reći da se Skandinavian Airlines nalazi u većinskom državnom vlasništvu ?

  Istoga dana kada Nasdaq pokreće svoju ideju o burzovnim indeksu u kojem sve kompanije moraju kao minimalno jednog direktora imati pripadnika manjine Credit Suisse pokreće svoj LGBT 350 index. Na tom indexu se nalaze samo kompanije čiji menadžeri/vlasnici su pripadnici LGBTQ zajednice ili koji su po uključivosti pripadnika ove zajednice „najbolju na svijetu”. Pozicija Credit Suisse po ovom pitanju je da oni ne tvrde kako kompanije koje podržavaju LGBTQ imaju bolje poslovne rezultate nego samo da je to činjenica. Realno u odnosu na SAS ili Nasdaq koji želi izbaciti s svoje burze 75 % kompanija ako ne prihvate „uključivost” Credit Suisse je maleno nevinašce. U stvarnosti ova švicarska banka želi na drugih način postići ono što isto radi Nasdaq promoviranjem LGBT uključivosti.

  Ovo sigurno nije prvi trenutak ideoloških, baizou ludila u povijesti Europe i uvijek u prošlosti je crkva kao najvažnija konzervativna organizacija bila brana tim događajima. Ovaj put mnogi slušajući rijeći najviših dužnosnika možemo reći i da je crkva krenula baizou putem. Sjetimo se riječi pape Franje u kojoj je on 27 rujna 2020 govorio kako je i Isus bio izbjeglica pa stoga Kršćani trebaju svoja vrata otvoriti modernim izbjeglicama. To nije nova poruka pošto je papa to isto govorio, isto lagao još 2014 godine. Isus nije bio izbjeglica pošto su Judeja i Egipat bili u sastavu Rimskog carstva, a jedina je razlika što je Egiptom upravljao rimski guverner,a Judejom „židovski kralj” u ime Rimljana.

  Dok imamo ovu situaciju u Katoličkoj crkvi gdje papa zagovara naseljavanje migranata/azilanata druge vjere na „svoj” teritorij vrhovni vjerski poglavar Anglikanske crkve cijelo vrijeme spominje kako je njega sram. 2018 godine Justin Welby (na slici), nadbiskup Canterberija izjavljuje kako ga je sram crkve zbog seksualnog nasilja koje su provodili svećenici. U veljači ove godine njega je bilo sram zbog crkvene povijesti rasizma i promašajima u odnosima s nacionalnim manjinama.. Sve u svemu njega je sve vrijeme sram crkve kojom upravlja.

Što reći osim baizou !?

4.4 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
1 godina prije

[…] primjer toga možemo uzeti Black Lives Matter i rasizam. Dok se današnja Anglikanska crkva srami svoje povijesti rasizma i odnosa s nacionalnim manjina Britanci ne. Duplo više Britanaca je ponosno na svoju kolonijalizaciju i carstvo nego što je onih […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina