Nitko nije pregovarao s Hitlerom

  Poljski premijer bijesan zbog razgovora Macron – Putin izjavljuje da nitko nije pregovarao s Hitlerom. Potom ga je pitao da li biste pregovarali s Hitlerom, Staljinom i Pol Potom ?

Čovjek se pita s koje planeta je Mateusz Morawiecki (slika) pao. Ispadne kao da je zbog mržnje potpuno zaboravio povijest Poljske i svijeta.

  On na početku zaboravlja da je Poljska prva pregovarala s Hitlerom i s njim potpisala sporazum o nenapadanju. Isto tako on zaboravlja da je Poljska s Hitlerom izvršila silovanje Čehoslovačke. U doba ovog zločina 1938 godine Poljska objašnjava SAD-u da sporazum potpisan s Hitlerom ima jednaku važnost kao onaj s Francuskom. Ovdje smo citirali službeni dokument iz 1938 godine koji možete vidjeti na internet stranicama ministarstva vanjskih poslova SAD-a.

  Kasnije je Poljska u krvi platila pregovore s „vragom”, ali to ne znači da s njim nije pregovarala. To ne znači da s njim nije 4 godina imala odlične odnose. Iz svega navedenog možemo reći da Francuska ima prava pregovarati s Rusijom, a Poljska nema prava prigovarati. Biblija nam govori “Što gledaš trun u oku brata svoga,a brvna u oku svom ne osjećaš”. Te riječi bi konzervativna poljska vlada trebala vrlo dobro znati.

  Treba li uopće govoriti da su svi, baš svi pregovarali s Staljinom. Nema uopće nikakve veze da li govorimo o SAD-u, Francuskoj, Hitlerovoj Njemačkoj, Saveznoj Republici Njemačkoj, Kini, Japanu… Baš su svi pregovarali s Staljinom i baš svi to znaju. To sigurni smo zna i Mateusz Morawiecki koliko god da se on blesira.

  Treći diktator kojeg Poljska navodi je Pol Pot. On spada u stvarno vlastitu kategoriju genocidnog ubojice. Cilj Hitlera je bio genocid Židova i Slavena s navodnim ciljem osvajanja životnog prostora za Njemce. Za razliku od njega Pol Pot je provodio genocid vlastitih građana i genocid vlastitog naroda. Na ljestvici genocida od 1 do 10 Pol Pot dobiva ocjenu 11 !?

  Bez obzira na to s ovim čudovištem je Zapad pregovarao i s njim se dogovarao. Primjer toga nam daruju događaji iz 1980 godina kada SAD zagovara ostanak genocidnog režima Pol Pota u Ujedinjenim narodima.

  To se inače događa 5 godina nakon što već svi znaju o masivnim ubojstva u Kambodži i prisilnom napuštanju gradova. Još u studenom 1975 godine Kissinger je u razgovor s tajlandskim kolegom pitao koliko desetaka tisuća ljudi je pobio Pol Pot u par mjeseci ?

  U travnju 1978 američki predsjednik Carter javno izjavljuje da je Pol Potov režim najgori svjetski kršitelj ljudskih prava. Bez obzira na te riječi, bez obzira na zločine SAD će nastaviti financiranje ovog genocidnog režima kako bi napakostili Vijetnamu.

  Neupitna istina glasi „tko je bez grijeha neka baci prvi kamen”. Sve države su sve vrijeme održavale kontakte s genocidnim čudovištima, a ono što današnja Poljska govori su gluposti.

  Kao što Mađarska danas oplakuje Trianonski sporazum kojim je od velesile postala malena državica tako Poljska oplakuje svoje gubitke. Poljaci se vrlo dobro sjećaju doba kada je njihova država bila od Baltika do Crnog mora. Oni bolje educirani znaju za poljskog kralja koji je bio okrunjen za cara Rusije ili kralja koji je bio vladar kraljevstva tri mora (Poljska, Litvanija, Ugarska i Hrvatska).

  Poljski san o veličini je razbijen 1945 godine i to je glavni razlog za ove pozicije tamošnje vlade o Rusiji !?

4.7 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina