Samoubojstvo konzervativaca

  Trenutačno u Velikoj Britaniji vlada Konzervativna stranka koja je pred očima javnosti počiniti samoubojstvo. To samoubojstvo konzervativaca sada postaje očito i njihovim najvećim “vjernicima”.

  Kada govorimo o tom samoubojstvu pitanje svih pitanja je gdje započeti priču. Da li ju započeti nelegalnim unutarstranačkim pučem, migrantima, porezima ili silovanjima ?

  Možda bi bio red početi ju od početka samoubojstva. Samo ime Konzervativna stranka bi trebalo označavati da se ona bavi zaštitom tradicionalnih vrijednosti. To je prva prevara ove stranke koja nas vodi i do prvog ovogodišnjeg skandala.

  Konzervativna stranka se posljednjih godina ponosi time da ima najviše članova LGBT zajednice u parlamentu. Taj dio o njima sigurno dobar dio glasača nije znao pošto do 2022 godine nije bio javno reklamiran.

  Kako silovanje nije pitanje spola ili spolnih preferencija nego pitanje moći konzervativci su ove godine dobili užasnu reklamu. Tu prvu reklamu su dobili u lipnju kada visoki državni dužnosnik i bivši ministar Chris Pencer biva po drugi put optužen za pokušaj istospolnog silovanja.

  Nakon što ga zbog toga Boris Johnson smjenuje s svih državnih dužnosti u Konzervativnoj stranci do pobune. Riječ je o pobuno koja završava smjenom premijera Borisa Johnsona i stupanjem na vlast Liz Truss 07 rujna 2022.

  Niti mjesec dana kasnije nova premijerka biva prisiljena najuriti svog novopostavljenog ministra Conora Burnsa. Razlog ? Njegov pokušaj istospolnog silovanja na stranačkom okupljanju. Možete zamisliti kakvu poruku iz ovih pokušaja silovanja dobio tipični glasač Konzervativaca koji vjeruje u tradicionalne vrijednosti ?

  Potom nam dolazi pitanje migranata pošto Konzervativna stranka već više od 10 godina obećaje smanjenje njihovog primanja. Najčešće su govorili da će Velika Britanija primati manje od 100 tisuća migranata godišnje ako pobjede na izborima.

  Tijekom izborne kampanje 2019 govorili su da će Velika Britanija primati 840 tisuća migranata godišnje ako Laburisti pobjede na izborima. Na kraju glasači su izabrali Konzervativce koji 2021 godine izdaju sva obećanja i uvoze čak milijun i sto tisuća migranata !? Što obični glasač ove stranke koji se protivi primanju migranata misli o tome nije teško zamisliti.

  Potom naravno imamo i fiks ideju nove premijerke Liz Truss da izvrši najveće smanjenje poreza u povijesti Velike Britanije. Normalno cilj tog njenog „briljantnog plana” je bilo smanjenje poreza najbogatijima koji su vjerovatno financirali njen puč.

  Izlazak tog poreznog plana u javnost izaziva kritike s svih strana. Taj idiotizam nisu napali samo zagovornici socijalnih prava i jednakosti. Njega je napala financijska industrija i važniji članovi stranke koji su počeli lobirati protiv njega dok je istovremeno britanska funta doživila devalvaciju.

  Na kraju Liz Truss koja je istovremeno premijerka i predsjednica Konzervativne stranke odustaje od smanjenja poreza. Razlog za odustajanje nisu bili protesti nego činjenica da se pobunilo toliko članova Konzervativne stranke da zakon o izmjeni poreza nije mogao proći u parlamentu. Sada je ponovno red upitati se kakvu je pouku iz ove propale porezne reforme dobio obični glasač Konzervativaca ?

Ispitivanja javnog mijenja ukazuju da je tipični glasač tu poruku za što se zalažu Konzervativci jako dobro skužio. Prije izbijanja prve LGBT afere Konzervativci za bili na 35, a Laburisti na 36 %.  Sada kada je sve za što se zalažu Konzervativci izašlo na vidjeli oni imaju podršku 22 % glasača, a Laburisti 52.

   Riječ je o neupitnom političkom samoubojstvo bez predumišljaja !?

5 1 vote
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Zanimljivo je napomenuti da je riječ bila o konzervativnoj vladi koja je u samo godinu dana dovela više od milijun migranata i oslabila instituciju braka. To nam govori da između njih i Laburista nema razlike […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina