Osveta elite

  Britanci su 2016 godine suprotno željama svoje elite glasovali za napuštanje Europske unije. Sada ih elita zbog tog glasa kažnjava. Osveta elite je preplavljivanje Velike Britanije migrantima.

  Tijekom referendumske kampanje zagovornici Europske unije su upravljali „Projektom strah”. Ekonomisti, političari, glumci i druge javne osobe zajedno s američkim predsjednikom Obamom su su terorizirali glasače porukama: „životni standard u Velikoj Britaniji će drastično pasti ako ona napusti EU”.

  To teroriziranje se na kraju uspjelo samo zamjeriti glasačima. U ispitivanjima javnog mijenja duplo više njih izjavljuje da napuštanje EU predstavlja volju običnih ljudi nasuprot ostanka koji predstavlja volju elite.

  Glasovanje za napuštanje EU je u sebi nosilo emocionalnu poruku protiv primanja migranata i protiv eurokrata. Protiv te poruke se zagovornici EU jednostavno nisu bili u stanju boriti. Oni jednostavno nisu imali svoju vlastitu emotivnu poruku pa su zbog toga izgubili.

  Jednostavno glavni razlog za Brexit je bio zahtjev građana za zaustavljanje daljnje migracije u Veliku Britaniju. Između tog glasovanja na referendumu i napuštanje EU će proći gotovo 4 godine,a heroj te priče postaje Boris Johnson.

  On je istovremeno heroj i izdajnik narodne volje jasno izražene na referendumu. Johnsona su zvali klovnom, autsajderom i slično, ali pri tome nemojmo zaboraviti da je on pripadnik elite. Drugim riječima on je postao oruđe osvete elita.

  Kao što smo prije točno godinu dana govorili Velika Britanija je u korona godini izdala 830 969 viza migrantima. Statističari će cepidlačiti i izjavom da je ona primila samo oko 500 000 migranata. Nakon toga će dodati da je Velika Britanija izdala te godine izdala i 327 211 viza u cilju produženja boravka pa su činjenično u pravu.

  Prošle godine je Boris Johnson odlučio poboljšati svoj rezultat u primanju migranata i postaviti novi rekord kojeg će teško biti oboriti. Prije nego što se zabavimo tim rekordom red je spomenuti da migrantski statističari u Velikoj Britaniji ne koriste kalendarsku godinu. Njihova statistička godina traje od 01 lipnja do 31 svibnja.

  Koristeći te njihove službene podatke i njihovu službene kalendarsku godinu otkrivamo da je Velika Britanija primila 1 114 065 migranata. Riječ je o broju primljenih migranata između 01 lipnja 2021 i 31 svibnja 2022 godine !?

  Od tog broja 486 900 migranata je došlo studirati u Veliku Britaniju. Nakon njih dolazi 331 200 njih koji su došli raditi, 230 000 u cilju naseljavanja i 82 300 iz obiteljskih razloga. Kada usporedimo ove podatke s onim iz 2016 otkrivamo da sada Velika Britanija prima 250 % više migranata godišnje.

  Ukratko odgovor elite na Brexit biva odluka da preplavi Veliku Britaniju migrantima. To je njena osveta svim onima, većini britanskih glasača koji su glasova za Brexit u nadi da će se smanjiti broj migranata.

  Istovremeno s tom eksplozijom primanja migranata mediji govore da običnim Britancima oni više ne smetaju. Tu laž danas šire razna ispitivanja javnog mijenja i mediji kako bi objasnili današnju situaciju.

  Mi ovdje tvrdimo da je riječ o laži jer imamo situaciju sličnu referendumu na kojem su Francuzi odbili Ustav Europske unije. Građani su glasovali protiv, a elita je rekla „tko vas jebe” i napravila svoje. To je rezultiralo razočarenjem glasača koji su skužili da ne žive u demokraciji, koji su skužili da elita radi što želi.

  Zbog toga danas ne govorimo o prihvaćanju migracije od strane Britanaca nego govorimo o depresiji. Za kraj se ovdje trebamo upitati i u čemu je razlika između takozvanih konzervativaca i takozvanih liberala/socijalista ako i jedni i drugi provode politiku otvorenih granica ? Naše drugo pitanje bi bilo da li govorimo o demokraciji ili diktaturi ?

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
3 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Osveta elite […]

trackback

[…] je ona potukla sve rekorde izdavajući milijun i stotinu tisuća ulaznih viza !? Time je ona za 250 % povećala broj primljenih migranata u odnosu na 2016 godinu kada su Britanci glasovali za Brexit […]

trackback

[…] podaci Velike Britanije. Tamošnji statističari navode da je Velika Britanija neto primila oko 500 tisuća migranata. S druge strane službeni podaci nam navode da je ona u stvarnosti, bruto prim…. Pretpostavljamo da to sve govori o istinitosti podatka o neto primljenim migrantima […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina