Ideologija nije znanost

  Ideologija nije znanost je najkraći opis sadašnje situacije u borbi protiv korone na području Europske unije. Bez obzira što znanost i statistika govore jedno vlade donose potpuno suprotne odluke.

  Prije relativno kratkog vremena je formirana nova vlada u Berlinu. U njoj sjede pripadnici različitih stranaka s različitim odnosom prema pandemiji. Bez obzira na to vlada je počela povlačiti blago govoreći kontroverzne mjere koje nemaju veze s znanošću.

  Ministar zdravstva ove vlade je tako izjavio 8 siječnja da se imunost ne stječe preboljevanjem bolesti. On je konkretno izjavio da preboljenje omikrona predstavlja prljavo cijepljenje i da to nije riješenje. Po njemu potrebno je svih cjepiti i tako riješiti problem.

  U skladu s tim svojim razmišljanjima on donisi odluku da potvrda za preboljevanje korone vrijedi samo 90 dana. S druge strane osoba koja je cijepljena će imati potvrdu koja vrijedi 270 dana. To nam konkretno govori da Njemačka smatra kako cijepljena osoba ima 3 puta jači imunitet protiv virusa od one koja ga je preboljela.

  To je najobičnije sranje, najobičnija ideologija. Kao dokaz toga nam može poslužiti službena Švicarska. Tamo osobe koje su preboljele koronu dobivaju potvrdu koja traje 365 dana. Potvrda o cijepljenju u Švicarskoj isto vrijedi 365 dana pa nam je ona primjer države koja koristi znanost, a ne ideologiju u borbi protiv korone.

  Nakon ova dva primjera dolazi nam onaj u Austriji čiji kancelar Karl Nehammer (slika) laže. On je donio zakon o obveznom cijepljenju svih starijih od 18 godina. Oni koji se odbiju cijepiti će biti kažnjeni između 600 i 3600 eura.

Austrijski kancelar i njegova vladu lažu kada tvrde da im je cilj procjepiti 90 % stanovnika. Do sada je Austrija cijepila 6.7 milijuna osoba koji čine više od 74 % svih stanovnika Austrije. Naglasak je ovdje na riječ SVIH.

  U Austriji živi oko 1.4 milijuna maloljetnih osoba koje nisu podložne cijepljenju. Kada od ukupnog stanovništva Austrije koje iznosi 8.9 milijuna oduzmemo maloljetne dolazimo do cifre od 7.5 milijuna koji se po zakonu moraju cjepiti. Austrija je do sada cijepila 89.3 % svojih punoljetnih stanovnika i to je postigla bez prisilnog cijepljenja.

  Čak i kada bi se cijepila djeca starija od 12 godina Austrija ne bi mogla ispuniti plan o 90 % cijepljenih. Ona to ne bi mogla ispuniti pošto djeca mlađa od 12 godina čine više od 10 % stanovnika Austrije. Ukratko austrijski kancelar laže kada govori da je cilj cijepiti više od 90 % SVIH stanovnika. Još jedan primjer ideologije, a ne znanosti.

  Na kraju kao konačni primjer znanosti i ideologije cijepljenja red nam je ponovno navesti Izrael. Izrael je pokrenuo cijepljenje 4 dozom, a rezultat je pokazao kako sistem funkcionira.

  Rezultati cijepljenja 4 dozom su dokazali da ona ne funkcionira. U stvarnosti rezultati su ukazali da ona funkcionira protiv ranijih verzija virusa, ali ne protiv omikrona koji je danas dominantan. Kontrolna skupina osoba koja je dobila 4 dozu cjepiva ima nevažno manji broj korona oboljelih od one koja ga nije dobila. Bez obzira na to Izrael danas cijepi 4 dozom cjepiva !?

  Inače medicinski centar koji je izašao s ovom izjavom je na to bio prisiljen od strane vlade. Možemo reći da je izraelska vlada povukla znanstvenike za uši nakon što su izjavili da 4 doza ne funkcionira i prisilila ih izaći s pozivnijom izjavom. To nam predstavlja samo još treći zapadni primjer da živimo u doba ideologije, a ne znanosti.

Za razliku od znanosti i ideologije, analitika nam govori da bi pandemija trebala završiti ove ili najkasnije početkom sljedeće godine.

4.8 4 votes
Article Rating
Registracija
Obavijest
guest
2 Comments
najstarije
najnovije najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…]   Vladajuća većina u njemačkom parlamentu ima 395 zastupnika, ali to nije bilo dovoljno. Za prijedlog prisilnog cijepljenja su glasovalo „samo” 236 zastupnika što govori da je došlo do pobune zastupnika. Pošto opozicioni CDU nije podržao rezoluciju donesena je odluka o popuštanje korona mjera u Njemačkoj. Realno gledajući vrh SPD i Zelenih koji žele prisilno cijepljenje se ne bave znanošću nego ideologijom. […]

trackback

[…]   Prije mjesec dana Njemačka vlada je u parlamentu predložila zakon o prisilnom cijepljenju svih Njemaca protiv korone. Njenu parlamentarnu većinu čini 395 zastupnika, a za ovu rezoluciju je glasovalo samo njih 236. […]

Copyright © 2020 · Sva prava pridržana · Hladna Istina