5G

5G mreže

  Svi znamo da 5G izaziva ili preciznije govoreći da je izazivao kontroverze. U skladu s tim u Europskoj uniji je započelo skupljanje potpisa protiv 5G mreže.

  Za početak red nam je navesti da općenito govoreći mobilne mreže Hladna istina i ne samo ona smatraju najvećim eksperimentom u povijesti čovječanstva. Nikada toliki visoki postotak čovječanstva nije bio istovremeno podvrgnut istom eksperimentu. Normalna procedura bi tražila populaciju na kojoj se provodi eksperiment, testira nova tehnologija i „čistu” populaciju.

  To se u ovom slučaju nije dogodilo iako svi znamo da sve antene i naši mobiteli puštaju zračenje. Da ne bi mi ovdje za neke ispali čudaci red je sjetiti se odluke Svjetske zdravstvene organizacije iz 2011. Ona je u doba 3G tehnologije bila izjavila da su elektromagnetska polja koja se koriste za mobitele potencijalno kancerogena.

  Kada smo prvi put bili pisali o 5G navodili smo primjere iz Europe. Tada smo govorili da su Švicarska, Slovenija i glavni grad Europske unije zabranili postavljanje 5G mreže. Sada 2022 godine glavni grad Europske unije će dopustiti 5G mrežu, ali s vrlo oštrim ograničenjem maksimalnog zračenja !?

  Kada govorimo o 5G baš nitko ne osporava nekoliko osnovnih činjenica:

  1) 5G za svoj rad koristi radiovalove puno viših frekvencija od ranijih mreža

  2) Pregled naučnih podataka o utjecaju elektromagnetskog polja na zdravlje nam ukazuje da ono može imati puno implikacija krećući od utjecaja na fertilitet, preko razvoja fetusa sve do imunološkog sustava i razvoja tumora

  3) 5G tehnologija povećava brzinu mreže 10 puta, broj uređaja koji se mogu spojiti po kvadratnom kilometru 250 puta, a količine prenesenih podataka tisuću puta.

  Koristeći ove činjenice želimo samo dokazati da su svi koji malo bolje razmišljanju o ovom problemu svjesni pluseva i minuseva 5G tehnologije.

  Hladna istina iz zdravstvenih razloga podržava peticiju protiv korištenja 5G mreže. Mi to podržavamo iako smo svjesni da ova europska peticija ne može ništa postići. Ona ne može ništa postići jer „kasno Marko na Kosovo stiže”. Drugim riječima 5G mreža je svugdje oko nas, a isto vrijedi i za 5G mobitele. Naš prijedlog je da osobe koje stoje iza ove peticije, pokrenu novu peticiju protiv 6G mreže.

  Duboko smo uvjereni da se 5G mreža više ne može blokirati zbog prevelikih dosadašnjih ulaganja u nju. S druge strane tih ulaganja još nema u 6G mreži koja će dodatno ojačati elektromagnetska zračenja na svih nas. Inače iza buduće 6G mreže stoje Microsoft, Facebook, Ericsson, Nokia, Samsung...

  Kao što smo ranije rekli bez obzira na navedeno o 6G mreži mi podržavamo sadašnju peticiju protiv 5G mreža. Ako se dovoljno potpisa skupi protiv 5G možda se može blokirati kasnije postavljanje 6G mreže.

  Europsku peticiju protiv 5G mreže možete potpisati na ovom linku.

Za kraj ovog teksta ćemo samo dodati da njego autor danas živi daleko od 5G mreža i ne vjeruje da će one brzo navratiti u njegovo susjedstvo.

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina