cjepljenje

Scholzova fiksacija

  Njemačka vlada nastavlja u svom filmu. Direktno govoreći Scholzova fiksacija nije Rusija nego i dalje korona gdje on nastavlja udarati po starom.

  Po Einsteinu jedna od definicija ludila je pokušavati ponovno i ponovno nešto i očekivati drugačiji rezultat. Ako tu definiciju koristimo po pitanju borbe protiv korone dolazimo do nezgodnog zaključka o njemačkoj vladi.

  Prije mjesec dana Njemačka vlada je u parlamentu predložila zakon o prisilnom cijepljenju svih Njemaca protiv korone. Njenu parlamentarnu većinu čini 395 zastupnika, a za ovu rezoluciju je glasovalo samo njih 236.

  Ako gledamo postotke dolazimo da zaključka da se 40 % zastupnika parlamentarne većine pobunilo protiv prijedloga vlade. Tehnički oni su se pobunili protiv prijedloga zakona koji su predložili njihovi stranački šefovi. Jednostavno previše njih ima dovoljno uma da zaključi kako iza ovog zakona stoje ideologija i financiranje farmaceutskih korporacija, a ne znanost.

  Svi smo razumni smo očekivali da je ovim glasovanjem priča u Njemačkoj završena. Na žalost očekivati logične odluke u današnje ilogično vrijeme je bilo pogrešno. Mi smo jednostavno očekivali logične odluke od vlade koja preboljevanje korone naziva prljavim cijepljenjem. Mi smo očekivali logične odluke od vlade koja izdaje korona potvrdu za preboljenje od 90 dana, a za cijepljenje od 270. Jednostavno smo očekivali previše od takve vlade !?

  To nam je na kraju dokazao kancelar Scholz s svojim novim prijedlogom zakona. Nakon ranijeg neuspjeha sada je u parlament dao prijedlog zakona o obveznom cijepljenju starijih od 60 godina.

  Rezultat ovog drugog pokušaja je bio identičan ili drugim riječima vladajuća koalicija je ponovno izgubila glasovanje. Razlog za ovaj poraz se ponovno nalazi u pobuni zastupnika vladajuće većine.

  Ovaj put je za prijedlog prisilnog cijepljenja sada osoba starijih od 60 godina glasovalo 296 zastupnika, a protiv njih 378 !? Najneobičnije u cijeloj priči glasi da je Njemačka cjepila 90 % osoba starijih od 60 godina i da je vlada htjela prisilno cijepiti njih još 8–9%. Samo diktature prisiljavaju sve svoje stanovnike da nešto učine, a to je ono što pokušava Scholz.

  Nakon poraza na glasovanju mediji su počeli propagandom prikrivati ovaj poraz. Oni su štitili Scholza izjavama da je FDP izjavio da neće podržati prisilno cijepljenje. To je istina jer je FDP dio vladajuće koalicije, ali to je istovremeno i laž.

  U Njemačkom parlamentu sjedi 206 zastupnika Scholzovog SPD-a i 118 stranke Zelenih. Znači tamo sjede 324 zastupnika ove dvije stranke koje stoje iza prijedloga zakona o prisilnom cijepljenju. Na kraju je za prijedlog glasovalo samo njih 296

  Glasovanje je tako okončano iako su predsjednici i stranke Zelenih i SPD-a bili u parlamentu da bi zagovarali zakon. Nakon ovog poraza kancelar Scholz je najavio da neće ponovno predlagati novo glasovanje o ovom zakonu. Reći ćemo ovdje da mu previše ne vjerujemo jer je ovaj pokušaj za nas bilo silovanje demokracije.

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina