Popularnost programa na Netflixu

  Popularnost programa na Netflixu je uvijek bilo problematično znati. Razlog za tu problematičnost se nalazio u činjenici da je ova mreža uvijek skrivala stvarne podatke.

  Pod pritiskom gledatelja u listopadu 2021 Netflix je napokon kapitulirao. On je kapitulirao u smislu da će sada početi puštati u javnost stvarne podatke o gledanosti svojih serija i filmova.

  Prvi podaci o gledanosti serijala i filmova s kojima je izašao u javnost nisu praktički nikoga iznenadili. Jedine potencijalno iznenađene osobe mogu biti one koje Kinezi zovu baizuo,a nacionalisti leftardi.

  U određenom smislu sve racionalne osobe su to znale i ranije kada pošto niti jedna od njih nije gledala woke serijale. Kao primjer takvih serijala ćemo navesti Noughts+Crosses i I will destroy you.

  Pokušavajući privući publiku na woke educiranje filmski studiji su počeli uništavati i popularne serijale kao Star Trek. Dok su prvu sezonu Star Trek Discovery gledatelji čak i promatrali zbog imena one kasnije… Jednostavno publici se nije svidio program koji taj serijal reklamira pa su ga prestali gledati.

  Red je da se sada vratimo natrag na podatke koje je Netflix pustio u javnost. Najgledaniji film na Neflixu je Bird box iz 2018 godine. Riječ je o horror trileru u kojem glavnu ulogu igra Sandra Bullock.

  Na drugom mjestu nalazimo Extraction iz 2020 godine. Woke kritičari ovog filma tvrde kako je glavna tematika “bijeli spasitelj“, breme bijelog čovjeka. Nakon njega dolazi film The Irishman u kojem glume Robert de Niro, Al Pacino i Joe Pesci.

  Poslije njega dolazi tinejdžerski film The Kissing Booth 2 u kojem pretežno nastupaju bijeli glumci. Sličnu situaciju nalazimo i u filmu 6 underground iz 2019 godine koji se nalazi na petom mjestu gledanosti. Ovaj film su kritičari izmasakrirali, a jedan od razlog za masakr je što film slavi “nasilje”.

  Na šestom mjestu popularnosti nalazimo film Spenser Confidential. Riječ je o klasičnoj akcijskoj policijskoj komediji u kojoj glavnu ulogu imaju bijeli i crni policajac.

  Tek poslije ovih filmova po gledanosti dolaze moderni woke filmovi. Tako na sedmom mjestu nalazi žensku verziju Sherlocka Holmesa (Enola Holmes), a na devetom The Old Guard. Ovaj film je posebno zanimljiv pošto je hvaljen za prikaz crnaca i od LGBT ljubavi.

Filmom The Old Guard završava prikaz najgledanijih filmova na Netflixu. Iz ovog pregleda možemo sami zaključiti koliko prođu imaju woke filmovi.

 

4.7 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina