Migranti i kriminal

  Migranti i kriminal je tematika koja se povlači kroz medije i socijalne mreže nakon svakog „incidenta”. Vremenski posljednji od tih incidenata je onaj u Austriji gdje su 4 migranta silovala i ubila tinejdžerku.

  Takvi događaji kao i teroristički napadi rezultiraju ogorčenjem lokalnog stanovništva. Oni znaju da se migrantima dopušta ulaz u njihove države protiv njihovih želja pa smatraju države odgovornima za sve što se dogodi. Tako nešto je bio rekao i sam imam Birminghanske džamije.

  Naš današnji cilj nije govoriti o razlozima dopuštanja dolaska milijuna migranata svake godine u Europu. Mi nećemo ovdje govoriti zašto je Europske unija odlučila raspustiti stanovnike i izabrati druge (Brecht). Naš cilj je govoriti o vezi migranata i kriminalama koristeći službene policijske podatke.

  Pošto se posljednji incident dogodio u Austriji red je prvo navesti tamošnje podatke. Oni nam govore da Afganistanci počine 4,000 kaznenih dijela na 100,000 stanovnika dok ih Austrijanci počine 883. Ukratko migranti iz Afganistana počine 453 posto više kaznenih dijela od Austrijanaca.

  Sličnu situaciju imamo i u Italiji. Tamo po podacima njihove službene situacije stanje je još i gore. Ova studija nam govori da migranti počine 460 posto više ubojstava, 690 posto više seksualnih zločina i 720 posto više otmica od lokalnog stanovništva.

  Za prikaz stanja u Njemačkoj ćemo koristiti tri potpuno različita službena podatka kako bi dobili potpunu sliku. Prvi podatak nam dolazi od policije Koln-a. Ona nam tvrdi da 40 % migranata iz Sjeverne Afrike počini kazneno djelo u prvoj godini boravka. Drugi službeni podatak koji nam dolazi iz Njemačke govori da su za 90 % porasta kriminala odgovorni mladi migranti. Treći i ujedno posljedni podatak nam govori da migranti čine 2 % stanovnika, a počine 8.5 % kriminalnih radnji.

  Švedska kao i puno drugih europskih država prikriva stvarno stanje migrantskog kriminala. Osnovni razlog za tako nešto nalazimo u saznanju da bi stvarni podaci razbjesnili Šveđane. Ono što se ne može sakriti su sudski podaci o osuđenim kriminalcima. Oni nam govore da 58 % silovanja počine osobe rođene izvan Europske unije.

  Iz Velike Britanije smo s druge strane pogledali podatke o rasi i spolu optuženih. Ti podaci nam govore da su crnci 350 posto češće optuženi od bijelaca. Sličnu situaciju imamo i s crnkinjama i bijelkinjama. Situacija je puno gora kada govorimo o tinejdžerima pošto su crni tinejdžeri 600 % češće optuženi za zločin od bijelih. Na žalost studija koju smo imali je fokusirana na rasu, a ne državljanstvo, porjeklo.

  Mi bi ovdje mogli nastaviti navoditi podatke, ali to više nema smisla. Sigurni smo da ćemo se svi složiti da migranti počine minimalno 3 puta više zločina od lokalnog stanovništva. Razloga za to ima puno, a prvi od njih bi bio da uzorni građani puno rjeđe migriraju u Europu od avanturista.

  Osnovni europski problem po ovom pitanju ponovno ćemo naglasiti nisu migranti nego vlade. Vlade su odgovorne zašto migranti koji su počinili kriminal nisu izbačeni s teritorija Europske unije. Da je počinitelj ubojstva i silovanja bio uhićen i izbačen iz Austrije zbog svojih ranijih kaznenih dijela ovo se ne bi dogodilo. Demokratski predsjednik SAD-a Obama je svake godine bio s američkog teritorija izbacivao 400,000 migranata. To su inače bili migranti koji su počinili zločine i nitko protiv toga nije protestirao.

  Naše vlade čak niti to nisu u stanju učiniti čime je sve rečeno o njima i nama.

5 3 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina