Sumnjamo

  Ruska agresija na Ukrajinu i okupacija njenog teritorija je rezultirala zasluženim kažnjavanjem Rusije.To je jedina neupitna činjenica dok u većinu vijesti o ruskim zločinima iz opravdanih razloga sumnjamo.

  Razlog zašto u to sumnjamo se nalazi u modernoj povijesti svijeta. Kada govorimo modernoj ovdje mislimo na doba po završetku Hladnog rata.

  Prvi od tih događaja nam govori o užasnim pričama o iračkim zločinima u Kuvajtu koji su poslužili kao opravdanje za vojnu intervenciju. Priča o Kuvajtu je vrlo slična priči o Ukrajini.

  Konkretno govoreći Kuvajt je bio žrtva iračke agresije, ali zapadnjake je možemo to slobodno bolila briga za to. Kako bi oni prihvatili zapadnu vojnu intervenciju izmišljena je priča o iračkim vojnicima koji ubijaju bebe. Priča govori da su „iračka čudovišta” ubijale tek rođene bebe u kuvajtskim bolnicama. Navodni svjedok tih događaja je govorio o njima pred članovima američkog Kongresa.

  Na kraju se otkrilo da je riječ bila o velikoj laži. Kasnije se „otkrilo” da navodni svjedok već davno nije bio u Kuvajtu i da je riječ o kćerki veleposlanika !? Kada se to na kraju priznalo već je bilo prekasno. Podrška Američkoj intervenciji je skočila s 17 na 41 % i Senat je izglasovao objavu rata. Bez ove velike laži ne bi bilo američke vojne intervencije !?

  Nakon ovog događaja spomenuti ćemo 2011 godinu i obaranje Gadafija. Kao i ranije navedena vojna intervencija i ova se temeljila na laži o brizi za ljudska prava. Predsjednik Obama je bio izjavio:

Znali smo da ako čekamo samo još jedan dan u Benghaziju će se dogoditi masakr koji će postati mrlja na svjetskoj savjesti”.

  Poslije laži kojima je bila opravdana prva i druga invazija Iraka te 2011 godine nitko realno nije vjerovao u propagandu. Američki Kongres je odbio dati zeleno svjetlo predsjedniku Obami za vojnu intervenciju, ali to je ispalo nevažno.

  Već te 2011 godine se znalo da je riječ o velikoj laži kojom se opravdava invazija. 4 godina kasnije tijekom istrage britanskog parlamenta biti će zaključeno da nisu postojali nikakvi dokazi da Gadafi vrši ili namjerava izvršiti masakr. Bez obzira na to invazija je izvršena,a Libija je sada već 11 godina propala država s novcem koji je prisvojio zapad !?

  U određenom smislu ono što se dogodilo u Libiji je kopija događaja u Sudanu. Odnosi Sudana i SAD su bili najdiplomatičnije govoreći teški. Kako bi skrenuo pozornost s Monica Lewinsky skandala predsjednik Clinton je naredio bombardiranje pogona proizvođača lijekova u Sudanu. Službena priča je bila da se tamo proizvodi kemijsko oružje za Osamu bin Ladina, ali u nju nisu vjerovale niti američke institucije.

  Prvo desetljeće 21 stoljeća će ipak obilježiti priče o navodnom genocidu koji Sudan vrši u Darfuru i svojim južnim pokrajinama. Pod pritiskom međunarodne zajednice ili preciznije Zapad Sudan će dati neovisnost svojim južnim pokrajinama čime priča završava.

  Ona tada završava za zapadne medije, ali ne i tamošnje stanovnike. Južni Sudan postaje neovisan 2011 godine, a već od 2013 tamo traje građanski rat (slika). U tom građanskom ratu je navodno ubijeno 400 000 osoba, a više od 2 milijuna su postale izbjeglice.

  Mogli bi onda ovdje navesti propagandu koja govori da sirijski vojnici masakriraju stanovnike, ali to realno nema smisla.

  Rezultat sve te dosadašnje propagande o nužnosti zaštiti civila od genocidno nastrojenih režima je da u nju sumnjamu. U skladu s tim mi ovdje sumnjamo da je Rusija počinila Bucha masakr. Tko zna možda, možda, možda je Rusija i počinila ovaj masakr, ali odgovornost za to što ne vjerujemo se ne nalazi u Moskvi.

  Odgovornost za to se nalazi u Washingtonu, Bruselu, Berlinu, Londonu koji su nas previše puta lagali po ovom pitanju !? To mišljenje s nama dijeli većina svjetskih država u kojima živi 3/4 stanovnika svijeta. Dokaz za to je glasovanje u Generalnoj skupštini UN-a.

4.6 8 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina