Stope kriminala

  Nitko neće biti iznenađen podacima koji govore da su stope kriminala usko vezane s multikulturalnošću nekog društva.

  Da ne bi bilo nekakve zabune mi ovdje ciljamo na službene europske podatke o kriminalu. Ti podaci dijele Europsku uniju u dvije grupe država. U prvoj grupi se nalaze zapadne, multikulturalne članice, a u drugoj istočne više nacionalno nastrojene države.

  Na prvom mjestu kada govorimo o krađama na 100 tisuća stanovnika nalazimo Belgiju. Nakon nje dolaze Španjolska, Portugal, Švedska i Luksemburg. Svi oni imaju više od 75 krađa godišnje na 100 tisuća stanovnika.

  Potom se u drugoj ligi nalaze Nizozemska, Njemačka, Finska, Italija, Francuska, Irska, Danska… koji imaju između 23 i 42 krađe na 100 tisuća stanovnika. U posljednjoj skupini, u skupini država s najmanjim brojem krađa na 100 tisuća stanovnika na kraju nalazimo bivše komunističke države. Tu su Rumunjska, Litva, Hrvatska, Bugarska… Jedini izuzetak od ovog pravila je Latvija, ali svako pravilo ima svoje izuzetke.

  Ako se s običnih krađa na kraju prebacimo na ozbiljnije zločine kao što je na primjer silovanje tada dolazimo do druge grupe podataka. Pitanje silovanja je sada već odavno kontroverzno pitanje u Europi tako da službene statistike samo podlijevaju benzin na vatru.

  Službene europski podaci govore da se broj silovanja u Europi u razdoblju 2015-20 godina povećao za 58 % !? Riječ nije o postotku koji jednu godinu raste pa drugu pada nego govorimo o konstantnom rastu broja silovanja. Znači 2015 godine je EU imala 10 silovanja na 100 tisuća stanovnika, a sada ima 15.9 !?

  To je prosjek što znači da su neke države imale veći, a neke manji broj silovanja na 100 tisuća stanovnika. Na čelu onih koje su imale veći broj se nalazi „humanitarna supersila” Švedska koja je primila najveći broj migranata po glavi stanovnika. Ona ima 5 puta više silovanja nego što je prosjek Europska unije,a nakon nje dolaze Norveška, Francuska i Danska.

  Na suprotnom kraju ljestvice, na pozitivnom kraju ljestvice nalaze se Bugarska, Grčka i Poljska. U ove tri države je zabilježeno 10 puta manje silovanja godišnje nego što je to prosjek Europske unije.

  Nakon što smo naveli ove podatke red je spomenuti i da Hrvatska ima 7.44 silovanja na 100 tisuća stanovnika. To znači da smo po broju silovanja najgori među bivšim komunističkim članicama Europske unije.

  Završnu zanimljivost ovih podataka nam daruje da je tucet članica Europske unija odbilo dati podatke o silovanjima. . Te države su: Belgija, Estonija, Italija, Cipar, Luksemburg, Nizozemska i Velika Britanija.

  Za razliku od ostalih navedenih Velika Britanija je davala Europskoj uniji podatke o silovanjima do 2017 godine kada tamo izbija afera nakon čega… Bez obzira na to mi znamo da Velika Britanija ruši sve vlastite rekorde po broju silovanja jer nam to govore britanski mediji…

Ukratko ove europske statistike samo potvrđuju ono što smo ranije znali iz djelomično puštenih u javnost nacionalnih podataka.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina