Proslava Nove godine u Ateni

  Proslava Nove godine u Ateni je ispala više nego zanimljiva. U određenom smislu, ali samo u određenom smislu ovaj doček je bio sličan onome u Njemačkoj 2016 godine.

  Prije 6 godina Njemačka je bila potresena incidentima povodom dočeka Nove godine u većem broju tamošnjih gradova. Riječ je bila o nasilju prije svega migranata protiv onih koji su na trgovima htjeli u veselju dočekati Novu. Povodom tih događaja dignuto je 511 optužnica za seksualne napade, a i puno drugih optužnica.

  Nakon tog događaja provedene su kozmetičke promjene čime se u realnosti ništa nije promjenilo. Mediji i vlada su kozmetički promjenili svoje politike pa je na primjer olakšano izbacivanje stranaca iz Njemačke, ali kao što znamo oni se nigdje u Europe ne izbacuju pa stoga…

  Kao što su građani Njemačke imali neugodno buđenje 2016 godine sada ga šest godina kasnije imaju oni u Grčkoj. To buđenje predstavlja velika, protuzakonita proslava, doček Nove godine koji su organizirali Pakistanci u Grčkoj.

  Središnji dio njihovog dočeka Nove godine se održao na Syntagma trgu koji se još zove Trg Ustava. Govoreći o događajima iznimno važno je naglasiti da se na ovom trgu nalazi parlament Grčke pe je on u teoriji zaštićen, nadgledan od policije.

  Ovdje govorimo samo u teoriji jer je realnost drugačija ako vjerujemo službenim informacijama državnih organa Grčke. Grčka je kao i veliki dio drugih država u cilju zaustavljanja širenja korona zabranila javne proslave Nove godine. Tome možemo još dodati da je zabranila i okupljanja više od 9 ljudi u kućama što bi nam trebalo puno reći.

  Bez obzira na sve te mjere i druge drastičnije mjere tisuće Pakistanaca su se „neorganizirano” okupile na Trgu Ustava. Na ovom zabranjenom okupljanju oni se nisu pridržavali nikakvih sigurnosnih mjera dok su istovremeno Grci mirno i tiho sjedili u kućama/stanovima.

  Službena priča iz Grčke nam govori da policija nije znala što se događa na Trgu dok nije postalo kasno. Drugim riječima službena priča govori da policija Grčke nije znala što se događa pred parlamentom Grčke !? U tako nešto niti djeca ne mogu vjerovati,a oni koji vjeruju u to trebaju se upitati što onda uopće policija radi ?

  O ovoj nezakonitoj proslavi se pisalo u Indiji, Pakistanu, Grčkoj, ali baš i ne u ostatku Europe. U određenom smislu ovaj događaj je sličan onome u Njemačkoj kada su mediji prikrivali silovanja i slično na dočeku Nove 2016 godine.

  Trenutačno mediji uspješno guše ovu priču u Europi, ali je nisu uspjeli sakriti u Grčkoj gdje je ona izazvala opravdani bijes. Taj bijes vlada i Udruženje Pakistanaca u Grčkoj pokušava prikriti navodnim kaznama koje je policija napisala.

   U igrokazu Udruženje Pakistanaca traži da se ukinu kazne koje je napisala policija, a država to odbija. Ona to odbija učiniti pošto je zakon jednak za sve. Riječ je o igrokazu za mediji koji bi trebao smiriti bijes Grka,a sastavni dio igraza čini da se ne navodi koliko je kazni napisano !? Službeni policijski podaci nam govore da je u cijeloj pokrajine Atene (Atika) napisano samo 129 kazni.

  Ti podaci ne navode koliko je kazni kome i gdje napisano iz čega možemo zaključiti da je malo koji Pakistanac kažnjen. Mogli bi ovdje sada navesti bezbrojne bijesne komentare, proteste Grka, ali to nam nema nekog smisla pošto ih svi možemo razumjeti. Onima koje tako nešto zanima dio tih komentara mogu naći na sljedećem linku.

  Osim što je proslava Nove godine u Ateni ukazala da postoje jedna pravila za jedne, a druga za druge ona je ukazala i jednu drugu stvar. Ona je ukazala na to da u Grčkoj živi veliki broj migranata !?

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina