Edward Osborne Wilson

  Edward Osborne Wilson je bio jedan od najvažnijih svjetskih znanstvenika druge polovice 20 stoljeća. Njega se smatra ocem bioraznolikosti i društvene biologije

  Tijekom svog života Wilson je bio dobio bezbrojna priznanja za svoja otkrića i općenito za svoj rad. Enciklopedija Britannica ga je tako stavila na popis 100 najvažnijih znanstvenika svih vremena dok je istovremeno bio proglašen humanistom 1999 godine.

  Sam je bio otkrio stotine novih vrsta životinja/kukaca,a glavni znanstveni doprinos mu se nalazi u sociobiologiji. Njegov glavni znanstveni doprinos je bio otkrivanje bioloških temelja za društveno ponašanje životinja i ljudi.

  Kako je Wilson prije kratko vremena preminuo svi iole važniji časopisi na engleskom jeziku su pisali o njemu. Jedan od najvažnijih, a potencijalno i najvažniji američki znanstveni časopis je Scientific American. Taj časopis je smrt ovog znanstvenog teškaša obilježio možemo slobodno reći na neobičan način.

  Scientific American je izašao s tekstom koji tvrdi da su Wilson, Darwin, Pearson, Galton i Mendel svoje teorije temeljili na rasističkim idejama. Pojednostavljeno govoreći najvažniji američki znanstveni časopis je izašao s tekstom koji tvrdi da su: „otac evolucije”, „otac bioraznilokosti”, „otac statistike” i drugi rasisti.

  Kritika Wilsonovog rada konkretno napada samu ideju evolucije. Edward Osborn Wilson je tvrdio, je dokazao svojim radom da se razlike između ljudi mogu objasniti genima, nasljeđem i drugim biološkim mehanizmima. Ovaj napad na znanstvenog velikana predstavlja primjer svega onoga pogrešnog u današnjoj takozvanoj znanosti.

  Neki će kritizirati tekst pozivajući se na spol autora ili njegovu boju kože, ali to predstavlja glupost. Riječ je o idiotskoj kritici, napadu na jednog od najvećih znanstvenika današnjeg doba koja ima blagoslov najvažnijeg američkog časopisa. Tko zna možda to danas niti ne predstavlja toliko iznenađenje ako uzmemo u obzir da je Scientific American podržao Bidena za predsjednika.

  Wilson na kraju predstavlja samo jedan od primjera onoga što se događa s modernom znanošću. On je bio na previsokom mjestu u Partenonu znanosti da bi ga se bez argumenata napadalo za života.

  Po tome se on razlikuje od „masakra” koji je doživio Bruce Lahn kada otkriva da je za našu inteligenciju djelomično odgovoran gen neandertalaca. Nakon ovog znanstvenog rada njemu je automatski bilo zabranjeno dalje raditi na genetici mozga.

  U određenom smislu cijeli zapadni svijet je završio na genetičkim teorijama iz doba Staljinizma. Kada govorimo o tome mislimo prije svega na teorije „znanstvenika” Trofima Lisenka koji je tvrdio da genetika i nasljedne osobine ne postoje.

  Službena znanstvena dogma nam danas govori da nema genetičkih, nasljednih razlika između bijelaca i crnaca, muškaraca i žena. Svi smo mi potpuno, 100 % jednaki,a sve razlike se temelje na rasizmu i rasističkom sustavu u kojemo živimo.

  To što za takve tvrdnje ne postoji nikakav dokaz i da svi dokazi ukazuju potpuno suprotno je nevažno. To je nevažno pošto živimo u postmodernističkom dobu gdje niti istina niti dokazi više ne vrijede.

  Zbog toga su po modernoj znanosti Darwin, Wilson i svi koji su dokazali postojanje i nasljeđivanje gena najobičniji rasisti !?

5 9 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
1 Comment
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] To opće prihvaćeno priznanje je došlo b20 stoljeću, a sada u 21 postoje pseudoznanstvenici koji Mendela, Darwina, Wilsona i druge iz istog razloga proglašavaju rasistima. Po njima sve osobe koje dokazuju da postoje nasljedne osobine su rasisti […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina