Priča bez kraja

  je najkraći način da opišemo situaciju s koronom. Previše se tu novca okreće da bi se moglo priznati da je epidemija završila. Zbog toga korona postaje priča bez kraja, priča koja nikako da završi.

  Tijekom samo 3 dana Europska unija, SAD i Njemačka su donijeli ili najavili nova korona pravila. Zagovornici zavjere će sigurno tvrditi da je njihova koordinacija dogovorena na Bilderberg okupljanju

  Započeti ćemo našu priču o prošlotjednim korona događajima u Njemačkoj. Kao što svi znamo fiksacija tamošnjeg kancelara i njegovog ministra financija je obvezno cijepljenje svih stanovnika Njemačke. Tijekom proljeća vlada Njemačke je dva puta poslala zakon o obveznom cijepljenju u parlament i oba puta izgubila.

  Tijekom svojeg lipanjskog nastupa za medije ministar zdravstva Njemačke Karl Lauterbach je kritizirao umirovljenike pošto se samo 20% njih cijepilo 4 puta !? Nakon toga je najavio početak propagandne kampanje u cilju promocije cjepljenja i promjene zakona o zaraznim bolestima. To su inače samo 2 od 7 mjera koje je najavio za ovu jesen.

  Kada govorimo o koroni i Njemačkoj nužno je naglasiti da su u njoj i danas na snazi mjere protiv korone. Glavna mjera koja svim upada u oči je obvezno nošenje maski u javnom transportu.

  Praktički istovremeno s druge strane velike bare SAD je najavio početak cijepljenja djece stare između 6 mjeseci i 5 godina. Konkretno Američka agencija za hranu i lijekove je odobrila Pfizer i Moderna cjepivo za djecu navedene starosti.

  Riječ je o cijepljenju koje će se provoditi na dobrovoljnoj osnovi. Razlog za dobrovoljnu osnovu nalazimo u činjenici da niti SAD niti savezne države ne mogu prisiliti roditelje na cjepljenje djece.

  To priznaje i najliberalnija savezna država, Kalifornija. Ona je već napisala zakon o prisilnom cijepljenju djece starosti između 5 i 11 godina, ali je od njega odustala. Ideja je bila da zakon stupi na snagu u srpnju 2022, ali je sve prebačeno na srpanj 2023. To je sada postao najraniji mogući datum pa vjerojatno niti od njega neće biti ništa.

  Razlog za odustajanje Kalifornije je protivljenje roditelja cjepljenju njihove djece. U Kaliforniji je cijepljeno samo 33 % djece starosti između 5 i 11 godina zbog čega je sve stalo. Školski sustav Kalifornije navodi da tek nakon što je dobrovoljno cijepljeno minimalno 70 % djece može biti donijet zakon o obveznom cijepljenju.

  Kada se maknemo iz Kalifornije i pogledamo cijeli SAD dolazimo do podatka da je cijepljeno 29 % djece starosti između 5 i 11 godina. Čovjeka se može prisiliti na cijepljenje s ciljem čuvanja radnog mjesta, “hrane na stolu”, ali postoje granice. Tu granicu očitu u SAD predstavlja cijepljenje djece. Zbog toga mi ne očekujemo da će projekt cijepljenja djece starosti između 6 mjeseci i 5 godina završiti kako to Pfizer i Moderna žele.

  Za kraj red nam je spomenuti Europsku komisiju koja je donijela odluku o produženom korištenju korona certifikata. Sada će se oni koristiti do lipnja 2023 godine pri čemu Europska unija navodi da ih države nisu prisiljene koristiti.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] za još jednu godinu bez obzira na opće protivljenje građana. Ukratko korona je postala priča bez kraja dok obični stanovnici žele da se ona napokon […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina