Bill Gates Foundation

  Neki će komentirati da to nije ispravno ime jer se ona zove Bill & Melinda Gates Foundation. Formalno ste možda u pravu, ali ove godine je završilo prijelazno razdoblje pa zbog toga govorimo o Bill Gates Foundation.

  Stvarna priča o ovoj fundaciji je priča o Bill Gatesu, a ne filantrofiji. Bill Gates je dijete bogatih roditelja koji zahvaljujući svojoj poslovnoj sposobnosti i potom blago govoreći aroganciji postaje najmoćnija osoba na svijetu.

  Iz svoje perspektive on je imao siromašnog prijatelja s poslovnim idejama pa su zajedno osnovali Microsoft. Pošto se zna tko je šef Bill Gates je imao 60 % vlasništva, a Paul Allen 40 %. Potom Gates svoj udio povećava na 64 %,a na kraju kada je Microsoft svjetski monopolist on pokušava izgurati, isplatiti Allena što ovaj odbija.

  Microsoft je kao monopolist odlučivao tko će uspjeti, a tko propasti u kompjuterskom poslovanju. Tuđe uspješne proizvode je onemogućavao na svojim MS DOS i Windows sistemima, a potom sam gradio svoje kopije.

  Ta monopolistička zloupoteba je na kraju Bill Gatesa dovela na ispitivanje u Američkom Kongresu 1998 godine. Tijekom ispitivanja u javnost je isplivao božji kompleks od kojeg pati Bill Gates. Kongresmenima se obraćao kao idiotima,a na kritike Microsofta je odgovarao u stilu „kako se usudite”. Tijekom ispitivanja Bill Gates je arogantno odbio direktno odgovorati na sva pitanja predsjednika komiteta koji ga ispituje i time završava njegova poslovna karijera.

  Vrlo vjerojatno tada biva sklopljen neslužbeni dogovor Microsofta i američke vlade. Po tom vjerojatnom dogovoru Vlada je obećala da neće razbiti monopol Microsofta, a Microsoft da Bill Gates više neće biti direktor.

  Ukratko završetkom ispitivanja Gatesa u Kongresu 1998 godine započinje prelazno vrijeme u Microsoftu. Tijekom sljedeće godine Bill Gates postepeno prepušta sve poslovne ovlasti Stevenu Ballmeru koji 13 siječnja 2000. postaje direktor Microsofta. Govoreći to trebamo biti iznimno jasni i reći da Bill Gates kao najveći dioničar i dalje kontrolira Microsoft, ali sada iz sjene.

   Pretpostavljamo da su svi svjesni kako osoba Gatesovih poslovnih sposobnosti koja pati od božjeg kompleks nije mogla uživati u novcu. Ona mora biti poslovno aktivna i centru pažnje što dovodi te iste 2000 godine do formalnog stvaranja Bill & Melinda Gates Foundation. Nužno tu odmah biva naglasiti da se u ugovoru o osnivanju fundacije navodi da Bill ima stvarnu kontrolu. Ta vijest o fundaciji biva potvrđena tijekom rastave 2021 godine kada biva otkriveno da ju Melinda mora napustiti nakon 2 godine ako ne može raditi s Billom.

  Praktički istovremeno Bill Gates osniva i GAVI, globalni savez za cijepljenje i imunizaciju. Riječ biva o organizaciji koja nastaje 2000 godine na osnovu obećanja Billa i Melinde iz 1999 da će ju financirati s 750 milijuna dolara.

  Uz pomoć te dvije organizacije i milijardi dolara Bill Gates čini zdravstvu ono što je ranije učinio kompjuterskoj industriji. On preuzima kontrolu nad svjetskim zdravstvenim sustavima.

  To nisu naše riječi ili neka čudna teorija zavjera nego činjenica. Već početkom 2007 godine se protiv Bill Gatesa pobunio Arata Kochi. Riječ je o šefu Svjetske zdravstvene organizacije zaduženim za borbu protiv malarije. Po njegovim riječima Bill Gates je stvorio monopolistički kartel u borbi protiv malarije. Potom u svojoj optužbi on navodi da zdravstveni utjecaj Gatesove fundacije može imati katastrofalne posljedice po donošenju odluka u borbi protiv bolesti.

  Po Arati on je zarobio znanstvenike i zdravstvene djelatnike čije organizacije financira. Ovo što smo naveli inače predstavlja pismo koje je Arata Kochi poslala svom šefu, generalnom direktoru Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Kako on nije izgleda nije imao hrabrosti napasti Bill Gates koji financira WHO pismo je završilo u rukama novinara.

  Tijekom sljedećih 10-15 godina njegova zdravstvena kontrola je postala potpuna. Bill & Melinda Gates fundacija odlučuje koji lijekovi i od kojih tvrtki se trebaju proizvoditi. Fundacija to kontrolira putem svog financiranja i zabrane onima koji primaju njen novac da surađuju s pogrešnim kompanijama.

  Jedina svjetska organizacija koja je odbila, koja i danas odbija novac Bill Gatesa su Doktori bez granica. Oni su jedini koji otvoreno napadaju monopolističku kontrolu Bill Gatesa nad svjetskim zdravstvenim sustavima i na tome im čestitamo.

  Oni se mogu njemu protiviti, ali tu priče staje. Bill Gates sada već 20 godia kontrolira svjetski zdravstveni sustav što nam objašnjava događaje iz 2020 godine. To nam objašnjava kako je Bill Gates uspio nametnuti SAD-u i Europskoj uniji da koriste, stvaraju samo RNK cjepiva protiv korone. Riječ je o vrsti cjepiva koja nikada ranije nisu bila testirana, ali Bill je donio odluku i….

  Našu priču o Bill Gates Fundaciji završavamo čestitanjem njegovoj briljantnosti. On može biti jedan od najbogatijih na svijetu, ali ipak nema dovoljno novaca za sve kontrolirati/financirati. Zbog toga je nagovorio/prisilio države da financiraju GAVI kojim on upravlja iako ga financira s samo oko 20 % ukupnih fondova.

  Sličnu situaciju imamo i s Bill Gates fundacijom samo iz privatnih džepova. Najpoznatiji primjer u financiranju ove fundacije biva Warren Buffett koji joj je poklonio 36 milijardi dolara !? 

Mislimo da je time sve osnovnog rečeno o Bill Gates Fundaciji i svjetskim zdravstvenim sustavima.

5 8 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina