Zločin u SAD

  2020 godina je završila sada već prije više od 2 i pol mjeseca. To je bilo više nego dovoljno vremena da uredi za statistiku izađu s točnim podacima o kriminalu koje ćemo danas komentirati.

  Kao što smo već ranije govorili smrt Georga Floyda u Minneapolisu tijekom policijske intervencije je rezultirala Black Lives Matter demonstracija. Pod utjecajem ovog događaja Minneapolis je bio najavio ukidanje vlastite policije i holistički pristup zločinu što je rezultiralo porastom oružanih pljački vozila od 537 %.

  Jedan od prvih američkih gradova u koji su se proširile Black Lives Matter demonstracije je bio Seattle u kojemu već 10 lipnja 2020 biva proglašen slobodni teritorij. Jedini smješni dio cijele ove naše tragične priče bi bio da crnci čine samo 6.8 % stanovnika Seattle-a tako da po nekoj logici ovaj grad se nije trebao naći u centru događanja. Bez obzira na to on se ovdje našao, a završni godišnji rezultat je bio poraz broja ubojstava od 61 % u 2020 godini kada ju usporedimo s 2019. Tome ćemo samo još dodati da su 49 % ubijenih bili crnci koji ovdje ćemo to ponoviti čine samo 6.8 % stanovnika grada. Baš ne bi rekli da su se ovi prosvjedi i tamošnja anarhija isplatili crncima u čije ime se sve to bilo provodilo.

  Po službenim američkim podacima iz 2010 godine Chicago je pravi multikulturalni grad u kojemu crnci čine 32.9 % stanovnika, nehispanski bijelci 31.7 itd… Ti demografski podacima nam ujedno ukazuju da nitko nije trebao biti iznenađen kada su u Chicago izbile nasilne BLM demonstracije. One su po službenim podacima potpuno iznenadile tamošnju policiju koja se nije uspjela snaći. Situacija je bila takva da je policija jednostavno prestala uhićivati ljude zbog pljačke. Dok su se znači pljačke ignorirale ubojstva su se ipak morala procesirati pa zahvaljujući tome znamo da je njihov broj porastao za više od 50 %,a praktički isto se dogodilo s pucnjavama i ranjavanjima. Ima li uopće smisla naglasiti da su 78 % ubijenih bili crnci u čije ime su se provodile Black Lives Matter demonstracije ?

  Posljednji od gradova koje ćemo ovdje spomenuti je ujedno i najveći, New York. Broj ubojstava u New Yorku tijekom 2020 godine je porastao 45 %,a za tako „nizak” rast se grad i njegovi stanovnici mogu zahvaliti nepreciznosti. To govorimo pošto je broj pucnjava skočio 97 %,a broj ranjenih više od 100 % tako da je porast broja ubijenih od 45 % još i dobar.

  Općenito gledajući američke statistike nam govore da je u 34 američka grada broj ubojstava porastao za 30 % tijekom 2020 godine. U tom izvještaju imena Korona i zločin se više nego jasno dio odgovornosti za ubojstva prebacuje na koronu i što je dalje moguće od Black Lives Matter anarhije.

  Bez obzira na istinitost ili ne tih nepotpunih podataka istinito glasi vijest da su Amerikanci tu godinu preživjeli u strahu koji je rezultirao masovnom kupovinom vatrenog oružja. Sveukupno je bilo prodano 23 milijuna primjeraka vatrenog oružja što predstavlja porast od 60 % u odnosu na 2019 godinu, a dodatnu zanimljivost nam predstavlja da je 8.4 milijuna Amerikanaca po prvi put kupilo oružje. Prošle godine je situacija u SAD bila takva da se u trgovinama pojavila nestašica municije što nam govori više nego dovoljno.

  Ta godina Black Lives Matter anarhije i ludila je kao što smo bili rekli započela smrću George-a Floyda tijekom policijskog uhićenja pa je red da ju tako i završimo. Obitelj George Floyda je 12 ožujka 2021 postigla dogovor s gradom Minneapolisom koji će im isplatiti 27 milijuna dolara kao obeštećenje za njegovu smrt.

  Za kraj ipak nam je nužno naglasiti da ne vjerujemo u svemu što gledamo na televiziji. Drugim riječima u prosječnoj američkoj policijskoj seriji ima tijekom godine dana više ubojstava nego u na primjer gradu Seattle gdje je bez obzira na povećanje broja ubojstava tijekom 2020 godine ubijeno samo (ili čak) 50 ljudi.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
1 godina prije

[…]   Masakr u Tulsi se dogodio između 31 svibnja i 1 lipnja 1921 godine. Proteklih dana je SAD obilježio stoljetnicu ovog događaja u kojemu su „bijele bande ubijale crnce”. Iz navedenog možete vidjeti da ovo obilježavanje predstavlja nastavak BLM histerije koja realno nema nikakvog smisla. […]

trackback

[…] trebamo gledati iz holističke perspektive na podatke”. Pametni političar našeg svijeta bi izbjegavao pozivanje na holizam, ali oni nisu od ovog […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina