Proslava Nove godine

  Doček Nove godine je ponovno nezaboravno proslavljen u Njemačkoj. U sklopu proslave migranti i njihovi potomci su u desetak gradova napali policiju, vatrogasce i obične građane.

  Njemački državni medij Deutsche Welle je već 01.01.2023 godine pisao o napadima na vatrogasce i policiju. Po njihovom pisanju samo u Berlinu je tijekom novogodišnje noći bilo 1700 poziva dežurnim službama. Kada bi one izašle na teren bile bi izložene napadima. Berlin nije bio jedinstven grad po ovom pitanju pošto su se slični napadi događali i u drugim gradovima.

  Kasniji podaci nam govore da su samo u Berlinu vatrogasci bili 14 puta dočekani u sačekušama gdje su pored ostalo gađani raketama za vatromet. Sveukupno 15 pripadnika dežurnih službi i 18 policajaca je bilo ranjeno.

  Službeni državni izvori nam govore da je potrebno izvršiti analizu kako je došlo do nasilja. Po njima iza napada najvjerojatnije stoje alkohol i pokazivanje muškosti pošto su napadači osobe mlađe od 30 godina.

  Riječ je inače o službenoj državnoj liniji dok Njemačka policija koju ne zanimaju politička sranja biva puno jasnija. Sindikata Njemačke policije tako otvoreno govori da su napadači bili prije svega osobe migrantskog porjekla.

  Službeni policijski podaci o uhićenima u Berlinu nam na kraju govore da oni imaju 18 različitih državljanstava. 45 od 145 uhićenih ima državljanstvo Njemačke dok njih 100 ima strana državljanstva.

  Rasprava u parlamentu grada Berlina je bila malo konkretnija o ovom pitanju. Ona nam je otkrila da 34 uhićenih imaju samo Njemačko državljanstvo dok njih 11 ima dvojno državljanstvo. Potom nam dolaze migranti koji imaju samo strana državljanstva. U raspravi je izašlo na vidjelo i da u Berlinu postoji 13 arapskih bandi s 10 tisuća članova. Tijekom rasprave je ujedno CDU izjavio da je policija izgubila kontrolu nad nekoliko kvartova njemačke prijestolnice Berlina !?

  Za kraj komentara ovih događaja ćemo se osvrnuti na riječi Hamed Abdel-Samada koji je dao intervju o njima. Po njemu nakon novogodišnjih napada 2016 godine migranti su shvatili da Njemačka, da općenito zapadna država nema zube. Oni su shvatili da zbog napada mogu provesti jedan dan u zatvoru i da im se ništa drugo neće dogoditi.

  Po Abdel-Samadu tada je Njemačka potpuno izgubila kontrolu nad osobama migrantskog porjekla. Ona je izgubila kontrolu nad njima dok oni istovremeno mrze Njemačku. Po njemu ako nemaš završene škole, nemaš mogućnosti za karijeru to te čini frustriranim. Takve osobe su frustrirane i bespomoćne pošto prije svega žive od državne pomoći što stvara frustracije.

  Dodajmo tim frustracijama, toj bespomoćnosti i uvjerenje u svemoćnost svoje kulture/vjere kulture dobivamo sadašnju mješavinu. Kada toj mješavini dodaš i državu, demokraciju bez zubiju, bez želje za kažnjavanjem dobivaš ovakve napade.

  Nakon što se ti napadi i dogode što političari, što država govori ? Mladi su napali vatrogasce, policiju i slično. Niti država niti mediji se ne usude govoriti da su napad izveli migranti i potomci migranata. Kada bi oni tako nešto rekli to bi bio rasizam pa…

  To predstavlja osnovnu pogrešku Zapada. To je osnovna pogreška jer ti nisi u stanju riješiti problem ako se ne usudiš niti spomenuti njegovo postojanje !?

U određenom smislu proslava dočeka Nove godine u Njemačkoj je bila slična prošlogodišnjoj u Ateni ili onoj prije 7 godina.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina