Lice zapadne budućnosti

  Justin Trudeau je lice zapadne budućnosti. On je lice moderne utopije gdje nema nacija, gdje se poštuju baš sva ljudska prava i gdje se invalidi u ime tih istih prava uspavljuju.

  Nije uopće tajna da Trudeua i njegovo progresivno glupiranje nacionalisti vatreno mrze. Municije za tu mržnju je ovaj kanadski princ (sin bivšeg premijera) dao i još uvijek dava. Primjer toga je prošlogodišnji Zakon o zabrani promoviranja heteroseksualnih veza koji je doveo u opasnost svećenike i imame.

  Zbog tih i drugih poteza mediji i tradicionalisti su previše koncentrirani na njega, a premalo na pravnu državu. To govorimo jer su tamošnji pravni stručnjaci uzeli sebi u posao da stvore humanističku utopiji bez obzira na razmišljanja građana. To je osnovna istina kanadskom sistemu kao i onom u Europi.

  Naša priča započinje 2015 godine kada Kanadski vrhovni sud ukida zabranu pomaganja u samoubojstvu terminalno bolesnih osoba. Tom presudom biva omogućeno doktorima da pomognu u samoubojstvu pošto terminalno bolesni pacijent „treba imati pravo pitati doktora” da mu pomogne umrijeti. Istovremeno Vrhovni sud je bio naredio parlamentu da donese zakon o eutanaziji !?

  Odgovorajući na ovaj zahtjev Vrhovnog suda prva vlada Justina Trudeaua donosi 2016 godina zakon o eutanaziji. Tim zakonom biva određeno tko ima pravo na pomoć pri samoubojstvo i zakon je sličan presudi Vrhovnog suda. Tim zakonom biva određeno da 2 različita zdravstvena stručnjaka trebaju potvrdi da je zdravstveno stanje pacijenta takvo da zadovoljava uvjete za eutonaziju.

  Praktički odmah nakon što 2016 godine biva donesen zakon o eutanaziji on se našao pod koncentriranim napadima. Zagovornici eutanazije su zakon napali pošto je po njemu iznimno teško zakonito „uspavati” čovjeka.

  Na kraju je o tome ponovno odlučila famozna pravna država ili u ovom slučaju Vrhovni sud Quebeca (Kanadska pokrajina). On je odlučio potvrditi kanadski zakon o eutanaziji, ali je pobrisao njegov dio koji govori da pacijent mora biti terminalno bolestan. Znači nakon ove presude svaka osoba u Kanadi može biti potvrgnuta eutanaziji !?

  Kako Justin Trudeau kao i svaki moderni neolibealni demokrat poštuje pravnu državu red je bio donijeti novi zakon o eutanaziji. U sklopu procedure donošenja zakona predstavnicima invalida i drugim zainteresiranim osobama je bilo omogućeno govoriti.

  Tijekom njihovih svjedočanstva smo otkrili da se zakon o eutanaziji možemo slobodno reći zloupotrebljava u cilju ubijanja ljudi. Tako je jedan svjedok pred parlamentom naveo da se „uspavljuju” ljudi kojima je ostalo još 10 ili više godina života. Drugi je navodio kako su ga nakon odbijanja da bude „uspavan” držali bez vode 20 dana u nadi da će umrijeti. Potom su predstavnici invalida izjavili čuđenje što će sve po novom zakonu biti moguće !?

  Bez obzira na ta i slična svjedočanstva kao i optužbe da su suci bili korumpirani pri donošenju presuda donesen je novi zakon. Po tom novom zakonu osoba više ne treba biti terminalno bolesna da bi bila podvrgnuta eutanaziji. Sada je za to dovoljno da osoba ima neku težu kroničnu bolest, a pravo pitanje bi bilo tko određuje da li je ona teška ?

  Na to smo dobili odgovor kada je tijekom travnja 2022 u Kanada eutanizirana relativno zdrava osoba. Govorimo o 51 godina staroj ženi koja je bolovala od težih alergija. Ona je bila alergična na dim cigareta i kemikalije koje se koriste pri čišćenju. Nakon dvije godina traženja pomoći od svih organa vlasti ona je bila prisiljena izvršiti potpomognuto samoubojstvo.

  Samo 6 mjeseci prije njenog „samoubojstva” ministarstvo financija Kanade se hvalilo na financijskim uštedama koje donose zakoni o eutanaziji. Na osnovu zakona donesenog 2016 godine Kanada je eutanazijama godišnje uštedjela 87 milijuna dolara. Novim zakonom donesenim prošle godine uštedjeti će dodatna 62 milijuna.

  Nekako nam se čini da je taj način uštede jednak Hartheimovoj statistici. Za one koji to ne znaju riječ je o programu eutanazije invalida u Hitlerovoj Njemačkoj i tadašnjoj statistici financijskih ušteda po „uspavanom” pacijentu.

  Na današnji dan se inače sjećamo godišnjice početka ubojstva invalida u Nacističkoj Njemačkoj. Red nam je sada upitati se kolike su pravno gledajući stvarne razlike u tadašnjim eutanazijama i današnjima u Kanadi. Ovaj kanadski humanistički režim za nas predstavlja užasavajuće lice budućnosti Zapada.

5 2 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
3 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] o eutanaziji kojim bi se smanjile patnje pacijenata. Onako na prvu nam se čini da žele uvesti kanadski zakon o eutanaziji […]

gateio
1 godina prije

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

trackback

[…] tog zakona. Vlada Justina Trudeaua se nakon donošenja zakona o eutanaziji javno pohvalila da na eutaniziranim ljudima uštedi 150 milijuna dolara godišnje. Riječ je inače o uštedi na osnovu neisplaćenih mirovinskih i zdravstvenih […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina