Vovan

  Najpoznatiji svjetski prankster se zove Vovan. On je zajedno s svojim prijateljem Lexusom do sada prevario bezbroj svjetskih državnika. Njegova vremenski posljednja žrtva su bili britanski ministri vanjskih i unutrašnjih poslova s kojima je održao video konferencije.

  Za početak nam je nužno naglasiti da zapadni režimi Vovana smatraju suradnikom Putinovog režima. Da li je to istina ili ne nije moguće jednostavno zaključiti jer ispadne normalno da Vovan ne kritizira ruske političare. To niti mi ovdje u stvarnosti ne radimo zbog potencijalnih posljedica pa stoga…

  Vovan definitivno ne treba razmišljati samo o pravnim posljedicama svojih akcija u Rusiji. To nam govori njegova podvala Lukašenku kada ga je bio nazvao na mobitel 2014 godine. Tada se ovaj prankster predstavio kao sin oboren predsjednika Ukrajine Janukoviča i zatražio azil za sebe i oca. Lukašenko mu je povjerovao i obećao azil, a nakon što je otkrio podvalu naređuje da se Vovana po svaku „cijenu privede pravdi”.

  To je trenutak kada on potencijalno postaje ruski agent kako bi se zaštitio od bjeloruske osvete. Prije tog incidenta bila je poznata njegova prevara predsjednika ruske izborne agencije. To je bila 2011 godina kada se Vovan predstavio kao Vladimir Putin i dao otkaz šefu izborne komisije.

  2016 godine najpoznatija žrtva ovog ruskog prankstera postaje Elton John. Tada se tijekom razgovora ponovno predstavio kao Vladimir Putin. Riječ je bila o prevari koja je realizirana nakon što je Elton John izjavio da bi volio govoriti s Putinom o homoseksualnim pravima u Rusiji. Javna reakcija na taj poziv je bila takva da je koji dan kasnije sam Putin stvarno nazvao Eltona Johna !?

  Dvije godine kasnije žrtva Vovana postaje tadašnji ministar vanjskih poslova, a sadašnji premijer Velike Britanije Boris Johnson. Tijekom razgovora Boris Johsnon je pored ostalog izjavio: „U Londonu živi toliko ruskih oligarha da ćeš u slučaju bacanja kamena nekog od njih pogoditi”. Velika Britanija je nakon ovog događaja navodila provođenje istrage. Cilj istrage bi bio otkriti kako je moguće da prevarant bude spojen na telefon ministra !?

  Ove godine smo otkrili da je ta najavljena istraga bila neuspješna. U reprizi događaja iz 2018 žrtva je postao ministar obrane Velike Britanije. Sada ovdje nemamo namjeru uopće ulaziti u raspravu o čemu su Vovan koji glumi Zelenskog i Wallace govorili.

  O tom razgovoru koji se održao oko 15 ožujka nam dovoljno govori da ga je britanska vlada priznala. Ona priznaje da je YouTube snimak razgovor istinit i istovremeno traži njegovo brisanje. Nama je najsimpatičniji kraj razgovor kada Vovan koji glumi Zelenskog govori „Slava Vovanu, slava Lexusu”, a ministar to ponavlja !? Praktički istovremeno oni su prevarili i britansku ministricu unutrašnjih poslova.

  Sveukupni popis žrtava Vovanovih uspješnih prevara je stvarno prevelik da bi ga ovdje spominjali. Ovdje nam je ipak red spomenuti najnaivnijeg poličara koji je 3 puta pao na ovu prevaru. Riječ je o premijeru Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu kojega su Vovan i Lexus prevarili u kolovozu 2018, siječnju 2019 i travnju 2019.

  Red nam je za kraj spomenuti i prevaru sadašnje američki potpredsjednice Kamale Harris. Tada su Vovan i Lexus glumili „svetu” Gretu koja govori kako je užasnuta i uplašena od predsjednika Trumpa. Kamala Harris je tada tješila „Gretu” govoreći joj da treba ostati čvrsta u svojim uvjerenjima i ne se plašiti zlih ljudi.

  Ukratko Vovan je prevario praktički sve zapadne državnike na čelu s predsjednikom Europske komisije Junckersom, predsjednikom Turske Erdoganom i drugima !? Jedan od onih koji nisu pali na trikove Vovana je Plenković. On se spasio jer su se Vovan i Lexus predstavili kao političar kojeg naš premijer osobno poznaje. U skladu s tim on im je postavio privatno pitanje na kojeg može odgovoriti samo stvarni političar,a ne oni !?

  Na tome se može samo čestitati bez obzira što o njima mislimo !?

5 5 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina