Pristupni pregovori

  Svi znamo da Ukrajina započinje pregovore s Europskom unijom. Ono što se javno ne govori je da će pristupni pregovori trajati i trajati i da u bliskoj budućnosti ona neće postati članica.

  Postoje osobe i države koje zapadni režimi vole mrziti. Oni su službeno krivi za baš sve što ne ide po planu jer ih vole mrziti. Neki od tih primjera su ranije bili Sadam Husein i Moamer Gadafi,a danas su to Viktor Orban i Vladimir Putin. Da oni nisu niti približno u istoj kategoriji kao prvi navedeni, ali oni su krivi za sve počevši od protivljenja Europljana migracijama pa sve do protivljenja zelenoj transformaciji.

  Konkretno govoreći o početku pristupnih pregovora s Ukrajinom Viktor Orban je bio kriv. On je bio kriv zbog svog protivljenja početku pristupnih pregovora s koruptivnom Ukrajinom čiji veliki teritorij se nalazi pod okupacijom. Na kraju Orban kapitulira, ali on je i dalje kriv za dramu na sastanku.

  Službena priča kao i u puno drugih slučajeva nema možda čak nikakve izvore u realnosti. Kao uvijek ona je stvorena za prezentaciju „nepismenim” građanima dio kojih će ju prihvatiti kao sveto pismo.

  U istrazi pozicija članica Europske unije po pitanju primanja Ukrajine mi smo našli još dvije članice koje se protive primanju Ukrajine. Za početak ćemo navesti Slovačku koja nikoga ne iznenađuje.

  Premijer Slovačke kojeg zapadni mediji isto vole mrziti je rekao da će Slovačka podržati otvaranje pristupnih pregovora s Ukrajinom, ali…

  To ali predstavlja službena pozicija Slovačke koja glasi:

Mi se ne protivimo početku pristupnih pregovora. Riječ je o političkoj odluci koja nema veze s realnošću. Ukrajina je potpuno nespremna za početak pregovora.”

  Nužno nam je ovdje naglasiti da smo citirali riječi slovačkog premijera koje su izašle u ukrajinskom, a ne ruskom mediju !?

  Sada nakon što smo citirali poziciju Slovačke o Ukrajine red nam je napustiti istočnu Europu i skočiti u zapadnu. Zbog toga skačemo u Irsku koja ima praktički identičnu poziciju o Ukrajini.

  Za razliku od Slovačke koja je službeno iznimno jasna o Ukrajini, Irska ju bezuvjetno podržava. To je službena pozicija Irske dok se neslužbena ekstremno razlikuje. To smo otkrili zahvaljujući ruskim sada možemo reći državnim prevarantima Vovanu i Lexusu. Oni su tijekom svoje karijere prevarili premijere Velike Britanije, Makedonije,… bjeloruskog predsjednika, američku potpredsjednicu,… a sada im je žrtva postao premijer Irske.

  Tijekom razgovora irski premijer misleći da govori s predstavnicima Afričke unije,a ne s Vovanom i Lexusom je iznio poziciju Irske. Ta pozicija glasi da Irska podržava početak pristupnih pregovora koji će biti iznimno dugi. Govoreći o njihovoj dužini on navodi da je Irskoj trebalo 15 – 20 godina da prođe put od početka pristupnih pregovora do članstva u EU.

  Time je smatramo sve rečeno o pristupnim pregovorima Ukrajine s Europskom unijom. Riječ je bila o političkoj odluci kojom se iskazuje podrška borbi Ukrajine s Rusijom i tu priča završava.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina