Strategija protiv Trumpa

  Sada već svima postaje očita politička strategija kojom liberali i multikulturalisti žele sprečiti Trumpovu izbornu pobjedu. Strategija protiv Trumpa se sastoji od istovremenog financijskog i medijskog udara na njega.

  Prije sada već 6 mjeseci George Soroš najavljuje ustavnu krizu u SAD. Po njemu protiv Donalda Trumpa koji će biti vjerojatni predsjednički kandidat se vodi 91 sudski postupak. Po njemu Trump će biti proglašen krivim na barem nekima od njih što znači da će na dan izbora biti u zatvoru. To bi značilo da postoji minimalna šanse da bude izabran.

  Dalje po Sorošu ako Trump uspije izbjeći da završi u zatvoru i bude izabran SAD će biti suočen s ustavnom krizom koja će dovesti do gospodarske krize. O Sorošu mi možemo puno reći i puno smo do sada govorili, ali nitko neće osporiti da on vjeruje u ono što propovjeda.

  Prošle godine je kao što svi znamo Soroš odustao od upravljanja Otvorenim društvom prepuštajući ga sinu. On mu je prepustio Otvoreno društvo, ali ne i svoje financijske resurse koje ove godine iskorištava za napad na Trumpa.

  Taj napad Soroš provodi kupovanjem 400 milijuna dolara duga bankrotirane korporacije Audacy. Riječ je o korporaciji koja upravlja s 235 radio stanica u SAD koje će sada vjerojatno pjevati antiTrump pjesme. Kada Audacy izađe iz bankrota njegov najveći dioničar će postati fond Georgea Soroša !? Nužno nam je ovdje naglasiti da će on biti najveći dioničar, ali će imati „samo” 40 % dionica. To znači da on teoretski može biti nadglasan, ali naglasak je na teoretski !?

  Tu odluku o njegovom preuzimanju korporacije će danas, 20.02.2024. potvrditi sudac u Houstonu koji bi trebao odobriti plan izlaska iz bankrota Audacy korporacije. Namjesto što sada konzervativci, Republikanci u SAD histeriziraju bilo bi im bolje da se upitaju kako su to dopustili ? Zašto neki njihov tajkun kao na primjer Peter Thiel nije preuzeo Audacy ? Pretpostavljamo da nije jer je riječ o neprofitabilnoj firmi pa ulaganje u nju predstavlja bacanje novca. Sorošu to nije smetalo i time ova priča završava.

  Tijekom predsjedničke kampanje 2016 godine Donald Trump je bio uložio 66 milijuna vlastitog novca. Četri godine kasnije kada na izbore izlazi kao predsjednik on ne ulaže svoj novac, ali sada 2024 bi se ponovno moglo otvoriti ovo pitanje.

  Tu nastupa strategija kojoj je cilj onemogućavanje Trumpa da koristi vlastiti novac. Prvi dio te strategija je tužba E. Jean Carrol. Ona je bila tužila Trumpa da ju je silovao u jesen 1995 ili proljeće 1996. godine. Po vlastitim riječima ona seksualni napad nije prijavila policiji nego je rekla svojim prijateljicama. Čuvši za to navodno silovanje donor Demokratske stranke je odlučio financirati tužbu. Sud je do sada nepravomoćno presudio da je Trump kriv za silovanje plus da dodatno treba platiti odštetu za vređanje Jean Carrol. Sve u svemu riječ je o 5 milijuna dolara za silovanje i 83.3 za uvrede.

   Nakon ove presude donesene bez ikakvog dokaza silovanja Trumpa je sada drugi sud nepravomoćno osudio na kaznu od 355 milijuna dolara zbog financijske prevare. Obje presude su nepravomoćne, ali one po američkim zakonima znače da osuđenik mora staviti novac na specijalni račun pod kontrolom suda. Drugim riječima Donald Trump ovaj novac ne može koristiti niti u poslovanje niti u predsjedničkoj kampanji.

Sve u svemu to je izborna strategija Demokratske stranke i njenih simpatizera za pobjedu nad Trumpom. Strateška greška Republikanaca je bila ignoriranje financijskih problema Audacy korporacije pa su dopustilu da ju Soroš preuzme. U određenom smislu oni su napravili reprizu greške Obamine administracije koja nije pomogla Via Tech pa sada Kinezi imaju svoje procesore !?

Tko ne uči iz povijesti prisiljen ju je ponavljati !?

4.7 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina